Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
369.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Epidoras

Sabahın köründe uyanıp yazdığım cevaplarda imla hatalarını fark ettim. Geri dönüp düzeltmek için kendimde o enerjiyi görmediğim için sizden bu hatalarımı sabahın kör vaktinde uykunun rehavetinden henüz kurtulamamış olmama bağlayarak görmezden gelmenizi rica ediyor ve sağlıklı bir gün diliyorum :) Birde yazdıklarımı çok ciddiye almayın bir doktorada danışın ;)

Saygılar…

Alıntıları Göster
    Ben kilo almak istiyordum. Balya vs... türü ilaçlar kullandım ama hiç işe yaramadı. Saçmalık gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Ben kilo almak istiyordum. Balya vs... türü ilaçlar kullandım ama hiç işe yaramadı. Saçmalık gibi.

Evet balık yağı ile kilo almayı denemek gerçekten saçmalık :)

Balık yağının zayıflattığı yalnızca insanların ağzındaki söylentiden ibaret.

Bilimsel olarak balık yağı zayıflatır. <- Bu en basit tabir, aslında balık yağı ne kilo aldırır ne zayıflatır fakat içerdiği asitlerden dolayı yağları yaktığı bilimsel olarak kanıtlanmış.

Halen balık yağı kilo aldırır gibi hurafeler ile hareket etmek ve bu hurafelere inanmak saçmalıktan ibaret :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Arkadaşlar annem dün evde kolunu kırdı, doktor alçıya aldıktan sonra süt ürünleri ve yağlı balık yemesini önermiş
    Ben balık yağı alıyım diyorum bana ne tavsiye edersiniz.

Yukarıda yazdığımız ürünlerden istediğini tercih edebilirsiniz.

Efa - Solgar - Carlson - Ocean - GNC

vs. vs. vs.

Çok geçmiş olsun

Ayrıca bu sayfayı ben hazırlamıştım:
    Balık Yağı - Omega 3facebook
    Balık Yağı - Omega 3
    https://www.facebook.com/balikyagi

Orada resimler ile bazı ürünlerden bahsettim, göz gezdir istersen.

selamlar.

epidoras . moral bozuk.

güvendiğim dağlara kar yağdı.

eleman gelmedi yurt dışından :(

sen bir yolunu bulabildin mi ??

solgar 950 ve gnc dha 600 bunları uygun fiyatlara nereden bulur ve getirtebiliriz ????

bir başka soru ise

now marka omega3 ler..

bunların kalitesi nedir. bilgin var mı ..

http://www.nowfoods.com/ bu ana sayfaları .

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/ buda bizim ilgi alanımız olan sayfa.

içerik olarak takip ettiğim ise

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/061194.htm ( çocuklarıma)

Hocam, maalesef bende çok istiyorum yurtdışından bu ürünü getirmek ama bilemiyorum.

Bu ay içerisinde bir yakınım Sudi Arabistana gidecek eğer getire bilirse Solgar 950 siparişi vereceğim.

İlgilendiğin ürün gerçekten güzel, bir kaç sayfa önce ben bu ürüne değinmiştim fakat getiremeyeceğim için sesimi çıkartmadım daha.

Eğer siz getirebilirseniz bu ürün gerçekten kullanılabilir. Diğer yazdıklarınızda elbette tercih edilebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Arkadaşlar annem dün evde kolunu kırdı, doktor alçıya aldıktan sonra süt ürünleri ve yağlı balık yemesini önermiş
    Ben balık yağı alıyım diyorum bana ne tavsiye edersiniz.

Yukarıda yazdığımız ürünlerden istediğini tercih edebilirsiniz.

Efa - Solgar - Carlson - Ocean - GNC

vs. vs. vs.

Çok geçmiş olsun

Ayrıca bu sayfayı ben hazırlamıştım:
    Balık Yağı - Omega 3facebook
    Balık Yağı - Omega 3
    https://www.facebook.com/balikyagi

Orada resimler ile bazı ürünlerden bahsettim, göz gezdir istersen.

selamlar.

epidoras . moral bozuk.

güvendiğim dağlara kar yağdı.

eleman gelmedi yurt dışından :(

sen bir yolunu bulabildin mi ??

solgar 950 ve gnc dha 600 bunları uygun fiyatlara nereden bulur ve getirtebiliriz ????

bir başka soru ise

now marka omega3 ler..

bunların kalitesi nedir. bilgin var mı ..

http://www.nowfoods.com/ bu ana sayfaları .

