Şimdi Ara

Ölmeye en yakın olduğunuz an (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
7
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahallede son anda araba fren yapmıstı ve Minibüsten dustum
  • Beyin kanamasi gecirip ameliyata alinmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sogutucu da altin vuruş yaptiktan sonra. Tabi simdi biraktim oyle isleri

• Geçenlerde merkez üssü Marmara Ereğlisi olan depremde az daha gidiyorduk üstelik depremden 1 hafta önce oturduğumuz binaya çürük raporu verilmişti bu yaşıma kadar deprem hissetmeyen ben daha henüz yatalı 1 saat olmuşken uykunun en ağır olduğu zamanda uykudan zıpladım o zaman baya yaklaşmıştım.

Birde ilkokulda pikniğe giderken servise kamyon çarpmıştı servisin benzin deposu delinmişti yere benzin gölüne dönmüştü şükür ondada birşey olmadı atlattık.
  • Sahil kenarında cafede calıştıgım dönem işe gitmek icin tren yolundan yürürdüm. Bir sabah uykusuz uykusuz yine tren raylarında yürürken 20 mt uzagımda virajlı raylardan trenin geldigini son anda fark ettim trenin hangi raylardan geldigini kestiremedim bir an neterafa atlıyacıgıma karar veremedim treni süren adamla gözgöze geldimi hatırlıyorum ve bir anda sola dogru atladım tren beni silme gecti diyebilrim. o kdr cok korktum ki cafeye gittigimde herkz yüzün neden bembeyaz demişti.
  • 3 kere araba carptı(sıradan değil ciddi) ve hepsınden sapasaglam cıktım :)))
  • Soba zehirlenmesi. kardeşim uyandırmasaydı büyük ihtimal ölmüş olurdum uyandırdıķtan sonra boğazım yanıyordu su içmeye gidiyim dedim ayağa kalktım 3 adım attım dördüncüyü atamadan bayılmışım sonrası malum hastane filan çok şükür ucuz atlattık.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Sogutucu da altin vuruş yaptiktan sonra. Tabi simdi biraktim oyle isleri

Sogutucuda altin vurus derken bizde kullaniyoduk ta o nasil oluyo?

• Ne zaman tam hatırlamıyorum izmirde deprem olmuştu hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçmişti

• boş geçmiyelim bizde.
    yaş 8-7 civarı işte yüzme bilmiyordum ankarada yüzme havuzuna gittik böyle haftaiçi falan çok kişide yoktu. herkes çocuk havuzunda
    yüzüyor bende sevmedim dolu dolu yüzücek yer yok. neyse dedim sudan ne olacak falan boş havuz vardı meğersem büyük havuzmuş...
    ben girdim içeri bi baktım boyu geçiyor tutunuyordum kenardan birde. dedim bi kenarda gideyim hem havuz boş hemde şekil şekil geçerim.
    neyse eli bi bıraktım pat suyun altındayım lan batıyorum böyle kafam gitti 30cm falan var ayaklar değdi yere tırstım hareketsiz kaldım öyle dimdik nefeste
    verdik. Sonra kendimi hafif hissetmeye başladım bi zıpladım hop kafa çıktı nefes almadım tekrar zıpladım bu sefer ellerlede ittim kendimi nefesimi
    alabildim derken 3. de mermerden tutundum çıktım ama ilginc olan ne can kurtaran geldi nede başkası. kurtulmasam ölüyordum harbiden.

