Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
223
Favori
327.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On plus için ben de bir PM alırım

• On Plus için bilenler varsa yazabilirler mi?

• Yatırım hesabı açanlara Haziran sonuna kadar onbinde 3 komisyon oranı uygulayacaklarmış.

https://on.com.tr/burgan-yatirim-%C4%B0le-on-b%C4%B0nde-uc-kampanyasi-2622

• On Plus için bilenler varsa yazabilirler mi? Teşekkürler :)

• MTV ödemesi oldu gençler bu ayda kurtardık,nays gibi olmasada idare edeceğiz artık.

• den kullanıcısına yanıt
    Normalde kaç ki komisyon,bide mkk vs, ıvır zıvır ücreti alıyor mu burgan.. bana da uygun masraflı bir aracı kurum lazım, Sankodaydık ,bir anda sattılar yılların firmasını,devralan firmada Bulls yatırım diye bir yer hiç gözüm tutmadı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Normalde binde 1

Yıllık bakım, hesap işletim ücreti vs. adı altında bir ücret almıyor.

Diğer ücretler için aşağıdaki linke bakabilirsin.

https://www.burganyatirim.com.tr/assets/documents/yasal-duyurular/masraf-komisyon-ve-ucret-listesi.pdf

• On Plus için bilenler varsa bana da özelden yazarmısınız.

• On Plus için bir pm kadar yakındayım.

• arkadaşlar normal alışveriş hariç bişey yok boşuna pm pm yazıp durmayın, geçen ay ulu orta yazmayın derken kötü olduk yaklaşık 2 yıldır yararlandik neden çünkü burda yazilmadigi için, ben bunu 2008 den beri ki tecrübem ile yazıyorum sallamasyon değil, birisi burda yazıyorsa böyle açık açık yazmayın, bilinki boşa değil, hadi açık açık yazdın işini gördün Bi daha lazım olmazmı sandın, hadi işini gördün Bi halt etmiş gibi buralara yazdın bari ateşin söndü sil, yok laftan anlayan yok Bi tutturmuşlar banka bilmiyor sanki, yok efendim cimri bencil forum ne diye var

şimdi bu örnek hepiniz şahit oldunuz

şimdi şunu takip edin altın alım konusunu ve buna canlı canlı şahit olun hani şimdi orda şu kartla aldım şu kadar puan geldi bu kadar taksit oldu yok erteledi, az daha yazmaya devam etsinler, 1 veya 2 ay içinde göreceğiz sonuçlarını canlı canlı şahit olacağız, bulurlarsa yaparlar taksiti ertelemeyi puan kazanmayı az daha yaza dursunlar seyredin

cevap yazmayın bu mesaja

• kaptan69 kullanıcısına yanıt

Mtv yi on uygulamasinda nereden odediniz ben baktım göremedim.nasil yaptiniz aciklarsaniz sevinirim

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

gib den banka kartı ile vadesize baglı zaten.

• Arkadaslar on plus olan yer varsa yazan olursa cok sevinirim tesekkurler.

• Ha gayret arkadaşlar birlikten kuvvet doğar;

"onu yapıyorum sonra bunu yapıyorum kimse birşey anlamıyor ben buldum" diyen Einstein'lar, "burası bir forum istediğimi yazarım"cılar, "sen kendi işine bak milletin tekerine çomak sokma"cılar, "kuyruk acın olmasa böyle susturmazdın milleti"ciler,

Aynı ekran görüntüsünü kullanıp cimere bddk ve bankaya yollayarak "hakkını arayan!!" 99 kişiden içine ettikleri gibi düzeltecek yeni yöntemler de bulmalarını bekliyoruz ,

şimdiden teşekkürler.. güle güle kullanın (son)250 liralarınızı

• Yöntem arka kapı kalmadı gençler adam gibi para harcamadan olmuyor olmazda dogrusuda bu,20 yıldır burdayım neler gördüm neler.

• On plus hesapta param var ek hesaptada eksi(-) bakiyedeyim.günlük vadelideki hesabı çekip süperhesaptaki borcu otomatik ödüyor mu? Faiz kaybım olacak.başına gelen bir arkadaş vardı forumda daha önce.bilgisi olan paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 26 Ocak 2024; 20:11:39 >
  • Kesin olur dediğim bi yöntem de olmadı. Vay anasını adamlar tüm açıkları kapamış :)

• labidu kullanıcısına yanıt

Kendime cevap vereyim ek hesapta borcunuz var ve onplus hesapta paranız varsa bakiye borçlu ekhesaba otomatik aktatılıyor ve faiz kaybınız oluyor.pazartesi kalan son paramıda çekeceğim.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.