Şimdi Ara

Ölmeye en yakın olduğunuz an (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
7
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağmurlu havada bisiklet sürerken dönüşte bisikletin kayması üstüme gelen arabanın son anda durabilmesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

Benim ölüme en yakın hissettiğim an uykuda nedensiz yere nefesim kesilip 5 dakika kadar nefessiz kalmıştım o zaman galiba

uyku apnesini araştır hocam sıkıntı varsa tedavi olmalısın

Hocam araştırdım zaten doktora falan gidecektim de amaan dedim şimdi malum ygs falan filan var gidemiyorum yazın giderim herhalde. Uyardığınız için sag olun.

ne demek. aman ihmal etme

• quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

küçükken annemin bozuğu yok diye verdiğim 200 tl nin kalan 195 tl sini cebimde bulamayınca
    sonra sol cebimdeymiş onu farkettim

Yaş kaç? 10 falan mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

abim şakalaşırken göğsüme sağlam bir tekme çakmıştı, nefessiz kaldım uzun bi süre
    araba çarptı
    sinek ilacını fazla koklamıştım
    evi yakmıştım
    boğuluyodum
    buzdolabı elektrik kaçırıyodu
    söylememem bir şey kullanmıştım, kalp atışlarım kalp krizi seviyesine gelmişti
    aynı şekilde yine söylememem gereken bir şey kullanmıştım ve öleceğimi zannettim uzunca bi süre. bad trip*

Bende küçükken dedemin renkli ilcalarını iciyodum doktora falan da gitmedim 12 yıl gelcmiştir üzerinden. Birşey olurmu

bir şey olmaz.
    zaten benim yaptığım bilinçli bir şeydi, halüsinatif etkisiyle ilgili. tabi ki badtrip olarak kendini gösterdi ve 24 saat boyunca öleceğim düşüncesiyle ve bissürü korkunç halüsinasyonla başbaşa kaldım.

Benimde küçükken okulun bahçesindeyken yanlışıkla enseme falan hızlıca basketbol topu çarpmışlığı var 3 4 kere

Ayrıca 7 yaşlarındayken falan 1 metrelik demirden çit gibi bişeyin üstündeyken sırtüstü düşüp kafamı çarpmıştım yere

Son olarak da hentbolda kaleye geçeyim dedim bir kezlik, bir arkadaş 20 metreden falan bi şut çekti hem sertti, hem de alnıma çarptı, sonra bi kez daha çek dedim bu seferde bi çaktı aynı şekilde burnuma geldi çok fena kanadı.
    Bişey olur mu? ciddiyim

Bu vakte kadar olmadıysa daha da olmaz hocam salla ya benim burnuma basket topu gelmişti burnum kırılmadı ama oturup ağlamıştım acıdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

abim şakalaşırken göğsüme sağlam bir tekme çakmıştı, nefessiz kaldım uzun bi süre
    araba çarptı
    sinek ilacını fazla koklamıştım
    evi yakmıştım
    boğuluyodum
    buzdolabı elektrik kaçırıyodu
    söylememem bir şey kullanmıştım, kalp atışlarım kalp krizi seviyesine gelmişti
    aynı şekilde yine söylememem gereken bir şey kullanmıştım ve öleceğimi zannettim uzunca bi süre. bad trip*

Bende küçükken dedemin renkli ilcalarını iciyodum doktora falan da gitmedim 12 yıl gelcmiştir üzerinden. Birşey olurmu

bir şey olmaz.
    zaten benim yaptığım bilinçli bir şeydi, halüsinatif etkisiyle ilgili. tabi ki badtrip olarak kendini gösterdi ve 24 saat boyunca öleceğim düşüncesiyle ve bissürü korkunç halüsinasyonla başbaşa kaldım.

Benimde küçükken okulun bahçesindeyken yanlışıkla enseme falan hızlıca basketbol topu çarpmışlığı var 3 4 kere

Ayrıca 7 yaşlarındayken falan 1 metrelik demirden çit gibi bişeyin üstündeyken sırtüstü düşüp kafamı çarpmıştım yere

Son olarak da hentbolda kaleye geçeyim dedim bir kezlik, bir arkadaş 20 metreden falan bi şut çekti hem sertti, hem de alnıma çarptı, sonra bi kez daha çek dedim bu seferde bi çaktı aynı şekilde burnuma geldi çok fena kanadı.
    Bişey olur mu? ciddiyim

ağaçtan çitlerin üstüne atlamak zorunda kalmıştım, karnıma girmişti. baya canım yanmıştı, o sırada hiçbir şey olmamıştı. hala da sorunu yaşamıyorum. olmaz bişi.