bir ikincisi yıl 2003 işte benim omurilikte kist var tümör birnevi bunu alıcaklar baya bayada kemiği sarmış yani boynumu oynatamıyorum
    ameliyatla o kemiğimi alıp yerine sığır kemiği takıcaklar. 6 saatlik bir ameliyat, ölme riski %80 sabahın 8de doktor geliyor işte hazırmısınız falan
    annemle konuşuyor bende hiç unutmam şu tepkiyi vermiştim. "uff daha hiç hazır değilim, bi 5dakika daha uyuyayım sonra yapsak olmazmı"
    demiştim ama asıl ilgincide şu, ameliyat bitti işte ben uyandım falan annem yanı başımda, o anı ne zaman hatırlasam yüzünü net görürüm
    rahmetlinin, yeşil gözleri böyle ağlamış fazla fazla ben kalkınca endişeli bakıyordu, hafifte korkmuş iyimi diye. neyse annem sordu işte
    "nasılsın oğlum iyimisin" bende iyiyim anne, falan derken penisime takılı hortumu gördüm bune derken baktım işemem için yardım ediyormuş.
    derken annem hala endişeli, doktor anneme demişki bu ameliyattan sonra yürüyemiyebilirmişim. ondan öyle bakıyormuş. neyse
    anneme dedimki, anne benim kakam geldi tuvalete gitmem lazım, annemde bakındı etrafa falan, hemşireyi çağıracaktı. yok yok gerek yok dedim
    ben giderim daha ameliyattan yeni çıkmışım annem endişelenmesin diye kalkıyorum yataktan iki adım atıyorum sonra annemdeki gülümsemeyi
    görüncede "sadece yürümek istemiştim kakam yoktu annem" demiştim. sarılmıştı sıcacıktı... öyle yanı kusura bakmayın uzun oldu sadece
    içimden geldi yazmak
    edit:konuyu okurken aklıma gelenler var
    3.Ankaradayım yine, arkadaşlarla futboll oynuyorduk derken aparmanda site tarzı gibi bir yerdi orada kenarda bi çıkış vardı karşı siteye geçiş için falan diye, neyse
    oradan top uçtu yokuştu birde orası, neyse ben topun peşinden koşmaya başladım, son hızda gidiyorum o sırada adam tofaş ile gidiyormuş yokuşun bittiği yerden
    oradada balkondaki kadınlar görmüş koştuğumu arabayı görüncede, bağırıyorlarmış çocuk koşuyor dur dur diye falan, ben onları bile duymamışım
    nasıl bilenmişsem o topa, tutsam topu oracıkta vurucam tepiği neyse tam yokuştan indim adamda son anda basmış frene ben koşarken bana sadece dokundu hani 3-4 saniye geç bassa araba bana değil ben arabaya girerdim. yada hiç basmasa frene bana bi girerdiki ucardım baya baya. adamın tipide
    unutmam hiç sövmüştüde ağır bir şekilde.
    4.Ankara- ilçe yenimahalle kubilay ilköğretim okulunda okuyordum. işte bir bisikletim vardı yeşik, dağ bisikleti tarzıydı tekerleri kalındı frenleride yeni
    yaptırmıştım neyse, o kubilayın oradaki yokuşuda bilenler bilir, oradan teyzeler yıkamışlar halıları sabunlu su olmuş, benide annem bakkala göndermişti, gittim
    bakkala geri dönüşte bisikletle abandım hızlı hızlı sürüyorum. not: bakkala giderken o yol kuruydu" neyse baktım sabunlu olmuş benim önümdede başka bir çocuk sürüyordu ben o hızla yokuşu yarılamışım baktım çocuk yavaşlayıp durup sağa döndü. araba geliyormuş. bende bunu gördüm dedim araba yokuşu cıkacak şimdi diye, bi bastım frene, dümdüz kaydım, arkada yalpalanıyor. neyse o hızla durdum bisikleti yan cevirdim böyle yatırdım kendimi yana, hani o hızla aniden durdum diyemi
    bilmiyorum beni bi fırlattı bisiklet elimde onla beraber tepe taklak aşağı kadar yuvarlandım. O an hatırladıklarım, arabayı görmüştüm, meğersem yokuşu çıkmıyormuş ve arabayı süren adamın eşiydi sanırsam bana böyle üzülmüş gözlerle eli ağzında issss dermiş gibi bakmıştı.. sonra kalktım elim ayağım gerilmiş titreye titreye eve gittim annem üstümü başımı görünce azarladı falan öyle yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GleaMugen -- 8 Mart 2014; 8:32:07 >

• 90 model tofaşla köy yollarında geziyodum.Bir çok kez gittiğim yolda bayabi hızlanmışım 70 80 km var hızım o an başka bir şeyle ilgileniyodum farketmemişim.Önüme görünüşte fazla keskin olmayan bir viraj çıktı.Virajın giriiinde Direksiyonu kırdım araba dönmedi hala dümdüz gidiyo o anki adrenalın ve bilgisayar oyunlarından kazandığım refleskle frene bastım biraz yavaşlayınca döndü araba.Orda kaza yapıp arabanın içinden sağ çıksaydım babam öldürürdü beni

• quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

90 model tofaşla köy yollarında geziyodum.Bir çok kez gittiğim yolda bayabi hızlanmışım 70 80 km var hızım o an başka bir şeyle ilgileniyodum farketmemişim.Önüme görünüşte fazla keskin olmayan bir viraj çıktı.Virajın giriiinde Direksiyonu kırdım araba dönmedi hala dümdüz gidiyo o anki adrenalın ve bilgisayar oyunlarından kazandığım refleskle frene bastım biraz yavaşlayınca döndü araba.Orda kaza yapıp arabanın içinden sağ çıksaydım babam öldürürdü beni

Son cümleye koptum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

abim şakalaşırken göğsüme sağlam bir tekme çakmıştı, nefessiz kaldım uzun bi süre
    araba çarptı
    sinek ilacını fazla koklamıştım
    evi yakmıştım
    boğuluyodum
    buzdolabı elektrik kaçırıyodu
    söylememem bir şey kullanmıştım, kalp atışlarım kalp krizi seviyesine gelmişti
    aynı şekilde yine söylememem gereken bir şey kullanmıştım ve öleceğimi zannettim uzunca bi süre. bad trip*

Yol yakınken bence bırak şu ateist ayaklarını

+1

• Şehir içinde gece hız denemesi yaparken 230 giderken önüme aniden ambülans çıktı ve 5 sn de hayat gözümün önünden geçti ama yırttık:)

• Kar yağışı vardı eve gidiyorduk babam direksiyondaydi. Iki yanı da uçurum olan viraja geldik. Arabada pirelli yaz lastikleri vardı birden spin attı bi o uçuruma bir bu uçuruma derken kaydı kaydı en son tam uçacakken takıldı durdu. Tam bir Ohhh çekecekken yukarıdan Transit minibüs kizaklayarak üstümüze geliyordu. Sadece izleyebiliyordum. Yapacağım tek şey dua etmekti. Ve ölmeyi bekledim bir an. Gözümü kapadım Allaha yalvardim. Sonra bir açtım minibüs başarılı bir şekilde virajı aldı gitti. Bizde hemen indik. Sağolsun yardım sever bir araba durdu zincir taktik sonra devam.

• Okul harçlığımı evde unuttuğum zaman ama cüzdandaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hızla gelen taksinin önünden bisikletle geçmiştim arka tekerde taksicinini rüzgarını hissettim saniyelerler kurtuldum vursaydı 5-6 metre havada çok rahat uçardım

4 yoldan ben sağdaydım otobüs solda kaymak gibi yoldu bisikletle önünden geçicektim hızlanıp tahmin etmediğim birşey vardı otobüste hızlanmaya başlamıştı o kaymak gibi yol bitip çakıla dönmüştü freni köklesem kayıp düşücektim hafif dönmeye başladım otobüsün arka tamponunu yalayıp geçmiştim kıl payı

Ben de aynısı gibi oldu. 3.sınıfta falan bayıra çıkıyordum.Bayır olduğu için yukardan gelen gideni göremiyoruz.Küçüğüz bide ben ortadan ortadan çıkıyodum Saatte 100 kilometre hızla falan bi araba çıktı.Saniyeyle kurtardım.Vallahi bi çarpsa bayırdayız bide 20 metre giderdik heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddle26stick

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hızla gelen taksinin önünden bisikletle geçmiştim arka tekerde taksicinini rüzgarını hissettim saniyelerler kurtuldum vursaydı 5-6 metre havada çok rahat uçardım

4 yoldan ben sağdaydım otobüs solda kaymak gibi yoldu bisikletle önünden geçicektim hızlanıp tahmin etmediğim birşey vardı otobüste hızlanmaya başlamıştı o kaymak gibi yol bitip çakıla dönmüştü freni köklesem kayıp düşücektim hafif dönmeye başladım otobüsün arka tamponunu yalayıp geçmiştim kıl payı

Ben de aynısı gibi oldu. 3.sınıfta falan bayıra çıkıyordum.Bayır olduğu için yukardan gelen gideni göremiyoruz.Küçüğüz bide ben ortadan ortadan çıkıyodum Saatte 100 kilometre hızla falan bi araba çıktı.Saniyeyle kurtardım.Vallahi bi çarpsa bayırdayız bide 20 metre giderdik heralde.

Sizin ki çok daha hızlıymış taksicinin hızı en fazla 60-70dir

• Çavuşu acemiye emanet etmek. Sonuç rende

• Kesinlikle karabasan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.