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/ buda bizim ilgi alanımız olan sayfa.

içerik olarak takip ettiğim ise

http://www.nowfoods.com/Supplements/Products-by-Category/Nutritional-Oils/Fish-Omega-3-Krill-Oils/061194.htm ( çocuklarıma)

Hocam, maalesef bende çok istiyorum yurtdışından bu ürünü getirmek ama bilemiyorum.

Bu ay içerisinde bir yakınım Sudi Arabistana gidecek eğer getire bilirse Solgar 950 siparişi vereceğim.

İlgilendiğin ürün gerçekten güzel, bir kaç sayfa önce ben bu ürüne değinmiştim fakat getiremeyeceğim için sesimi çıkartmadım daha.

Eğer siz getirebilirseniz bu ürün gerçekten kullanılabilir. Diğer yazdıklarınızda elbette tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    öncelikle bu konuyu bu kadar güzel bi şekilde hazırladığı için konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum yaklaşık 1 saattir nerdeyse tüm sayfaları okudum bendede odaklanamama,derslerden çabuk sıkılma,unutkanlık gibi problemler var birsürü ilaç ismi vermişsiniz o yüzden kafam karıştı siz kullanan birisi olarak en çok şundan fayda gördüm dediğiniz yada budaha iyi bunu al diyebileceğiniz bi marka varmı önerinizi bekliyorum ayrıca benexol b12 kullanmayı düşünüyorum balık yağı alamazsam ama balık yağı öncelikli tercihim bide balık yağı denemek istiyorum teşekkürler şimdiden.

ayrıca birde DHA sı yüksek ürünler anladığım kadarıyla daha faydalı doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersis576 -- 21 Ocak 2013; 1:05:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

öncelikle bu konuyu bu kadar güzel bi şekilde hazırladığı için konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum yaklaşık 1 saattir nerdeyse tüm sayfaları okudum bendede odaklanamama,derslerden çabuk sıkılma,unutkanlık gibi problemler var birsürü ilaç ismi vermişsiniz o yüzden kafam karıştı siz kullanan birisi olarak en çok şundan fayda gördüm dediğiniz yada budaha iyi bunu al diyebileceğiniz bi marka varmı önerinizi bekliyorum ayrıca benexol b12 kullanmayı düşünüyorum balık yağı alamazsam ama balık yağı öncelikli tercihim bide balık yağı denemek istiyorum teşekkürler şimdiden.

B12 vitamini vücutta stoklanabilmektedir. Bu yuzden ayrica kullanmaniza gerek oldunu dusunmuyorum ayrica bir doktor tavsiye etmediyse.
    Carlson, solgar omega 3 950 ,efa s-1200 Turkiye piyasasinda bunup kullanilabilecek urunlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

B12 vitamini vücutta stoklanabilmektedir. Bu yuzden ayrica kullanmaniza gerek oldunu dusunmuyorum ayrica bir doktor tavsiye etmediyse.
    Carlson, solgar omega 3 950 ,efa s-1200 Turkiye piyasasinda bunup kullanilabilecek urunlerden.

cevap için teşekkürler...

• quote:

Sabahın köründe uyanıp yazdığım cevaplarda imla hatalarını fark ettim. Geri dönüp düzeltmek için kendimde o enerjiyi görmediğim için sizden bu hatalarımı sabahın kör vaktinde uykunun rehavetinden henüz kurtulamamış olmama bağlayarak görmezden gelmenizi rica ediyor ve sağlıklı bir gün diliyorum :) Birde yazdıklarımı çok ciddiye almayın bir doktorada danışın ;)

Saygılar…

Alıntıları Göster
    TURKIYE SAĞLIK SEKTORUNDE OMEGA 3 OLARAK YUZLERCE MARKA VE URUN VAR BUNLARIN İŞE YARAYIP YARAMADIĞININ ANLMANIN BIR YOLU VAR
    GERCEK OMEGA 3 BASIT BIR TESTI VARDIR BU TEST ORTA DOĞU TEK.UNV TARAFINDANDA UYGANILAN VE KABUL GORMUS BIR TESTTIR ASSAĞIDAKI VIDEODA IZELEYEBILIRSINIZ VE EVINIZDE KOLAYLIKLA UYGULUYA BILIRSINIZ

http://www.youtube.com/watch?v=HzHb6VzQErs

• quote:

