Şimdi Ara

Ölmeye en yakın olduğunuz an (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
7
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

Bir defa da birden ayağa kalkınca yere sırt üstü düşüp kafamı mermere çarpıp bayılmıştım uyandığımda kafamın arkası kan içindeydi

böyle bir şeyde gelmişti başıma. 8.sınıftı sanırım. istiklal marşı başlamadan önce futbol oynamıştık sabah sabah ve ben genelde kahvaltı etmem. yine etmemiştim o zaman. işte futbol oynayınca kan şekerim düştü herhalde, istiklal marşına geçtiğimizde başım dönmeye başladı. o zamanlar milliyetçiyim birazda "türkün başı mı dönermiş" gibi kelimeleri sayıklıyorum kafamda. ama bu aşırı milliyetçi hocamızla alakalıydı. derken gözlerimi kapadım ve açtığımda yerdeydim. her yer aşırı parlaktı. kafamı filan vurmuştum. arkadaşın sırtına oradan da, yere düşüp kafamı yarmıştım.

kafa yarmalarına devam; abim köpeğe kemik atarken kafama gelmişti. baya bi kan atmıştı. ama ölme durumu yoktu.

yine lise 2 gibi ya da 3, abimin çalıştığı yere gitmiştim spor olsun diye koşarak. şaşırtıcı bir şekilde tekrardan başım dönmüştü. abimin yanından ayrılmıştım. başımın dönmesi inanılmaz boyutlara ulaşınca kaldırıma oturmuştum. yarım metre kadar vardı kaldırım. gözlerim kapandı ve uyandığımda sanki uyumuş gibiydim. sonradan anladım, üzerime insanlar koşunca bayıldığımı. ilgilendiler baya sağ olsunlar. orada da kafam yarılmıştı ama ciddi değildi. tabi baş ağrısı yaptı baya.

ha bi de, bu yaz 15 kişi üzerimden geçmişlerdi. yerde baya tekme yedim. kafam şişti, beyin kanaması ihtimali vardı. vücudum morarmıştı baya. ama orada da ölmedik.

Ben de ateistim ama sen bence ateist olma artık

• Elimi cebime attığımda telefonumu bulamamıştım sonra baktımki çantada kalmış
  • yere düşüp dizimi kanatmıştım çocukken, o heralde. başka hiç bişi olmadı, umarımda olmaz
  • okuldayken okulun önüne şüpheli paket bırakmışlardı onun üstünden atlamistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde yeni palet almıştım hani denizde yüzmek için olanlardan. Burda bir deniz var çok güzel yerler ince kum ve bayağı uzun şekilde bele kadar sonra derinleşiyor bayağı uzaklaştım midemin hafif üstüne geliyor paletleri taktım yere basayım derken palet kuma bir saplandı kıyıya uzağım nefes yok bağıramıyorum çırpındım çırpındım ölücem sandım en sonunda hepten bitti nefes batmaya başladım sakinleştim ama elimi palete attım sıkışmış zorlaya zorlaya çıkardım.
  • Motor kazası sonucu ayağa kalkınca nefes alamamıştım boğuluyordum konuşacak nefesimde yoktu kesiliyordu sesim ama meğer adrenalinden olurmuş öyle 15 saniyeye falan düzgün nefes almaya başladım.

• şuanda en yakınız aslında....
  • Motor kullanmayi yeni yeni öğreniyorum o zamanlar, mezarlıga çıkıp sürerdim, benim gibi bir genç kadin ve kocası araba sürüyordu, bunlara yol vermek için durdum, onlar da acemi olduğu için benim gibi ilk benim geçmemi istediler, bende tam geçerken kadın ayağını yanlislikla gaza basmiş, araba beni ezip geçiyordu allahtan bende hızlı geçmiştim oradan kurtulmuştum böyle trafik kazaları kimsenin başına gelmez inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolSerçe -- 7 Mart 2014; 23:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Motor kullanmayi yeni yeni öğreniyorum o zamanlar, mezarlıga çıkıp sürerdim, benim gibi bir genç kadin ve karısı araba sürüyordu, bunlara yol vermek için durdum, onlar da acemi olduğu için benim gibi ilk benim geçmemi istediler, bende tam geçerken kadın ayağını yanlislikla gaza basmiş, araba beni ezip geçiyordu allahtan bende hızlı geçmiştim oradan kurtulmuştum böyle trafik kazaları kimsenin başına gelmez inşallah

Benim gibi bir genç kadın ve karısı derken hocam

• Mobilim, duzeltim kimse görmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

şuanda ve öldüm

ruhuna fatiha...