şu can yakan futbol toplarını bilirsin, bi arkadaş onunla suratıma abanmıştı. lise 2'deyken ise basket topuna vurabildiğim kadar sert bir şekilde vurmuştum. top duvardan kafama sekip beni yere yapıştırmıştı. o zaman bişi olmamıştı, yaşarsın.

basket topu da sıradan bi olay, her zaman başımıza gelebilir.

• elektrik çarpmıştı televizyonun fişini takarken parmağımı arasında unutmuşum fişin
  • 1.Saklambac oynarken icerisindeki adami farkedemeyip saklandigin minibusun alti.5dk.kadar bekledim.

2. 4 katli binanin balkon demirlerine ayaklarimi koyup yukardaki camasir ipine tutunarak sarkmalar.

3.Dolapta buldugum rengarenk haplari tat vermesede tek tek dislerimle kirip yutmalar.

4.Mermer merdivenin basindan sirtustu 8-10 basamak taklalar atarak inmek.

5.Ziplarken dengemi kaybedip kafamin betona cakilmasi.O an gordugum tek sey beynimdeki rengarenk isiklardi.

6.Koydeki patos makinasinin calisirken donen silindirine icine kacan elmayi cikartmak icin boyumdan buyuk odunu alip icine sokma ve odunun direk karnima gelmesi.1-2 dk.nefessizlik ve gunlerce suren karin sancisi.

7.Elimi aci toz bibere sokarak gozlerimi ovusturmam.Anlatilmaz yasanir.

8.Tren yolunda yururken ayagima batan kirik sarap sisesi.Benim buna aldiris etmemem.Ta ki ayakkabimin icine kan dolup adim attikca kenarlardan fiskirmasina kadar.

9.Prize makas sokmam.

10.Sinek ilacini uzun sure koklamam.

11.Arkasina yapiscam diye kosturdugum tupcu arabasinin ani fren yapmasi ve sinegin cama yapismasina benzer bir durum.

12.Yaklasik yarim kg cig yesil mercimek yemem ve yarim saat sonra buyuk boy tencereyi kusmugumla doldurmam.

Son olarak da 5 gunde bir duzenli olarak kafa ve bacak kanamalari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CF63EEE8 -- 8 Mart 2014; 1:20:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

1.Saklambac oynarken icerisindeki adami farkedemeyip saklandigin minibusun alti.5dk.kadar bekledim.

2. 4 katli binanin balkon demirlerine ayaklarimi koyup yukardaki camasir ipine tutunarak sarkmalar.

3.Dolapta buldugum rengarenk haplari tat vermesede tek tek dislerimle kirip yutmalar.

4.Mermer merdivenin basindan sirtustu 8-10 basamak taklalar atarak inmek.

5.Ziplarken dengemi kaybedip kafamin betona cakilmasi.O an gordugum tek sey beynimdeki rengarenk isiklardi.

6.Koydeki patos makinasinin calisirken donen silindirine icine kacan elmayi cikartmak icin boyumdan buyuk odunu alip icine sokma ve odunun direk karnima gelmesi.1-2 dk.nefessizlik ve gunlerce suren karin sancisi.

7.Elimi aci toz bibere sokarak gozlerimi ovusturmam.Anlatilmaz yasanir.

Bazilariyla olume cok yaklasmistim.

Eklerim biraz daha...

