Şimdi Ara

Ölmeye en yakın olduğunuz an (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
7
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çocukken yine herzamanki gibi Aliağa Çayağzı plajına gitmiştik arkadaşlarla. orda yanda bi tepe var, dikey tıraş alanı var, tam tırmanmalık. ilk defa oraya tırmanalım dedik. dimdik bi toprak-taşlık yol.

tırmandık ama zor oldu tabi. tepeye ilk ben vardığımda önümdeki çayırı görmek istiyodum, tam tırmanışın bittiği yerde tıraş yolunu boylamasına kapatan çalılardan oluşan bi şerit vardı, tabii ki o çalıları gçemem gerekiyodu, dedim şunun üzerinden atlıyim. birkaç adım koşar gibi hızlanıp sonra var gücümle zıplayacaktım çalının arkasına. zaten arkası düzlük olacaktı.

koşar gibi hızlandım ama son anda diken batar vs diye atlamaktan vazgeçtim. bi baktım, tepenin arkası yok! arkası olduğu gibi denize doğru göçmüş, duvar gibi, aşağısı da denize dökülen kayalarla dolu.

aslında aşağıdaki denize düşen kayaların olduğu yeri biliyoduk zira hep ordan yürüyüp ilerideki kayalık atlama yerine giderdik. ama, ben o kayalığın tepenin sağ tarafında kaldığını sanıyodum. meğerse tepenin arkasıymış orası.

sonuçta, eğer son anda zıplamaktan vazgeçmiş olmasaydım, dümdüz duvar gibi yerden aşağı uçacaktım ve yükseklik belki 100 metre falandır. direk kayalara. şanslıysam anlık bi ölüm olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Eylül 2024; 12:37:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçükken su diye çamaşır suyu içmiştim ama annemin çamaşır suyunu aldığı yer annemi kazıklamış su falan karıştırmış içine eğer karıştırmasaydı şuan ölmüştüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    nasıl içtin yaa onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Çok susamıştım su gibi gözüküyordu renksizdi , bide su şişesinin içine koymuşlardı ayırt edemedim içtim ama içmemle kusmam bir olmuştu

• 2 defa bogulup öldüm.

Ameliyat vs gibi tibbi durumlarda toplam 4 defa genel anestezi uygulandi bunlardan 2sinde vucudum narkoza tepki verdi. normalde once narkoz verilir uyursun, nefes alma durur sonra bogaza hortum sokarlar nefes alma devam eder sonra amelyat baslar. ama bende bayilmadan once direkt nefes durdu. dakikalarca cirpindim elime koluma basip zor zaptettiler sonra bayilmisim amelyati yapmislar ama o bogulup ölme hissini 2 defa yasadim once renkler gidiyor etraf siyah beyaz oluyor sonra gozlerin karariyo ve gidiyosun berbat bisey.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.