Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzqan

Arkadaşlar şu ilaç nasıldır ? Ismi efa 1200:www.newlife.com.tr/tr/urunlerdetay/29

Daha önceki yazılarımda değinmiştim bu markanın ürünlerine, içeriğinin %60(720mg) Omega 3 olup IFOS onaylıdır.
    Bu sayfayıda inceleyebilirsin:http://www.newlife.com.tr/tr/omega3/6
    49,90TL/45(kapsül)=1,1TL kapsül başına x 30(gün) = 33,27 Kuruş aylık tüketim masrafı olur. İdeal ve kullanılabilir üründür diye düşünüyorum..

• quote:

Arkadaşlar şu ilaç nasıldır ? Ismi efa 1200:www.newlife.com.tr/tr/urunlerdetay/29

Ürününü inceledim:http://www.nutraxin.com.tr/urunler/Omega-3.html

içerdiği Omega 3 değerlerine bakınca %18+%12=%30 Omega 3 olup gerisi kategorilendirilmemiş Balık yağı.

Carlson yada Solgar Omega 3 "950" kullanmanız tavsiye ederim nedenine gelince; yazılarımı okuduysan kullandığınız ürünün içeriğinin %50 den fazlasının Omega 3 olmasına dikkat edin demiştim. senin ürünün yalnızca %30'u yani çok düşük. 2 kapsül içip 1000mg balık yağın yalnızca %30 = 300mg Omega 3 alıyorsun.

Carlson 1000mg de %60 Omega 3 38TL / 50 Kapsül = 0,76TL x 30(gün) = 22,8TL/aylık
    Solgar Omega 3 "950" (1500mg) de %63,3(950mg) 65,95 / 50 kapsül= 1,319TL x 30(gün) = 39,57TL/aylık

Hatta Carlson u internet üzerinde gittigidiyordan daha ucuza alan bjk rumuzlu bir arkadaşımızın yazısını okumuşsundur kutusu 18-20TL ye geliyor.

Elindeki ürünü kullandıktan sonra istersen devam edebilir ya da diğer örneğini verdiğim ürünleri tercih edebilirsin, alternatif olarak yazımın aralarında yazdığım 5-10 markanın ürünlerini de tercih edebilirsin. Daha iyi özelliklere sahip bir ürünü varsa o şirketin elbette onuda tercih edebilirsin ama benim videosunu eklediğim testleri sende tekrar et. Video Facebook da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: valerie

quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

Merhabalar,
    Oncelıkle ellerınıze saglık çok cıddı bir araştırma ve değerlendirme yapılmış. Açıkcası kapitalizm oyunları desemde doğal olarak elde edilmesi beni çekti. Bu noktada sunu sormak ıstıyorum, Fast moving consumer goods (hızlı tuketım malları) sektöründe çalışan biri olarak bu hapların nasıl uretıldığini çok merak ettim. Bilip Yada öğrenip paylaşan olursa çok memnun olurum. (Nasıl bir uretim hattina hangi hammaddeler girerek ne tarz prosesler sonucu bu hapları meydana getirmekte)
    Tskler.

Üstün körü ilk kullanmaya başladığımda üretim videolarına bakmıştım. Yazınızı da yeni gördüğüm için youtube de bir arama yaparak iki video izledim. Bu videolar üretici şirketlerin yaptığı reklam içerikli olsada üretim konusunda fikir sahibi olmamız adına işimizi göreceğini düşünüyorum. Daha detaylı bir arama için youtube de araştırma yapabilirsiniz.

Omega 3 üretimi ile alakalı fikir vermesi açısından bir kaç video: (Dikkat videolar üreticiler tarafından üretilmiş reklam içeriklidir, bunu dikkate almayınız.)

http://youtu.be/eSLMdstEnWA

http://youtu.be/s8-LtDg5YtA

Nordic part 1
    http://youtu.be/r7eZRHlb9Vw

Nordic part 2
    http://youtu.be/eNCcnVqyZbU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 6 Ocak 2013; 20:36:55 >

• quote:

quote:

Ürününü inceledim:http://www.nutraxin.com.tr/urunler/Omega-3.html

içerdiği Omega 3 değerlerine bakınca %18+%12=%30 Omega 3 olup gerisi kategorilendirilmemiş Balık yağı.

