Şimdi Ara

Ölümcül salgın var, Turkcell Bayiye çağırıyor Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Mart ayında Turkcell Rahat Tarifeye geçiş yaptım. Taahhütsüzdü. Nasıl olsa taahhüt yok beğenmezsem çıkarım dedim. Ve beğenmedim çok sık kullandığım mobil ödeme kullanılmıyor. Paketin yenilenmesini durdurdum. Turkcell i aradım. Başka bir faturasız pakete geçmek istediğimi söyledim. Ancak geçişler sadece bayiiden yapılıyor diyor. Kronik hastalı birisi, böylesine boş bir şey için pandemi döneminde Turkcell e gitmeli mi? sorum bu kadar. rezilsin turkcell

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hattınızı diğer operatör taşıyın sonra tekrar taşıyın rezil operatöre gitmek istemiyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ ol tavsiye için
  • Benimde aynı derdim var haftaya başka operatöre taşıyıp bir daha asla bulaşmamak üzere tarihin tozlu sayfalarına bu leş operatörü kendim için tarihin tozlu sayfalarına yollayacağım, 20 yıldır bu kadar rezil bi tarife kullanmamıştım...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Gerizekalılar ya valla bıkkınlık geldi cimer e bile yazdım. bayiye gelmeniz gerek diye mesaj attılar

• suyasuy00 S kullanıcısına yanıt
    Benim kil olduğum nokta 1999-2010 arası çok uzun süre bunlarıları kullanmıştım, eskiden şikayet olunca aksiyon alınırdı suan hiç bir şekilde muhatap bile olmuyorlar, Vodafone da TT de bazen malliklarindan sorunu anlamayıp çözemedikleri oluyordu bunlar domuz gibi anlıyor bir aksiyon almıyor, zaten ensar muhabbetlerinden kılım bir daha dumanla haberleşirim bu omurgasız firmanın önünden bile geçmem

Birde utanmadan rahat hatlar ucuz paket yapacak birsey yok diyor ucuz dediği paket 42 TL ayrıca fiyat değil taahhütsüz oluşu cezbeden noktası ama adamlardaki şuursuzluk hayret verici

• Rahat Tarifelerine bulaşmayın diye konu açmıştım zamanında. Bambaşka saçma sapan kuralları var. Bu mesajı görenler bulaşmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x2y kullanıcısına yanıt
    ben uğraşamam bu kadar, kendi sitesinde yer alan kampanyaya uymayan firma üstüne para verse işim olmaz, yaklaşık 10 yıldır kullanmıyordum, tekrar kullanmam bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.