Şimdi Ara

OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR E8400-ASUS P5W DH Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece 240mhz overclock edebiliyorum güzelim sistemi :) tamam bu anakartta 56nm işlemciyi normal ayarlarında (@1333fsb) çalıştırmak bile overclock sayılıyor ama ısınma yok bişi yok, Voltaj vermek-vermemek hiçbişi değiştirmiyor. Forumdaki Asus DH başlığındaki ayarları kullandıysam da bişi değişmedi... en azında 3,6ghz görebilsem yeter Yardımcı olan, ya da önerisi olan Tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Bu arada işlemciye ya auto 1,2v verebiliyosunuz ya da 1,45V ve üzeri, arası yok :)

• pcı express i 100 e sabitle.
    ayrıca işlemcin 56 nm falan değil 45 nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 26 Mayıs 2009; 18:28:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

pcı express i 100 e sabitle.
    ayrıca işlemcin 56 nm falan değil 45 nm

Hocam sağolasın dediğin işe yaradı. 3,5 ghzde yazıyorum şu an bunları,yani amacıma erişemesem de yakın sayılır. Lakin köprülere karta ve işlemciye voltaj vermem gerekti... üstelik eski ayarlarda ramlari 900hmz de kullanırken,şimdi kendi 780mhz'de(kendi hızlarının bile alıtnda) bile kullanamıyorum... 2,2 volt verdim ama 975mhzi göremedi benim soğutuculu ramlar...daha yüksek gecikme ayarlamam ya da voltaj vermem sorunu çözermi acaba yoksa cl5 800mhz ramlardan fazla umutlanmayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 27 Mayıs 2009; 11:07:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.