Carlson yada Solgar Omega 3 "950" kullanmanız tavsiye ederim nedenine gelince; yazılarımı okuduysan kullandığınız ürünün içeriğinin %50 den fazlasının Omega 3 olmasına dikkat edin demiştim. senin ürünün yalnızca %30'u yani çok düşük. 2 kapsül içip 1000mg balık yağın yalnızca %30 = 300mg Omega 3 alıyorsun.

Carlson 1000mg de %60 Omega 3 38TL / 50 Kapsül = 0,76TL x 30(gün) = 22,8TL/aylık
    Solgar Omega 3 "950" (1500mg) de %63,3(950mg) 65,95 / 50 kapsül= 1,319TL x 30(gün) = 39,57TL/aylık

Hatta Carlson u internet üzerinde gittigidiyordan daha ucuza alan bjk rumuzlu bir arkadaşımızın yazısını okumuşsundur kutusu 18-20TL ye geliyor.

Elindeki ürünü kullandıktan sonra istersen devam edebilir ya da diğer örneğini verdiğim ürünleri tercih edebilirsin, alternatif olarak yazımın aralarında yazdığım 5-10 markanın ürünlerini de tercih edebilirsin. Daha iyi özelliklere sahip bir ürünü varsa o şirketin elbette onuda tercih edebilirsin ama benim videosunu eklediğim testleri sende tekrar et. Video Facebook da var.

hocam mesajıma cevap vediğiniz için teşekkür ederim zaten 1 sene booyunca efa 1200 kullandım. etkisi oldu ama umduğum boyutlarda değildi . sizin mesajlarınızın bir kısmını okudum ve Carlson 1000mg almaya karar verdim.Herşey için teşekkürler.

• her ne kadar daha onceki mesajlarımda hep carlsonu onersemde.. norvecte hiç carlson marka balık yagı gormedim. marketlerde surekli moller marka likit yagı var. acaba nasıldır möller. ? daha once kullanan goren duyan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

her ne kadar daha onceki mesajlarımda hep carlsonu onersemde.. norvecte hiç carlson marka balık yagı gormedim. marketlerde surekli moller marka likit yagı var. acaba nasıldır möller. ? daha once kullanan goren duyan var mı

möller duydum fakat hiç kullanmadım, zaten daha önceden yaptığım araştırmalara göre Türkiye pazarında bulunmuyor.

Likit olayına gelince, ben en başından beri likitlerin jelatin içeriğine sıkıştırılmış Omega 3 ler kadar saf olduğunu düşünmüyorum ve bu yüzden bardak testlerinde müsbet(temiz) yani istediğimiz sonucu vermiyor, asit eritmiyor bardağı. Belki eritenleri vardır ama ben hiç denk gelmedim. fakülatif oksijenli sonum yapan bakterler ile doğrudan temas halinde Likit yağlar diye hep düşünüyorum. Bu arada norveç in kendi malı sanırım möller ürünü. Kimseyi sokmuyorlardır belki norveç pazarına :)

• quote:

quote:

her ne kadar daha onceki mesajlarımda hep carlsonu onersemde.. norvecte hiç carlson marka balık yagı gormedim. marketlerde surekli moller marka likit yagı var. acaba nasıldır möller. ? daha once kullanan goren duyan var mı

möller duydum fakat hiç kullanmadım, zaten daha önceden yaptığım araştırmalara göre Türkiye pazarında bulunmuyor.

