Şimdi Ara

Ölmeye en yakın olduğunuz an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
7
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ölüme en yakın hissettiğim an uykuda nedensiz yere nefesim kesilip 5 dakika kadar nefessiz kalmıştım o zaman galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuanda ve öldüm
  • küçükken annemin bozuğu yok diye verdiği 200 tl nin kalan 195 tl sini cebimde bulamayınca
    sonra sol cebimdeymiş onu farkettim
    edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 9 Mart 2014; 9:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

küçükken annemin bozuğu yok diye verdiğim 200 tl nin kalan 195 tl sini cebimde bulamayınca

Aynısı bana araba anahtarında olmuştu tabi ben kaybettim o ayrı konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim şakalaşırken göğsüme sağlam bir tekme çakmıştı, nefessiz kaldım uzun bi süre
    araba çarptı
    sinek ilacını fazla koklamıştım
    evi yakmıştım
    boğuluyodum
    buzdolabı elektrik kaçırıyodu
    söylememem bir şey kullanmıştım, kalp atışlarım kalp krizi seviyesine gelmişti
    aynı şekilde yine söylememem gereken bir şey kullanmıştım ve öleceğimi zannettim uzunca bi süre. bad trip*
  • 5 dk nefessiz kalmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

quote:

küçükken annemin bozuğu yok diye verdiğim 200 tl nin kalan 195 tl sini cebimde bulamayınca

Aynısı bana araba anahtarında olmuştu tabi ben kaybettim o ayrı konu

daha dün aldığım telefonu cebimde bulamamıştım
    çantamdaymış
    bir de annemin babamın cüzdanı kredi kartı vs. buna benzer durumlar olmuştu
    bir de kene yakalamıştım köyde kavanoza soktum sabah baktım yok babam salmış dışarı
    yazık o da canlı demişti ya ağzına vurucaktım orada
    alakası yok ama olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisikleti ilk aldıgımda 1 metreden tel orgulere uçmuştum 1 ay kabukla gezdim yuzumde ağzımın içine dikiş atıldı baya işin kotu yani dustukten sonra yerler full kandı nefes alamıyordum yanımda kardeşim olmasaydı .....

• quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

şuanda ve öldüm

Oh be kurtulduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2400 lira parayı yere düşürmüştüm ve aldırmayan gidiyordum, şeffat dosyanın içinden fırlamıştı. sonra arkadaki adamlar seslendi "op kardeşim" falan diye. 200 lirayı çekselerdi aradan beni fena zarara uğratırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

abim şakalaşırken göğsüme sağlam bir tekme çakmıştı, nefessiz kaldım uzun bi süre
    araba çarptı
    evi yakmıştım
    boğuluyodum
    aynı şekilde yine söylememem gereken bir şey kullanmıştım ve öleceğimi zannettim uzunca bi süre. bad trip*

Yol yakınken bence bırak şu ateist ayaklarını
  • quote:

quote:

2400 lira parayı yere düşürmüştüm ve aldırmayan gidiyordum, şeffat dosyanın içinden fırlamıştı. sonra arkadaki adamlar seslendi "op kardeşim" falan diye. 200 lirayı çekselerdi aradan beni fena zarara uğratırdı.

lan bi adam vardı aklıma geldi çindeydi sanırım
    biriktirdiği para karşıdan karşıya geçerken zarfla beraber elinden düşüyor rüzgarla her yere savruluyordu
    baya üzülmüştüm lan adama uzun süre biriktirdiği paraydı hatırladığım kadarıyla bi kısmını kurtarmıştı
    sana iyi denk gelmişler

• Tren raylarında fotoğraf çekiyorduk trenin gelişini aldırmamıştık az daha nalları dikiyorduk

• Uyku
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

abim şakalaşırken göğsüme sağlam bir tekme çakmıştı, nefessiz kaldım uzun bi süre
    araba çarptı
    evi yakmıştım
    boğuluyodum

Bunu yazacaktım

• quote:

quote:

araba çarptı
    evi yakmıştım
    boğuluyodum

durmak yok, yola devam.

söylemeyi unutmuşum. 11-12 yaşlarındayken bizim ilçenin göleti vardı dağları geçince. o dağlara yakın bölgelerde oturuyorduk, zaten ilçenin batı tarafı dağlarla kaplı 3-5 tane, ufak tefek. bizde meraklıyız abimle filan... yılanlar, çekirgeler, kertenkeleler filan ilgimizi çekiyor. özellikle de benim, gidip oralarda dolaşmak çok zevkli. bir de bi kaç balık görürüz umudu da var içimizde. neyse gittik gölete, yaz ayıydı o zamanlar pek derin değil ve içine doğru çekiliyor ama aşırı derecede çamur var. ve sadece abimle-ben değildik. mahalleden tanıdığımız bi kaç kişi daha vardı. daha önce onlarca insanın boğulduğu bir gölet bu. girdik içine yüzmeye filan çalışıyoruz ama gram yüzme bilmiyoruz. çamuru içinde neler var neler. cam kırıkları vs. bahsediyorum burada. abimin karnı kesilmişti bu yüzden. ben de çamura saplanmıştım. öleceğimi zannetim bi an. ama kurtuldum fazla debelenmeden ileri hareket edince. yılan yakalmıştık bi ara, şişeye filan koymuştuk. sonra salmıştık tabi. bi arada dibimizden geçmişti o zamanda zehirlenip ölebilirdim.

• Doğal alanından gammarus toplamak için dağa çıkmıştım. Dereye inmek için çok dik ve dikenli bir bayırdan aşağı inip kayalardan yavaş yavaş inmeniz gerekiyor. Küçük ağaçlara tutuna tutuna inmeye çalışırken ayağımın altındaki toprak kaydı ve ağaç çürükmüş kırıldı elimde kaldı dikenler kollarımı yüzümü çize çize aşağı doğru kaydım. Tam kayalıklara geldim küçük bir ağaca tutunabildim tek elim kanlar içinde ağacı tutarken ayaklarım aşağıdaki kayalıklara doğru sarkıyordu dayımın oğlunun yardımıyla kendimi yukarı çektim .
  • Hızla gelen taksinin önünden bisikletle geçmiştim arka tekerde taksicinini rüzgarını hissettim saniyelerler kurtuldum vursaydı 5-6 metre havada çok rahat uçardım

4 yoldan ben sağdaydım otobüs solda kaymak gibi yoldu bisikletle önünden geçicektim hızlanıp tahmin etmediğim birşey vardı otobüste hızlanmaya başlamıştı o kaymak gibi yol bitip çakıla dönmüştü freni köklesem kayıp düşücektim hafif dönmeye başladım otobüsün arka tamponunu yalayıp geçmiştim kıl payı
  • quote:

quote:

araba çarptı
    evi yakmıştım
    boğuluyodum

+1 Hala işaret bekliyor heralde , işaretin âlası gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Uyku

İnce

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.