Şimdi Ara

Ölü pixel ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI marka bir notebook aldım sanalmarketim.com'dan 1 ay önce ve geldiğinde 2 ölü pikseli varı. firmayı aradım garanti kapsamında olmadığını söylediler ancak MSI'ın kendi servisi panel değişimi yapıyor dediler. Bende mahkeme falan uğraşmamak çin tamam diyip servise yolladım ancak 1 ay oldu şuan. Servis ilk aradığımda 1 ahfta içinde hemen geri yolluyoruz dediler ama daha sonra elimizde panel yok yurt dışında istettik 2-3 haftaya geliyora döndü olay. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce? Ürünü geri yollamalarını isteyim hakem heyetine filan gidip iadesini mi isteyeyim veya farklı yapabileceğim bir şey var mı? parasını verdik 1 aydır elimizde laptop yok.

• 20 iş gününü doldurduysa gideli hakem heyetine git para iadesi alırsın önce ne kadar sürede sonuçlanacağını öğren ona göre karar ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curset

MSI marka bir notebook aldım sanalmarketim.com'dan 1 ay önce ve geldiğinde 2 ölü pikseli varı. firmayı aradım garanti kapsamında olmadığını söylediler ancak MSI'ın kendi servisi panel değişimi yapıyor dediler. Bende mahkeme falan uğraşmamak çin tamam diyip servise yolladım ancak 1 ay oldu şuan. Servis ilk aradığımda 1 ahfta içinde hemen geri yolluyoruz dediler ama daha sonra elimizde panel yok yurt dışında istettik 2-3 haftaya geliyora döndü olay. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce? Ürünü geri yollamalarını isteyim hakem heyetine filan gidip iadesini mi isteyeyim veya farklı yapabileceğim bir şey var mı? parasını verdik 1 aydır elimizde laptop yok.

Tüketici heyetine vereceğin dilekçeye 3 ay içinde cevap alıyorsun. Ardından ürün bilirkişiye gidiyor. Lehinde karar verirlerse iade için ayrı bir süre geçiyor.

Bu süreci yaşayan biri olarak; teknik servisle konuş ve dişini biraz daha sıkarak beklemede kal derim. Sonuçta panel değişimini yapacaklar.

• quote:

MSI marka bir notebook aldım sanalmarketim.com'dan 1 ay önce ve geldiğinde 2 ölü pikseli varı. firmayı aradım garanti kapsamında olmadığını söylediler ancak MSI'ın kendi servisi panel değişimi yapıyor dediler. Bende mahkeme falan uğraşmamak çin tamam diyip servise yolladım ancak 1 ay oldu şuan. Servis ilk aradığımda 1 ahfta içinde hemen geri yolluyoruz dediler ama daha sonra elimizde panel yok yurt dışında istettik 2-3 haftaya geliyora döndü olay. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce? Ürünü geri yollamalarını isteyim hakem heyetine filan gidip iadesini mi isteyeyim veya farklı yapabileceğim bir şey var mı? parasını verdik 1 aydır elimizde laptop yok.

geçmiş olsun
  • Orijinalden alıntı: Curset

MSI marka bir notebook aldım sanalmarketim.com'dan 1 ay önce ve geldiğinde 2 ölü pikseli varı. firmayı aradım garanti kapsamında olmadığını söyleddsgında istettik 2-3 haftaya geliyora döndü olay. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce? Ürünü geri yollamalarını isteyim hakem heyetine filan gidip iadesini mi isteyeyim veya farklı yapabileceğim bir şey var mı? parasını versrgdik 1 aydır elimizde laptop yok.
    gfdg fdAynı problem bendede var msı ge70 ama benim aldığımda 1 tane ölü pixel vardı ilk aldığımda pek umursamadım şimdi 1 yıl oldu 6 tane felan var göze çarpıyor sonuçta acaba teknik servise göndersemmi hocam siz ne yaptınız panel değiştimi ?
  • Benim lenovoda olu piksel vardi degisim iade teklif ettiler tatil gunlerini saymadan sadece is gunu say 20 gun olduysa para iadesi iste vermek zorundalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcan19

Benim lenovoda olu piksel vardi degisim iade teklif ettiler tatil gunlerini saymadan sadece is gunu say 20 gun olduysa para iadesi iste vermek zorundalar

Benim 1 yıl daha garantisi var hocam değiştirirlermi 5 den fazla ölü pixel var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo sitesinde yaziyor detayli 3 tane yan yana olursa soyle 3 tane dikeyse galan diye belki sizinkindede olabilir aynimidir bilmiyorum ama lenovonun garanti bolumunden bakabilrsin

• quote:

Hocam ne yaptın iade mi aldın panelimi değiştirdiler kaç gün sürdü ? aynı durum bendede var ben 4 gün oldu göndereli

• Curset C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ölü pixel den dolayı yolladım ama dediğiz gibi ne kadar sürdü geri gelmesi ?

• Arkadaşlar 1 tane bile ölü piksel olsa değiştirmek zorundalar http://forum.donanimhaber.com/m_77205591/tm.htm

g

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.