Likit olayına gelince, ben en başından beri likitlerin jelatin içeriğine sıkıştırılmış Omega 3 ler kadar saf olduğunu düşünmüyorum ve bu yüzden bardak testlerinde müsbet(temiz) yani istediğimiz sonucu vermiyor, asit eritmiyor bardağı. Belki eritenleri vardır ama ben hiç denk gelmedim. fakülatif oksijenli sonum yapan bakterler ile doğrudan temas halinde Likit yağlar diye hep düşünüyorum. Bu arada norveç in kendi malı sanırım möller ürünü. Kimseyi sokmuyorlardır belki norveç pazarına :)

möller zaten 1854te kurulmus. o gunden beri tekel herhalde adamlar.. solgar bile bulamazsın norvecte demişti eczacı.

bu arada möllerin extra omegalı ve reflu yapmayan urunleride var ve kapsuldeki jelatinin bovine oldugunu sıgırdan yapıldıgını soyluyorlar. domuzdan olsa yazarlardı zaten yazmamaları için bir neden yok marketteki hangi urune baksan içeriginde gelatin varsa neyden yapıldıgı belli. yogurtta bile yazmıslar. kimisi domuz kimisi sıgır kimisi bitkisel diyor...

likitte ise herhangi bir katkı yok o yuzden hergun bi kere şişeyi acıp kapattıgınızda zaten urun 60gun dayanabilir diyordu carlson la aynı.
    ama carlson norvecte şişelenip direk avrupaya geliyor demekki.

cod liver oil kullananlar varmı peki.

• quote:

quote:

quote:

möller zaten 1854te kurulmus. o gunden beri tekel herhalde adamlar.. solgar bile bulamazsın norvecte demişti eczacı.

bu arada möllerin extra omegalı ve reflu yapmayan urunleride var ve kapsuldeki jelatinin bovine oldugunu sıgırdan yapıldıgını soyluyorlar. domuzdan olsa yazarlardı zaten yazmamaları için bir neden yok marketteki hangi urune baksan içeriginde gelatin varsa neyden yapıldıgı belli. yogurtta bile yazmıslar. kimisi domuz kimisi sıgır kimisi bitkisel diyor...

likitte ise herhangi bir katkı yok o yuzden hergun bi kere şişeyi acıp kapattıgınızda zaten urun 60gun dayanabilir diyordu carlson la aynı.

Nordic de mi yok orada?
    Nordic ürünlerinin doğrudan orada üretildiğini biliyordum. İlginç möller her yeri satın almış sanırım. :) Ayrıca Likitlerin saf olmadığına olan inancımın kaynağı ise, oksijen ile her kapağı açtığınızda buluşuyor eh bu durumda fakülatif(oksijenli solunum yapan) bakterilere karşı koyurucu kullanmak zorunda diye düşünüyorum. Bilimsel bir şey değil benimkisi sadece fikir...

• Epidoras hocam oncelikle mobilim belki sana soracagim sorunun cevabini onceden vermissindir.O yuzden kusura bakma.Soruma gelicek olursak annem Seven Seas Pulse adli bir balik yagi almis.Nasildir bu?Yani daha kullanmadik eger onermessen degistiricem.Birde ac karna alin denmis ama bunun hakkinda bir bilgin var mi?Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triibal

Epidoras hocam oncelikle mobilim belki sana soracagim sorunun cevabini onceden vermissindir.O yuzden kusura bakma.Soruma gelicek olursak annem Seven Seas Pulse adli bir balik yagi almis.Nasildir bu?Yani daha kullanmadik eger onermessen degistiricem.Birde ac karna alin denmis ama bunun hakkinda bir bilgin var mi?Tesekkurler

Merhaba Triibal,

Seven Seas Pulse 60 kapsüllük ürünü aldığınızı tahmin ediyorum.
    Bu ürünün içeriği 500mg balık yağı olup %14 EPA ve %9 DHA Omega 3 asitlerini barındırıyor yani;
    500/100*14=70mg EPA
    500/100*9=45mg DHA

Aldığınız her kapsülün %23 değerinde Omega 3 asitlerine sahip olup kalan %77 lik kısmı Balık yağıdır. Daha önceden hep yazdığım gibi %50'nin altında olan ürünleri mümkün olduğunca tercih etmemeye özen gösteriniz. Tercih edeceğiniz ürünlerin Omega 3 değerleri toplam değerin %50'sinden fazla olmasına dikkat ediniz!

