Şimdi Ara

ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR DÜN YENİ BİR TV ALDIM SERVİS GELİP BAĞLADI ANCAK GİTTİKLERİNDE EKRANIN ORTASINDA EKRAN SİYAHKEN TEK BİR NOKTADA IŞIK OLDUĞUNU FARKETTİM.SERVİSİ VE ALDIĞIM YERİ ARADIM ÖLÜ PİXEL OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİMDE BANA EN AZ ONDAN 5 ADET OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER.NE DEĞİŞİM NE İADE KABUL ETMEDİLER BENDE NERDEYSE VAZGECECEKKEN BU İŞTEN BAŞKA BİR SERVİSİ ARAYIP GÖRÜŞTÜĞÜMDE BUNUN ÖLÜ PİXEL DEĞİL CANLI PİXEL OLDUGUNU ÖĞRENDİM ULUSLARARASI KURALLARA GÖRE BU TARZ EKRANLARDA 5 ADETE KADAR OLAN ÖLÜ PİXELLERİ KESİNLİKLE KİŞİ KABUL ETMEK ZORUNDAYMIŞ AMA CANLI PİXEL OLDUGUNDA KESİNLİKLE DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA OLDUGUNU SÖYLEDİLER BENDE ŞİMDİ SERVİSE TEKRARDAN BAŞVURDUM VE DEĞİŞİMİ BEKLİYORUM BÖYLE BİR OLAY BAŞINA GELEN VARMI VEYA BAŞINA GELECEK ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURSAM NE MUTLU ÇÜNKÜ ÖLÜ PİXEL DİYE ÇOĞU İNSAN YANLIŞ BİLİYOR VE BENİM GİBİ NERDEYSE VAZGECECEK OLABİLİR SİZİNDE BÖYLE BİR OLAYINIZ VARSA DURUM BU ŞEKİLDE ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazellan -- 27 Mart 2013; 15:49:29 >

• bu durumda hiçbir ışık vermeyen için ölü pixel, diğer durumlar için canlı pixel demek gerekir gibi anlaşılıyor.
  • evet aynen öyleymiş çoğu insan servise ölü pixel diye ilettiğimiz için 5 adetten filan bahsediyolar halbuki canlı pixel bir adet bile olsa değişim yapılabiliyormuş bende nerdeyse vazgececektim eminim benim gibi bir çok insanda bu şekilde vazgecip kullanmaya devam etmiştir.En azından yanlış bilinen bir olayı düzeltebilirsek bundan sonra herkes hakkını buna göre aramış olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazellan -- 27 Mart 2013; 15:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

bu durumda hiçbir ışık vermeyen için ölü pixel, diğer durumlar için canlı pixel demek gerekir gibi anlaşılıyor.

• fotoğraf ekleyeceğim yarın
  • Konu yararlı başlığı açan arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde benim tv de ki soruna bakın bakalım bu nedir neyin nesidir :) ekranın hemen yanında 4 piksel içeride ve 2 piksel kalınlığında boydan boya bir çizgi eğer albani üstad buralardaysa onun görüşlerini de almak isterim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Konu yararlı başlığı açan arkadaşa teşekkürler

rica ederim inşallah faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazellan

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Konu yararlı başlığı açan arkadaşa teşekkürler

rica ederim inşallah faydalı olur

selam arkadaşım ,
    eklediğim kısa videoyu gördün mü ne diyorsun bunun için ?
  • resim ve video
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkc44

birde benim tv de ki soruna bakın bakalım bu nedir neyin nesidir :) ekranın hemen yanında 4 piksel içeride ve 2 piksel kalınlığında boydan boya bir çizgi eğer albani üstad buralardaysa onun görüşlerini de almak isterim...

hocam seninki ölü pixel gibi görünüyo ama değil bence garantisi filan yokmu farklı bir şey ama anlayamadım
  • quote:

birde benim tv de ki soruna bakın bakalım bu nedir neyin nesidir :) ekranın hemen yanında 4 piksel içeride ve 2 piksel kalınlığında boydan boya bir çizgi eğer albani üstad buralardaysa onun görüşlerini de almak isterim...

garantisi varsa direk değiştirirler seninkini zaten hocam ama seninkide başka bir olay inşallah çözülür problemin
  • canlı pixel
     ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ

• quote:

quote:

garantisi varsa direk değiştirirler seninkini zaten hocam ama seninkide başka bir olay inşallah çözülür problemin

üstadım benim ki ölü mü canlımı bilmem ama bildiğin piksel zinciri daha 1 yıl oldu başka sorunlarıda var cihazın zaten

• ölü pixel
     ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ

• quote:

quote:

quote:

üstadım benim ki ölü mü canlımı bilmem ama bildiğin piksel zinciri daha 1 yıl oldu başka sorunlarıda var cihazın zaten

hocam valla seninkini direk değiştirirler zaten bizim bir adette bile değişiyosa seninkini haydi haydi değişirler

• quote:

ölü pixel
     ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ ÖLÜ PİXEL SORUNU MUTLAKA İNCELEYİN ÖNEMLİ

ya keşke böyle olsa beninki 2 sıra yani 2 x 1080=2160 pixel

• quote:

quote:

ölü pixel

eğer ölü pixel varsa 5 adet olması lazımmış yoksa değiştirmiyolar ama canlı pixel bir adet dahi olsa değişim yapılıyormuş ölü pixel iki adette yetmez yani sende epey bişey var hediye bile vermeleri lazım üstüne

• quote:

quote:

quote:

ölü pixel

eğer ölü pixel varsa 5 adet olması lazımmış yoksa değiştirmiyolar ama canlı pixel bir adet dahi olsa değişim yapılıyormuş ölü pixel iki adette yetmez yani sende epey bişey var hediye bile vermeleri lazım üstüne

rekor kırdım desene iki tane isteyeyim birini fakir fukaraya vereyim bari bak bu işlerden albani üstad çok iyidir yazılarını gördükçe okurum inş bize denke gelir bir yorum yapar

• Benim elektrik kesintisinden ölü piksel oluştu priz önemli abi kesin iyi bir priz alın aksatmayın bu işi demedi demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.