Orijinalden alıntı: rudbar

TURKIYE SAĞLIK SEKTORUNDE OMEGA 3 OLARAK YUZLERCE MARKA VE URUN VAR BUNLARIN İŞE YARAYIP YARAMADIĞININ ANLMANIN BIR YOLU VAR
    GERCEK OMEGA 3 BASIT BIR TESTI VARDIR BU TEST ORTA DOĞU TEK.UNV TARAFINDANDA UYGANILAN VE KABUL GORMUS BIR TESTTIR ASSAĞIDAKI VIDEODA IZELEYEBILIRSINIZ VE EVINIZDE KOLAYLIKLA UYGULUYA BILIRSINIZ

http://www.youtube.com/watch?v=HzHb6VzQErs

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu 2 ürünü birlikte kullanmak istiyorum.

www.solgar.com.tr
    VM 75 | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/vm-75/1180

www.solgar.com.tr
    Omega-3 “950" | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/omega-3-950mg/2057

kullanmadan önce doktora danışmama gerek var mı, yoksa doktora danışmadan da kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: darbuka666

arkadaşlar şu 2 ürünü birlikte kullanmak istiyorum.

www.solgar.com.tr
    VM 75 | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/vm-75/1180

www.solgar.com.tr
    Omega-3 “950" | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/omega-3-950mg/2057

kullanmadan önce doktora danışmama gerek var mı, yoksa doktora danışmadan da kullanabilir miyim?

kullanabilirsin tabi dostum, ben kendim alıyorum tüm dertlerimi çözdü omega-3.
    ikiside aynı ürün içindeki miktar oranları farklı sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhantr

http://www.narecza.com/nutrigen-omega-3-zenginlestirilmis-balik-yagi-surubu-cilek-aromali-urun8166.html
    Bu üründe çok popüler ürünler arasında
    http://www.sanalpazar.com/Carlson-Balik-Yagi-200ml-Portakal-2-Kutu__isp6027459

http://www.sanalpazar.com/Carlson-Omega-3-1000mg-50-Cap-3-Kutu-Ucretsiz-Kargo__isp5850158 (daha geçenlerde bu ürünü 52tlye almıştım.. :()
    Sanalpazar yeni üyelere de 10 tl veriyor.. Kullanılırsa ürünlerin fiyatı gayet makul seviyeye gelir..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

http://www.sanalpazar.com/Carlson-Balik-Yagi-200ml-Portakal-2-Kutu__isp6027459

http://www.sanalpazar.com/Carlson-Omega-3-1000mg-50-Cap-3-Kutu-Ucretsiz-Kargo__isp5850158 (daha geçenlerde bu ürünü 52tlye almıştım.. :()
    Sanalpazar yeni üyelere de 10 tl veriyor.. Kullanılırsa ürünlerin fiyatı gayet makul seviyeye gelir..

Alıntıları Göster

alın buda benim omega 3 testim

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Benim ilk mesajimda paylastigim urundur Marincap special, kullandiginizdan daha iyi sonuc alabilmek icin Carlson omega3 1000mg tercih edebilirsiniz internet uzerinden 3 kutusu 50TL gibi ucuz rakamlara temin edilebilir. Ust mesajda da bahsi gecen urun.

• quote:

quote:

Benim ilk mesajimda paylastigim urundur Marincap special, kullandiginizdan daha iyi sonuc alabilmek icin Carlson omega3 1000mg tercih edebilirsiniz internet uzerinden 3 kutusu 50TL gibi ucuz rakamlara temin edilebilir. Ust mesajda da bahsi gecen urun.

içinde kaç adet var ? birde bardak testinden geçip trig, kolesterol düşürebiliyormu ?

• quote:

quote:

quote:

içinde kaç adet var ? birde bardak testinden geçip trig, kolesterol düşürebiliyormu ?

Benim eski mesajlarimda ki video dan izleyerek sizin bardak testinizin on kattan fazlasini yaptigini gorebilirsiniz. Kolestrol dusurme olayina gelince sizde bende bardak testinden yaptigimiz nitel gozlem ile bunu anlamamiz mumkun degil, belliki siz kolestrolunuzu olcturup bunu ogrendiniz. Genel olarak dusurdugu soyleniyor, kullanirsaniz eger kolestrol olcturmeye gittiginizde sonuclari bizimle paylasarak faydalanmamimizia yardimci olabilirsini. Imzam kisminda bulunan facebook sayfasinda video mevcut.