Elinizdeki üründen günde 4 kapsül kullansanız 2000mg aldığınızı varsayalım
    2000/100*23= 460mg Omega 3 alıp kalan 1540mg kategorilendirilmemiş Omega 3 olmayan balık yağı vücudunuza almış olursunuz. Seven Seas kaliteli ve dünya markasıdır fakat bu tercih ettiğiniz ürün pek de tercih edilebilecek ürün olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada annenizin yaşı da önemli, Eğer 40-50 ve üzerindeyse tercih edeceğiniz ürünlerin Omega 3 değerlerinden EPA olanların ağırlıkta olmasına dikkat ediniz.
    Yaş ilerledikçe yaşanabilecek kardiovasküler sıkıntıların önlenmesi için EPA tercih edilmekte olup DHA zihinsel ve göz ağırlıklı faydaları saptanmıştır.

Efa Daily 1200,
    Solgar "950" veya "700"
    Carlson 1000mg
    Ocean Lipor 1360

veya yazımdaki Omega 3 değeri yüksek ürünleri bulup tercih edebilirsiniz.

Not: Valideniz eğer düzenli ilaç kullanan biri ise lütfen doktorunuza danışmadan Omega 3 kullandırtmayınız. Eğer kan sulandırıcı yada benzeri bir ilaç tüketiyorsa yine lütfen hekiminize danıştıktan sonra Omega 3 kullanmaya başlayınız.

• Selamlar ,

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim NOW dha 500 adlı ürünü yabancı siteden Amerikadaki akrabama getirtdim.Kullanıyorum fakat markanın ve

ürünün güvenilirliği hakkında Türkiyede fazla bilinmiyor olması ve (product PERU) ibaresini gördükten sonra kuşkularım oluştu.Bu forumda ürün hakkında fiyatı ve dha oranı dışında

herhangi bir bilgiye ulaşamadım (kalitesi hakkında ne kadar belirleyici bilemem ama köpük bardak deneyinide uygulamadım). Daha önce bu forumdan epidoras arkadaşın

yazdıklarından gnc 250 yi kullanıyordum , yurtdışından NOW DHA 500 getirtme fırsatını bulup 3 kutu temin ettim ama yazdığım sebeplerden ötürü malesef

kafamda acabalar oluştu beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Teşekkürler..

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/061195.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nordic de mi yok orada?
    Nordic ürünlerinin doğrudan orada üretildiğini biliyordum. İlginç möller her yeri satın almış sanırım. :) Ayrıca Likitlerin saf olmadığına olan inancımın kaynağı ise, oksijen ile her kapağı açtığınızda buluşuyor eh bu durumda fakülatif(oksijenli solunum yapan) bakterilere karşı koyurucu kullanmak zorunda diye düşünüyorum. Bilimsel bir şey değil benimkisi sadece fikir...

nordic var ama moller kadar degil .

ayrıca senin sorunun cevabı FAQ moller sayfasında var

How long can a bottle of cod liver oil be open before it begins to oxidize (go rancid)?

Möller’s Cod Liver Oil is a pure natural product without any form of preservative. An opened bottle should be kept for a maximum of three months in the refridgerator before it should be replaced. This is due to exposure to oxygen from light and air every time the bottle is opened. Hence, it is important to put the screw-cap on directly after consumption to prevent exposing the oil to oxidation.

