Şimdi Ara

Ölmeye en yakın olduğunuz an (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
7
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay oldu, çarpışan arabalar açıkken arabaya paspas atıyordum paspasın ucu metal bilirsiniz o elektrik telleri çarptı ama neyse metalin ucunda plastik birşey vardı
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok var hatırladıklarımı yazacağım
    1-corsamla 180 km ile giderken tıra arkadan çarptım (burnum kanamadı ama dilim tutuldu kekeme oldum hala geçmedi)
    2-biçerdöverin üstünden düştüm yüz üstü kaburgam biraz içeri göçmüş biraz daha göçse kalbime girebilirmiş
    3- 7 tane arı birden soktu (soktuğu yeri hemen emdim hemen hastaneye gittik zehirlenmişim 4 saat uyumuşum)
    4- araba jantı ayağıma düştü 3 tırnağım fırladı
    5-bacayı temizlerken çatıdan düştüm (2.kat) ama asma vardı onun üstüne düştüm birşey olmadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthcm

1 ay çekmemiştim 1 ay sonra çekince gözlerim karardı ölecek gibi oldum

Lan haykirdim hahhahaha :-)

• Kafamı vurmuştum kafamda bi sıcaklık falan hissettim kötüydü
  • Kucukken bosluguma top geldi 5 saniye falan nefes alamadan bogurdum.o zaman dedim aha gidiyoruz.Bi keresinde circir oldum annem kuru kahve icirdi agzima aldim yanlislikla nefes alinca butun kahve cigerlerde kendime gelemedim 5 dakika.

• Daha geçen sene arkadaşla yolda yürürken önümüze 4-5 tane köpek çıktı , böyle zifiri karanlık incirli caddesinin içleri kimse geçmez ordan bilen bilir ,

Neyse biz kasıla kasıla geçerken bu yanımdaki keko çakmağı yaktı köpekler hırlamaya başladı , ben korkudan ölücektim ki 2-3 tanesi üstümüze koşmaya başladı normalde tek başıma olsam kaçardım ama yanımda 1 kişi var diye yavaş yavaş geriye çekildim ayağımı öyle bir tekme pozisyonuna sokmuşumki biri tuttu yere indirdi yanımdaki kendi canını kurtarmak için koşuyor , it benim bacağımı parçalıyacak nerdeyse yumrukluyorum daha çok bastırıyor en sonunda kimse geçmeyince boynundan kıstırdım 1-2 kere debelendi sonra bayıldımı öldümü bilmiyorum direk hastaneye gittik...

Birde lise 2 deyken votka ile rebull olarak 70 cl lik şişenin 45 cl sini felan shotlıyarak bitirmiştim alkol komasına giriyordum kusa kusa kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Mart 2014; 21:59:19 >

• Geçen bakırkoyde hipodromun onunden giderken bi tane transit onume kırdı, zor atlattım. sonra sinir yaptım yakaladım i*neyi, actım camı senin şeridini s**** senin dunyanın a**** k**** diyerek yanasıyom. tam yanyana geldik, adam bi döndü bana, ben de abi nabıyon ya zor kurtardım valla ehe dedim. adam da alttan aldı.
    işte o adamın alttan alması ölümle yüzleşmemi engelledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

quote:

Orijinalden alıntı: gpuzmani

Çavuşu acemiye emanet etmek. Sonuç rende

Nasıl yani koptu mu

Yok hocam ne yaptin catur cutur kullaniyorum.

• Çam ağacı kullanıcısına yanıt
    Ailenizde büyük günah işleyen biri varmı acaba ?
  • Küçükken mutfakta tek başıma bir şeyler atıştırırken yemek soluk boruma kaçtı ve nefessiz kaldım.O an annemle babam öbür odadaydıylar ama yürüyemedim oraya doğru.Gözlerim kararmaya başladığı sırada kendim sandalyeden yere atıp, duvara 2-3 kez zar zor vurmuştum.Babam ne oluyo diye yetişmiştide o gün kurtulmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 10 Mart 2014; 22:04:27 >
  • Gece 10'a yakın kez kustum dostum.Ama nasıl kusmak ? İçimden midem,bağırsağım sökülüyor sanki. Allah'ım geçsin şu saatler diye yalvardım.Düşün bak,herkes uyuyor ben içimi paramparça eden bir ağrı ve kusmayla boğuşuyordum.Allah kimsenin başına vermesin.
  • upup

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Dikkatsiz bisiklet sürmemden dolayı defalarca yüzle giden arabaya çarpma tehlikesi geçirdim.
  • karşıdan karşıya geçerken yol boştu kaldırımdan bir adım attım sağa baktım araba üstüme geliyordu içindeki adam bildiğin üstüme sürüyordu o an hiçbir şey düşünemiyordum yani geri adım atmam gerektiğini biliyorum ama atamıyorum sanki basireti bağlanır ya insanın öyle bir şey , kuzenim yanımdaydı o geri çekti beni , değişikti
  • Şeker yerken konuşunca şeker boğazıma kaçtı hemen gidip su falan içtim neyseki nefes alabiliyordum.İşte babam falan hemen klasik yöntemleri denediler sonra babam hastaneye götürdü arabayla.Baktılar dediler bu boğazı kapamamış su içsin falan.Hastanede baya su içtim olmadi çıkışta kustum yerlere o zaman çıktı.

• 3 bardak rakıyı tek dikişte bitirdiğim an.Her şey gözümün önünnden geçmişti.
  • yeni şöför olduğum zamanlar köy yolu var patika iki tarafda uçurum, neyse giderken bi kartal geliyo karşıdan ama nasıl geliyor sanki arkasında ölüm var ben köye giderken yolun başındaydım yol verdim dedim iki araba buraya zor sığar zaten acemiyiz. neyse işi hallettik dönüyoruz birader dediğim yolun ortasındayım kartal hızla geliyor ama öyle böyle değil birader sanki adam bana çarpmaya bilenmiş babamda telefonla konuşuyor oralı değil BABA diyorum takmıyor BABAĞĞĞĞ diye bağırıyorum yok dedim birader eşhedü enla.. direksiyonu sağa sol yaptım filmdeki gibi gözlerimi açtım yaşıyoruz. babamada hiç şey ettirmedim
  • Vay vay vay konuya bak eskilerden kim kaldi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.