Şimdi Ara

olympus fe230 model fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olympus fe230 model fotoğraf makinesini alıcamm bataryası ne kadar süre gidiyodur şimdiden teşekkürler arkadaşlar;)

• Bataryası yaklaşık 200 kare kadar gider. Tabiki pil ömrünü çekim yaptığınız ortam şartlarıda etkilemektedir.
  • merhaba arkadaşlar bizde olympus grup kursak ...hadi olympus cular fotolarımızı makinelerimzin özelliklerini paylaşalım..olympu 720 sw benim makinem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frksylmz

Merhaba,

olympus fe230 model fotoğraf makinesini alıcamm bataryası ne kadar süre gidiyodur şimdiden teşekkürler arkadaşlar;)

ben bugün aldım...harika bir makina...pili de cep telefonu pili gibi harici şarj aleti var..li-ion pil...
    şu anda şarjda...ilk şarjıyla çektiğim ilk üç fotoğrafı ekliyorum....

•  olympus fe230 model fotoğraf makinesi
  • Merhaba Arkadaşlar,

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimm:)
  • olympus fe 230
    selam bende bir kaç gün önce aldım
    çok ince ve kasası sağlam görünen bir makine
    bende bir kaç fotoğraf eklerim
    makine hakkında gözümüzden kaçan şeyler olabilir onlarıda paylaşırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu makinanın fotoğraf çekimleri hakkında başka eleştirisi,yorumu olan arkadaş var mı?
  • bugun almayı düşünüyorum.kaça aldınız sorması ayıp ve hafıza kartı verdiler mi?
  • Güle güle kullanın iyi günlerde,hayırlı olsun.Şık makineymiş.
  • Sonunda Olympus fe 230 almaya karar verdim ve gittim teknosa'dan 1 gb kart hediyeli aldım.

Makineyi çok fazla denme vaktim olmadı ama bana bıraktığı ilk izlenim şu: Gün ışığında çekilen resimler güzel görünüyor. Işığın yetersiz olduğu ortamlarda sanki biraz görüntü kalitesi düşük gibi.

Video kalitesini özellikle 640x480 çözünürlükte çeklen videonun kalitesi beklentilerimin üzerinde. Görüntüyü bilgisayarımda tam ekran yapmama rağmen netlik kaybolmadı.

Yalnız bir sorunum var. 1 GB kartla, 640x480 çözünürlükte toplam 9 dakikalık video çekiliyor. Fakat bu 9 dakikayı baştan sonra kullanamıyorum. Makine 15 saniyelik klipler halinde çekime izin veriyor.
    Hepsini birden tek seferde nasıl kullanabilirim?
    Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • quote:

Sonunda Olympus fe 230 almaya karar verdim ve gittim teknosa'dan 1 gb kart hediyeli aldım.

Makineyi çok fazla denme vaktim olmadı ama bana bıraktığı ilk izlenim şu: Gün ışığında çekilen resimler güzel görünüyor. Işığın yetersiz olduğu ortamlarda sanki biraz görüntü kalitesi düşük gibi.

Video kalitesini özellikle 640x480 çözünürlükte çeklen videonun kalitesi beklentilerimin üzerinde. Görüntüyü bilgisayarımda tam ekran yapmama rağmen netlik kaybolmadı.

Yalnız bir sorunum var. 1 GB kartla, 640x480 çözünürlükte toplam 9 dakikalık video çekiliyor. Fakat bu 9 dakikayı baştan sonra kullanamıyorum. Makine 15 saniyelik klipler halinde çekime izin veriyor.
    Hepsini birden tek seferde nasıl kullanabilirim?
    Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.

arkadaşım hayırlı olsun
    sadece h tipi xd picture kartlarda zamana bakmadan kayıt yapıyor
    bence hiç hoş bir özellik değil bilerek yapmışlar millet h tipi kart alsın diye
    makinenin en güzel tarafı çok şık ve ince olması ama teknik açıdan zayıf kalmış pro bir makineye geçene kadar idare eder

• Selamlar. Konunun üzerinden biraz geçmiş ancak yeni bir başlık açmak istemedim. Bugün Olympus FE-230 makina aldım. Öncelikle kullanan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum. Bir üst cevapda bu makinanın kesintisiz kamera kaydını sadece H tipi xD kartlara yapabildiğini söylemiş. M tipi kartlara 15snlik klipler halinde kayıt yapılıyormuş sanırım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd46957

Bu adresdeki kart işimi görür mü? Makinamla uyumlu zannedersem. Ürün açıklamasında Fuji/Olympus yazıyordu. Bunun haricinda H tipi Olympus kart satan bir internet sitesi önerebilir misiniz? Ve kullanan arkadaşlardan ufak tüyolar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba Hydrelix
    Olympus FE-230 makinan hayırlı olsun. Bende dün Olympus X-785 aldım. Video çekimi ile ilgili soruma cevap ararken H serisi XD kartlarla kesintisiz çekim yapılabildiğini öğrendim. XD kartım daha gelmeden H serisi ile bugün değiştiriyorum. Yerli bir sitede orijinal H serisi Olympus 1 gb picturecard 88.26 ytl.
    Yabancı bir sitede ise H serisi kart 30$ civarında.
    Bende henüz makinamı tam olarak tanımıyorum. Kullanma kılavuzu, cd'si yarın gelecek. İnşallah her ikimizde iyi bir makina almışızdır.
    Saygılar
    http://www.ucuzu.com/bellek-karti-c3157/?st=h-picture+card
    http://www.esend.com/sandisk/Products.aspx?Catalog=Sandisk&ProductID=SDXDH-1024-A10(Esend)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 21 Eylül 2007; 23:51:43 >

• model numarası yüksek özellikler düşük. Ama fiyatına bakarsak güzel makina. Yeni seriye geçiyor sanırım Olympus.
  • Carrefourlarda 269 YTL'ye satılıyor sakın teknosa'dan 369 YTL'ye almayın...
  • kesintisiz çekim sorunu kart ile çözüldü mü yoksa devam mı ediyor?
  • Arkadaşlar,
    bu makineyi ve herhangi bir diğerini alırken internette iyi araştırın paranız sokağa saçılmasın.
    fe-230 un fiyatı ağustos ayında 900 tl ye doğru yükselmiş (bakarmısınız!!). şu sıralar bir sitede 450 ye diğerlerinde 350 civarında, diğer birinde indirimli olarak 270-80 gibi bir rakama, Vatanda 230 TL ye 12 ay taksitle satılıyor(belki ümraniyedeki mağazanın indiriminden sonra oldu bilemiyorum).
    Ben 200 e yeğenime aldım, çok iyi fiyata aldığımı sanıyorken, vatanın fiyatını gördüm, bozum oldum. siz iyi araştırın, olmayın. Vatanda makineleri ve olympus u iyi tanıyan bir arkadaşımız da var stand da, erdem adında, size tatmin edici bilgiler verebilir seçim yaparken..

Diğer ilgilenenler için bilgi olarak, makinenin piksel değeri yüksek diye fotoğraf makinelerinden mucizeler beklemeyin. Daima eski sandığınız 2-3 Mpixel ama büyük objektifli ve büyük optik zoom lu bir makine 5 Mpiksel makineden daha iyi sonuç verir.
    Her digital zoom Pikselden yer, kalite düşer. Ama optik zoomda pikselden yemez. Bi de objektif büyükse gece çekimleriniz daha kaliteli olur. Bilgi paylaşımı olsun diye söyledim. çok bilmişlik olmasın, haddimize düşmez.

•  olympus fe230 model fotoğraf makinesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.