Ekleme: Her kutuda 50 kapsül olup toplam 150 Kapsül 50TL civarına alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 10 Şubat 2013; 9:17:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim eski mesajlarimda ki video dan izleyerek sizin bardak testinizin on kattan fazlasini yaptigini gorebilirsiniz. Kolestrol dusurme olayina gelince sizde bende bardak testinden yaptigimiz nitel gozlem ile bunu anlamamiz mumkun degil, belliki siz kolestrolunuzu olcturup bunu ogrendiniz. Genel olarak dusurdugu soyleniyor, kullanirsaniz eger kolestrol olcturmeye gittiginizde sonuclari bizimle paylasarak faydalanmamimizia yardimci olabilirsini. Imzam kisminda bulunan facebook sayfasinda video mevcut.

Ekleme: Her kutuda 50 kapsül olup toplam 150 Kapsül 50TL civarına alabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar balık yağında amaç kolestrol düşürmek olmamalıdır. Balık yağını bırakın, başka yöntemlerle de hayatınızda kolestrol düşürme gibi bir amacınız olmasın. Çünkü kolestrol gerçekten gösterildiği gibi vücut için öcü değildir.
    Bknz. Kolesterol Gerçeği, Uffe Ravnskov (Hayykitap / Acil Dizisi) Bunun dışında Canan Karataygil ve Ahmet Aydın..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Arkadaşlar balık yağında amaç kolestrol düşürmek olmamalıdır. Balık yağını bırakın, başka yöntemlerle de hayatınızda kolestrol düşürme gibi bir amacınız olmasın. Çünkü kolestrol gerçekten gösterildiği gibi vücut için öcü değildir.
    Bknz. Kolesterol Gerçeği, Uffe Ravnskov (Hayykitap / Acil Dizisi) Bunun dışında Canan Karataygil ve Ahmet Aydın..

hocam evet maç kolesterol düşürmek olmasada ben onun için kullanıp bir nevi önlem alıyorum bendeki kolestero öcü seviyesinde(300) ldl yüksekti bu sayede düşürdüm hdl de bişi olmadı trig bir miktar düştü yani kullanmanın bir zararı yok ayda 25tl sigaraya vereceğime marincap s. ye veriyorum iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

hocam evet maç kolesterol düşürmek olmasada ben onun için kullanıp bir nevi önlem alıyorum bendeki kolestero öcü seviyesinde(300) ldl yüksekti bu sayede düşürdüm hdl de bişi olmadı trig bir miktar düştü yani kullanmanın bir zararı yok ayda 25tl sigaraya vereceğime marincap s. ye veriyorum iyi forumlar.

marinkap dan daha iyi aynı fiyata veya civarında balıkyağları mevcut.

önemli olan balık yağı değil. içeriği ( epa/ dha oranları) bknz : konu başından buraya kadar olan metin. saolasın epidoras.

• quote:

quote:

quote:

önemli olan balık yağı değil. içeriği ( epa/ dha oranları) bknz : konu başından buraya kadar olan metin. saolasın epidoras.

yerli marincap special epa380 dha 200 :

birde sizin söyledikleriniz yerlimi ? sığır jelatini kullanıyormu marka fiyat nedir? epa/dha oranı nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yerli marincap special epa380 dha 200 :

birde sizin söyledikleriniz yerlimi ? sığır jelatini kullanıyormu marka fiyat nedir? epa/dha oranı nedir?

Bilginiz olsun Koçak farma şirketi yerli, içeriğinde kullandığı Omega 3 leri ithat ettiğini okumuştum. Zaten Omega 3 üreticileri Okyanusa kıyısı olan ülkelerse kendi ürünlerini kullanabiliyor, onun dışında hemen her şirket ithal ediyor. Zaten Türkiye de derin deniz balıkçılığı maalesef yok bu yüzden örnek vermek gerekirse Okyanus balıklarından 250-500gr dan 1gr Omega 3 çıkarkan, ülkemiz balıklarında bu rakamlar 5-10Kg hatta daha fazlasına ulaşmakta.

Carlson için:
    EPA: 300
    DHA: 200
    Diğer: 100
    Diğerin içeriğinde ALA vb. yararlı omega 3 asitleri bulunmakta, Toplam omega 3 değeri 600mg

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.