• quote:

Orijinalden alıntı: betu66

Selamlar ,

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim NOW dha 500 adlı ürünü yabancı siteden Amerikadaki akrabama getirtdim.Kullanıyorum fakat markanın ve

ürünün güvenilirliği hakkında Türkiyede fazla bilinmiyor olması ve (product PERU) ibaresini gördükten sonra kuşkularım oluştu.Bu forumda ürün hakkında fiyatı ve dha oranı dışında

herhangi bir bilgiye ulaşamadım (kalitesi hakkında ne kadar belirleyici bilemem ama köpük bardak deneyinide uygulamadım). Daha önce bu forumdan epidoras arkadaşın

yazdıklarından gnc 250 yi kullanıyordum , yurtdışından NOW DHA 500 getirtme fırsatını bulup 3 kutu temin ettim ama yazdığım sebeplerden ötürü malesef

Teşekkürler..

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/061195.htm

Selam betu66,

Now ürünü maalesef ülkemizde pek bilinmemekte fakat Amerika merkezli bir şirket olup oralarda araştırırsanız Carlson, Solgar markaları gibi ünlüdür, Peru yazmanısının nedeni Peru sahillerinde Atlas okyanusuna göre daha bakir olan Pasifik okyanusu balıklarından imal edilmiş anlamında olabilir. Eğer aldığınız ürün orjinal ise kullanmaktan çekinmeyiniz. Daha önce den temin edebilecekler için şuan kullandığınız ürünün iyi bir tercih olduğunu belirtmiştim. Bardak testinde olumlu sonuç alamayabilirsiniz çünkü EPA asiti bardağa zarar verir, DHA zihinsel ve gözde kullanıldığı için aynı etkiyi yapmayabilir!

Kullandığınız ürün içeriği bakımından süper :) %100 Omega 3 değerlerine sahip. Daha fazla getirme şansınız olursa şahsen ben almak isterim :)

Günde 2(ideal), en fazla 3 kapsül kullanabilirsiniz o üründen. 180 kapsül olduğu için 2 kapsül kullanacak şekilde 3 ay gidecektir bir kutu. Her kutuda bir sürü kapsül var diye kullanım dozunu abartmayın.

Elinizdeki ürünler bittiğinde yeniden sipariş verirseniz, benim içinde sipariş verin lütfen yurtdışında fiyatları oldukça uygun alırım.
    Alternatif olarak GNC nin yeni ürünü olan DHA 600'de getirilmeye değer bir ürün bilginiz olsun ;)

Edit: içeriğinde 250mg de kategorilendirilmemiş saf balık yağı varmış yine de ürünün %75'i Omega 3 ne de ideal bir ürün, sipariş teklifim halen geçerli ve günde 2 kapsülden fazla kullanma! 1 kapsül bile iş görebilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 8 Ocak 2013; 5:49:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nordic de mi yok orada?

nordic var ama moller kadar degil .

ayrıca senin sorunun cevabı FAQ moller sayfasında var

How long can a bottle of cod liver oil be open before it begins to oxidize (go rancid)?

Möller’s Cod Liver Oil is a pure natural product without any form of preservative. An opened bottle should be kept for a maximum of three months in the refridgerator before it should be replaced. This is due to exposure to oxygen from light and air every time the bottle is opened. Hence, it is important to put the screw-cap on directly after consumption to prevent exposing the oil to oxidation.

Teşekkür ederim, bunu okuduğum iyi oldu. Kafamdaki bir sorun işaretinden daha kurtulmuş oldum ;)

• quote:

quote:

Selamlar ,

Teşekkürler..

Selam betu66,

Now ürünü maalesef ülkemizde pek bilinmemekte fakat Amerika merkezli bir şirket olup oralarda araştırırsanız Carlson, Solgar markaları gibi ünlüdür, Peru yazmanısının nedeni Peru sahillerinde Atlas okyanusuna göre daha bakir olan Pasifik okyanusu balıklarından imal edilmiş anlamında olabilir. Eğer aldığınız ürün orjinal ise kullanmaktan çekinmeyiniz. Daha önce den temin edebilecekler için şuan kullandığınız ürünün iyi bir tercih olduğunu belirtmiştim. Bardak testinde olumlu sonuç alamayabilirsiniz çünkü EPA asiti bardağa zarar verir, DHA zihinsel ve gözde kullanıldığı için aynı etkiyi yapmayabilir!

