Şimdi Ara

Omega 3 6 9 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Omega 3 6 9 takviyesi yapmak istiyorum. Çok araştırmama rağmen sonuca varamadım. Kullandığınız tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir. Nereden alabileceğimize dair linkte koyarsanız bundan sonra bu konuyu araştıran arkadaşlarada kolaylık sağlamış oluruz.

Eczanelerde marincap marka satılıyor. Değerlerine göre fiyatı yüksek gibi

• 1. ocean lipor günde 1 tane yeterli

2. ocean plus sabah 1 akşam 1 tane

bu ikisi türkiyede bulabileceğin omega 3 lerin en iyilerinden dir.
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airdev -- 4 Nisan 2012; 22:45:53 >
  • omega 9 insan vücudu tarafından üretilebilir ve dışarıdan alınmasının extra bir yararı olmadığı gibi eicosanoidler gibi kullanılamadığından omega 3-6 ile bir ilgisi yoktur. Gereksiz para vermeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyouraku

omega 9 insan vücudu tarafından üretilebilir ve dışarıdan alınmasının extra bir yararı olmadığı gibi eicosanoidler gibi kullanılamadığından omega 3-6 ile bir ilgisi yoktur. Gereksiz para vermeyiniz.

Siz ne önerirsiniz hangi marka takviye kullanmak gereklidir?Teşekkürler
  • omega çok nadir bulanan birşey alacak olsan bile yüksek meblağ ödemen gerek zaten gereksiz bir ilaç ucuz olanlarına talip olmayın
  • Ocean® Lipor 1360 mg Omega 3 Balık Yağı gerçekten güzel kaliteliye benziyor. Kaç adet var kutusunda onu bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.eczaonline.com/urun/Ocean-Lipor-Omega%252d3.html

En ucuz bu sitede buldum gibi 30 kapsül varmış. Kapsül başına 1.2 Tl ye geliyor neredeyse buna benzer daha ekonomik birşey olsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

http://www.eczaonline.com/urun/Ocean-Lipor-Omega%252d3.html

En ucuz bu sitede buldum gibi 30 kapsül varmış. Kapsül başına 1.2 Tl ye geliyor neredeyse buna benzer daha ekonomik birşey olsa daha iyi olur

eczanelerde de var.

30 tl ye alabilirsiniz
  • bnde seven seas olanı kullanıyorum epey dir 24 lira bi fiyatı vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.