za knk allh korusun forumda en iyi senle arkafaslk kurdm

• saymakla bitmez araba carpti gozumun en tehlikeli yerine boncuklu tabanca geldi kolum kıldı kavgaya girdim kolum incildi ohooo.. ağactan dustum trmanirken tırmanmayi cok sewerim gous kafesime yumruk yedim defalarca nefessiz kaldım camdan bakdığimda atlama hissi geliyordu arkadasla arabanin ustune atladik adam sopayla kowaladı daha sayayımmı

• quote:

Orijinalden alıntı: shozprenic

saymakla bitmez araba carpti gozumun en tehlikeli yerine boncuklu tabanca geldi kolum kıldı kavgaya girdim kolum incildi ohooo.. ağactan dustum trmanirken tırmanmayi cok sewerim gous kafesime yumruk yedim defalarca nefessiz kaldım camdan bakdığimda atlama hissi geliyordu arkadasla arabanin ustune atladik adam sopayla kowaladı daha sayayımmı

Hocam herseyi geçtim arabaya neden atladın

• 15 li yaslarindaydim, basketbol oynuyordum kimse yoktu yanimda ayagim kaydi sırt üstü düştüm nefesim kesildi ayaga kalktim yaklaşık 2-3 dk nefes alamadan hareket ettim ve bayilmisim. sonra bir gece astım hastası olduğum ortaya çıktığı gece kalktım nefes alamıyorum annemin yanina duse kalka gittim sonra gozlerim karardı yataga düştüm ondan sonra sini hatırlamıyorum :/

• Kucukken kardesimle ve dedemle baraja gitmistik ve tam yamacinda oynuyorduk hala aklima gelir dusecegim korkusu

• quote:

Benim ölüme en yakın hissettiğim an uykuda nedensiz yere nefesim kesilip 5 dakika kadar nefessiz kalmıştım o zaman galiba

uyku apnesini araştır hocam sıkıntı varsa tedavi olmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Bir defa da birden ayağa kalkınca yere sırt üstü düşüp kafamı mermere çarpıp bayılmıştım uyandığımda kafamın arkası kan içindeydi

böyle bir şeyde gelmişti başıma. 8.sınıftı sanırım. istiklal marşı başlamadan önce futbol oynamıştık sabah sabah ve ben genelde kahvaltı etmem. yine etmemiştim o zaman. işte futbol oynayınca kan şekerim düştü herhalde, istiklal marşına geçtiğimizde başım dönmeye başladı. o zamanlar milliyetçiyim birazda "türkün başı mı dönermiş" gibi kelimeleri sayıklıyorum kafamda. ama bu aşırı milliyetçi hocamızla alakalıydı. derken gözlerimi kapadım ve açtığımda yerdeydim. her yer aşırı parlaktı. kafamı filan vurmuştum. arkadaşın sırtına oradan da, yere düşüp kafamı yarmıştım.

kafa yarmalarına devam; abim köpeğe kemik atarken kafama gelmişti. baya bi kan atmıştı. ama ölme durumu yoktu.

yine lise 2 gibi ya da 3, abimin çalıştığı yere gitmiştim spor olsun diye koşarak. şaşırtıcı bir şekilde tekrardan başım dönmüştü. abimin yanından ayrılmıştım. başımın dönmesi inanılmaz boyutlara ulaşınca kaldırıma oturmuştum. yarım metre kadar vardı kaldırım. gözlerim kapandı ve uyandığımda sanki uyumuş gibiydim. sonradan anladım, üzerime insanlar koşunca bayıldığımı. ilgilendiler baya sağ olsunlar. orada da kafam yarılmıştı ama ciddi değildi. tabi baş ağrısı yaptı baya.

ha bi de, bu yaz 15 kişi üzerimden geçmişlerdi. yerde baya tekme yedim. kafam şişti, beyin kanaması ihtimali vardı. vücudum morarmıştı baya. ama orada da ölmedik.

Adam konuyu tek götürüyor

• bizim yazlığın çatısından yan taraftaki yazlığın çatısına atlardım. arada 2 metre mesafe vardı. hergün gidip gelir kedilerle oynadım.
  • Apartmanda merdivenlerden inerken 3 basamak atlayıp düşmüştüm merdivenin sivri yeri belime geldi 20 saniye kadar nefessiz kaldım ölcem sanmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

quote:

Benim ölüme en yakın hissettiğim an uykuda nedensiz yere nefesim kesilip 5 dakika kadar nefessiz kalmıştım o zaman galiba

uyku apnesini araştır hocam sıkıntı varsa tedavi olmalısın

Hocam araştırdım zaten doktora falan gidecektim de amaan dedim şimdi malum ygs falan filan var gidemiyorum yazın giderim herhalde. Uyardığınız için sag olun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.