Kullandığınız ürün içeriği bakımından süper :) %100 Omega 3 değerlerine sahip. Daha fazla getirme şansınız olursa şahsen ben almak isterim :)

Günde 2(ideal), en fazla 3 kapsül kullanabilirsiniz o üründen. 180 kapsül olduğu için 2 kapsül kullanacak şekilde 3 ay gidecektir bir kutu. Her kutuda bir sürü kapsül var diye kullanım dozunu abartmayın.

Elinizdeki ürünler bittiğinde yeniden sipariş verirseniz, benim içinde sipariş verin lütfen yurtdışında fiyatları oldukça uygun alırım.
    Alternatif olarak GNC nin yeni ürünü olan DHA 600'de getirilmeye değer bir ürün bilginiz olsun ;)

Edit: içeriğinde 250mg de kategorilendirilmemiş saf balık yağı varmış yine de ürünün %75'i Omega 3 ne de ideal bir ürün, sipariş teklifim halen geçerli ve günde 2 kapsülden fazla kullanma! 1 kapsül bile iş görebilir ;)

Selamlar epidoras ,

Öncelikle ilgin için teşekkürler.Ben bu ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum.Ambalajının üzerinde orjinalliğini anlayabileceğim herhangi bir ibare yok yada ben göremedim.Birde dikkatimi çeken gnc yada solgar da olduğu gibi jelatinin görünümü parlak yada şeffaf değil , aksine mat ve kalın bir jelatin görüntüsü var, tabi bu ne kadar önemli bilmiyorum.Ailede 3 tane öğrenci (2 Üni. 1 Liseli) olduğunu gözönüne aldığımızda seninde belirttiğin gibi asit değerleri oldukça iyi. GNC 600 dediğin gibi asit değerleri güzel ama bu ürüne göre adet/fiyat kıyaslaması yaptığımda NOW 500 açık ara öne geçiyor. Sadece tanınmamış olması bende kuşku uyandırmıştı.Bunuda senin verdiğin bilgilerle zihnimde halletmiş oldum.Haziran ayında tekrar 4 kutu getirtme ihtimalim var 1 kutusu senin inşaallah kardeşim...

Saygılar

• quote:

quote:

quote:

Selamlar ,

Teşekkürler..

Selam betu66,

Selamlar epidoras ,

Öncelikle ilgin için teşekkürler.Ben bu ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum.Ambalajının üzerinde orjinalliğini anlayabileceğim herhangi bir ibare yok yada ben göremedim.Birde dikkatimi çeken gnc yada solgar da olduğu gibi jelatinin görünümü parlak yada şeffaf değil , aksine mat ve kalın bir jelatin görüntüsü var, tabi bu ne kadar önemli bilmiyorum.Ailede 3 tane öğrenci (2 Üni. 1 Liseli) olduğunu gözönüne aldığımızda seninde belirttiğin gibi asit değerleri oldukça iyi. GNC 600 dediğin gibi asit değerleri güzel ama bu ürüne göre adet/fiyat kıyaslaması yaptığımda NOW 500 açık ara öne geçiyor. Sadece tanınmamış olması bende kuşku uyandırmıştı.Bunuda senin verdiğin bilgilerle zihnimde halletmiş oldum.Haziran ayında tekrar 4 kutu getirtme ihtimalim var 1 kutusu senin inşaallah kardeşim...

Saygılar

Bu sorularının cevaplarına bakarken eski sorularından birinin cevabını buldum, bu ürün Peru tarafından (pasifik) elde edilerek üretiliyormuş.
    Yine öyle gördüğüm kadarı ile balık jelatini veya sığır jelatini gibi ifadeler var, elalemin sığırları belki buffalo jelatini olabilir :) Buda bize biraz yabancı olduğu için karipsemiş olabilirsiniz.

