Şimdi Ara

OMÜ nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsunda psikoloji yazacağım eğitim, şehir ve kampüs hakkında bilgi verebilecek var mı ?

• Kampüs güzel. Şehir fena değil. (bence kötü ama, kayseriden,konyadan,eskişehirden biraz daha geri)
    Eğitimi bilemem.
  • Ablam orda okudu bitirdi suan samsunda calisiyor.

Giderken cok uzgundu suan halinden memnun.

Egitime takma psikolojide onemli olan alinan sertifikalardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

Ablam orda okudu bitirdi suan samsunda calisiyor.

Giderken cok uzgundu suan halinden memnun.

Egitime takma psikolojide onemli olan alinan sertifikalardir.

öncelikle cevap için teşekkür ederim eğitimi şunun için sordum yani bölüm hocaları falan nasıl acaba alanında nitelikliler mi öğrencilere yakınlar mı gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Kampüs güzel. Şehir fena değil. (bence kötü ama, kayseriden,konyadan,eskişehirden biraz daha geri)
    Eğitimi bilemem.

teşekkür ederim. mersinden gelecem çok sıkıntı çekmem umarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88cn88

quote:

Kampüs güzel. Şehir fena değil. (bence kötü ama, kayseriden,konyadan,eskişehirden biraz daha geri)
    Eğitimi bilemem.

Sorun olmaz. Sivas değil sonuçta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 88cn88

quote:

Eğitimi bilemem.

Sorun olmaz. Sivas değil sonuçta

eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OMÜ TIP DÜŞÜNENLERE
    8 yıl önce açıldı
    Yeditepe Üniversitesi Nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısmetse bizde istanbuldan gelicez ortamlar güzeldir inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukaan96

Kısmetse bizde istanbuldan gelicez ortamlar güzeldir inşallah

inşallah bakacaz artık :)
  • Samsun genel olarak güzel bir şehir değil. Çok küçük herkes dipdibe. Tabi küçük olmasının iyi yanları da var, istediğiniz yere kısa sürede gidebilirsiniz. Güzel insanlar barındırdığı kadar her köşe başında bir suriyeli dilenciyle karşılaşabilirsiniz. Omü de tıp ve sözel alanlarda iyi diye biliyorum mühendislikleri çok kötüymüş diyorlar. Kampüs çok büyük bazı binalar şehrin farklı yerlerinde ama psikoloji nerededir bilmiyorum:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisblink

Samsun genel olarak güzel bir şehir değil. Çok küçük herkes dipdibe. Tabi küçük olmasının iyi yanları da var, istediğiniz yere kısa sürede gidebilirsiniz. Güzel insanlar barındırdığı kadar her köşe başında bir suriyeli dilenciyle karşılaşabilirsiniz. Omü de tıp ve sözel alanlarda iyi diye biliyorum mühendislikleri çok kötüymüş diyorlar. Kampüs çok büyük bazı binalar şehrin farklı yerlerinde ama psikoloji nerededir bilmiyorum:)

eyvallah hocm yazdık artık gelecek yüksek ihtimal bakalım ne olacak inşallah bir sorun olmaz samsun genel olarak iyi gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisblink

Samsun genel olarak güzel bir şehir değil. Çok küçük herkes dipdibe. Tabi küçük olmasının iyi yanları da var, istediğiniz yere kısa sürede gidebilirsiniz. Güzel insanlar barındırdığı kadar her köşe başında bir suriyeli dilenciyle karşılaşabilirsiniz. Omü de tıp ve sözel alanlarda iyi diye biliyorum mühendislikleri çok kötüymüş diyorlar. Kampüs çok büyük bazı binalar şehrin farklı yerlerinde ama psikoloji nerededir bilmiyorum:)

istanbuldakinden daha fazla suriyeli yoktur artık konfeksiyonlar,dilenciler full suriyeli oldu
  • Samsun güzeldir şahsen ilçesinde yaşıyorum lisede samsunda dört sene yurtta kaldım merkezde de gezilecek güzel yerler var okul zaten atakumdan ileride atakum da samsunun en hareketli gece yaşantısının olduğu yer ve bence geçim açısından olsun alışveriş olsun eğlence olsun samsun bi öğrenci için birçok açıdan gidilebilecek en güzel şehirlerden bir tanesi. Ben de omüde okuyacam inşallah

• Samsun kötü şehir değildir omü ise kampusü güzel bir üniversite eğitimini bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.