Hocam 2.maddede annen olayi görse ne yapardı acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Denizde yüzüryordum kıyıya 10 metre kala çok yoruldum bir kulaç atıcak halim kalmadı
    bir tane adama "beni kurtar yoruldum" dedim bende yüzme bilmiyorum dedi.
    O ölüm korkusuyla o yorgunlukla kıyıya kadar yüzdüm
    Kıyaya vardığımdan kalbimi ve kollarımı hissetmiyordum 10 dk kalkamadım.
  • yaşım 6 filan çılgınlık yapıp sosisleri bütün çiğnemeden hep yutardım en sonunda boğaz dayanmadı bi tanesi boğazımda kaldı o an koşarak annemin yanına gittim ALLAHA şükür o zaman abim evdeydi o olmasa ama çok kötü olmuştum yüzüm gözüm çok kötü olmuştu su içiodum hep burnumdan geliyodu sonra işte abim sağolsun baştan aşağı salladı beni sosiste tekrar ağzımdan çıktı sonra gittim anneme abime filan sarıldım çok kötü olmuştum o gün annemde ölcem diye ne biçim ağlamıştı ondan sora hiç bi çılgınlık yapmadım.
  • Terlikle vurar "gebere kal emi" derdi.
    @ihsan-k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CF63EEE8 -- 8 Mart 2014; 1:03:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • internet 4 saat gitmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aletini prize takıp dilimi cihaza giren ucuna sokmuştum. Dilime elektrik çarpmıştı. Neden yaptım bilmiyorum
  • küçükken denize gitmiştim, deniz garipti biraz, ilk başta boyu aşıyordu sonra tekrardan normal boya geliyordu. amcamın kucağında geçmiştim boyu aşan yeri. sonra amcam kumsala gitmişti. yanımda da kuzenim vardı. zaten küçücük bi şeyiz. birden dalga gelmeye başladı. ilk başta ciddiye almadık, zıplamaya falan çalıştık. ama dalga direkt boyumuzu aşıyordu. bayağı bi su yutmuştum. sonra imdaaat diye bağırmaya başladım. birkaç kişi gelip kurtarmıştı. bu da böyle bi anımdır. ha şimdi deli gibi yüzerim o ayrı mesele
  • yolda yürüyorum kafam bayağı dalgın. tam araba çarpmak üzereyken durdu aam hafiften değmişti tampon
  • apandisit patlamıştı o ağrı ile bayılmışım zaten acil ameliyata almasalar gitmiştim yani :)

• Ankara metrosunda (eski) sevgiliyle giderken omuz omuza içeriye karaktersizin biri biber gazı basılı halde atmış. Bizim kulaklarda kulaklıklar var. Müzik sesleri hafif açık gidiyoruz. Aniden benim nefes kesildi. Benim aklımdan kalp krizi falan geçiyor çünkü kalp atışı hızlandı göz yanmaya başladı dedim Allahım sana geliyorum. Biri ordan bağırdı : "Biber gazı attılar" Bu arada hafada küfürler uçuşuyor. Bi sonraki durakta indik ama indikten sonra 3-4 dakikalık bir baygınlık geçirdim. Eski sevgilim bir şey olduğunu düşünerekten milleti başıma toplamıştı. Ama o nefes kesilmesinden sonra dedim ben ölüyorum sanırım.

Bir de çocukken bmx bisikletimle hep yokuş aşağı kayardım. Bir gün yine bisikleti almışım yokuşa fazla da çıkmadım neyse yokuş aşağı gitcem sonra sola doğru kırcam. O sırada bir şey oldu anlamadım başım döndü gibi oldu ( güneş çarptı sanırım) ben bisikleti kaldırıma sürdüm takla attım, o sırada da babam evden çıkıyormuş koşarak geldi. 2 santim daha yukarda olsaymış boğazım bisiklet zincirinin olduğu yer alt taraf boğazımı keserek ölebilirmiştim. Babam söylüyor, orda da bayıldım çünkü.

• Motosikletle kamyonun altinda kaliyordum

• Anaflaksi geçirdiğim zamandı.(bir tür alerjik reaksiyon.) soluk alıp verme kesilmiş , kalbim durmuş. Kendime geldiğimde boğazıma bir şeyler sokuyorlardı ve nabız aldık sözlerini duymuştum. Tamamen çıplak bir şekilde tüm apartmanın gözü önünde hayata geri döndüm 112 çalışanları sağ olsun. Bir hafta hastanede yattım. Bu da böyle bir anı işte

• 2013 ağustos- tekrirdağ/kumbağ plajında dalgaların arasında kaldım.
    biri boğuldu diye söylenti oldu, yeğenle girdik denize. biraz açıldık dalgaların arasında göz gezdiriyoruz.
    birden büük bir dalga vurdu, ayaklarım yerden kesildi denize battım. yuzemedim. 25 sn kadar suyun içinden çıkamadım, son anda çıktım.
    her gun aklıma geliyor neredeyse. yüzmeyi iyi bilirim, şuandada hergün havuza giderim ama denizin şakası yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.