Yurt dışında bu tür şeylerin sahtesini yapmak Türkiye deki kadar kolay olmadığını hep duymuşuzdur, tahmin ediyorum ki temin etmiş olduğunuz 15-25$ lik ürün büyük olasılıkla orjinaldir. Kutuyu ilk siz açtıysanız ve ilginç bir durumla karşılaşmadı iseniz içiniz rahat olsun. Bu tutarda bir ürünün sahtesini yapmak orjinalini yapmaktan daha pahalıdır diye düşünüyorum. :)

Ben Carlson, Solgar, Marincap Special ve Ocen Plus kullanan biri olarak hiç bir kutuda orjinalliğin belgesi diyebileceğim bir ibare ile hiç karşılaşmadım.

Şimdiden temin edeceğiniz ürün için çok teşekkür ederim.

Bu arada telkin çok önemlidir, o öğrenci kardeşlerime bunun zihninizin daha iyi çalışmasını sağlayacak yardımcı gıda diye tanımlarsak inandıkları şeylerden kazanımları daha fazla olur. Bilimsel olarak Omega 3 ün yararları kanıtlanmış olsada inanç olmadan Omega 3 hiç bir işe yaramayacaktır hocam.

Şahsen yazımı en başından itibaren takip ettiyseniz, ürüne ilk kullanmaya başlamadan önce çok ciddi bir araştırma yaparak kullanmaya başladım. Gerek olumsuz gerek olumlu çok fazla yazı okudum. Kafamda olumsuz düşüncelerin tamamını olumlu ve bilimsel veriler ile yıktıktan sonra 1 Haziran dan itibaren kullanmaya başladım. Etkisini gördün mü diye soracaklara cevabım elbette gördüm ve görüyorum.

Saygılar.

• Arkadaşlar annem dün evde kolunu kırdı, doktor alçıya aldıktan sonra süt ürünleri ve yağlı balık yemesini önermiş
    Ben balık yağı alıyım diyorum bana ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Arkadaşlar annem dün evde kolunu kırdı, doktor alçıya aldıktan sonra süt ürünleri ve yağlı balık yemesini önermiş

Yukarıda yazdığımız ürünlerden istediğini tercih edebilirsiniz.

Efa - Solgar - Carlson - Ocean - GNC

vs. vs. vs.

Çok geçmiş olsun

Ayrıca bu sayfayı ben hazırlamıştım:https://www.facebook.com/balikyagi
    Orada resimler ile bazı ürünlerden bahsettim, göz gezdir istersen.

• quote:

quote:

Arkadaşlar annem dün evde kolunu kırdı, doktor alçıya aldıktan sonra süt ürünleri ve yağlı balık yemesini önermiş

vs. vs. vs.

Çok geçmiş olsun

Ayrıca bu sayfayı ben hazırlamıştım:https://www.facebook.com/balikyagi

inceliycem teşekkürler

• quote:

quote:

vs. vs. vs.

Çok geçmiş olsun

Ayrıca bu sayfayı ben hazırlamıştım:
    Balık Yağı - Omega 3facebook
    Balık Yağı - Omega 3
    https://www.facebook.com/balikyagi

selamlar.

epidoras . moral bozuk.

güvendiğim dağlara kar yağdı.

eleman gelmedi yurt dışından :(

sen bir yolunu bulabildin mi ??

solgar 950 ve gnc dha 600 bunları uygun fiyatlara nereden bulur ve getirtebiliriz ????

bir başka soru ise

now marka omega3 ler..

bunların kalitesi nedir. bilgin var mı ..

http://www.nowfoods.com/ bu ana sayfaları .

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/ buda bizim ilgi alanımız olan sayfa.

içerik olarak takip ettiğim ise

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/061194.htm ( çocuklarıma)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.