Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kuantax Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.307
Cevap
222
Favori
327.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alışveriş olarak görüldüğü için tamamlanır ama kuyumcular kart çekiminde yüzde 3 komisyon alıyor anlamlı olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum bilen biri düzgünce açıklasa güzel olacak.

Yalnız FX üzerinden alınca binde 2 kambiyo vergisi kesiyor galiba önce dolar alıp sonra o dolarla altın alıyormuşsun gibi mi oluyor tam anlayamadım. Satarken de yüzde 2 arbitraj kesintisi mi yapılır diyordu neydi.

Tuhaf bir sistem. Bankanın kendisinden de alsan FX kısmından da alsan aynı altın ya da gümüş hesabına gidiyor kaç gram almışsan. Satarken de bir taraftan aldığını öteki taraftan satabiliyorsun sanırım. Yani FX üzerinden aldığını normal yatırım kısmından satabiliyorsun ya da tam tersi. Dediğin gibi FX kısmında makas daha düşük gibi ama tam olarak faydasını zararını tam çözemedim. Ayrıca normalde FX için minimum ₺50000 şartı var diye biliyorum bunlar nasıl daha düşük meblağlar için FX işlemi yaptırıyorlar bilmiyorum.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

adı üstünde FX işlemi, FX için trade mantığı var,

trade ve kotasyonlu fiyattandır farklar.

• ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

Altın falan alıp da kazanacağınız üç kuruş faizi kuyumcuya yedirmeyin hâlâ 1-2 yöntem var özelden yazmayın lütfen kimseyle paylaşıp mundar edemem. Biraz emek harcarsanız yöntemi bulursunuz.

• ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

• Nasıl oluyorcular gelmeden dillendirmeden kullanın .ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

• Şubat sonuna kadar on kartla 3000 TL harcama yaparsam, Mart başında ek faiz oranlarından yararlanabiliyormuyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold34

Şubat sonuna kadar on kartla 3000 TL harcama yaparsam, Mart başında ek faiz oranlarından yararlanabiliyormuyum?
    Evet

• Burgan mesaj yollamış sanırım pasif bakiye tutarını tekrardan güncelleyecekler, arkadaş daha yeni yılbaşında güncellenmedi mi bu pasif bakiye tutarları???

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Kısacası 250bin ₺ üzeri para tutmayın diyor.

• Burganbank çok müşteri kaçar bu pasif bakiye oranlarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Ne kadar olacakmış?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
  • saçmalamaya başladılar iyice

• BES, vergi ödemeleri, SGK ve Bağ-Kur ödemeleri ON Plus programı hedefine dahil değildir.

bu eskiden böyle miydi yoksa 1-2 şey daha mı eklemişler ?

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

ben BES ödemesi ekim-kasım ayında yapmıştım. OnPlus'lı da olmuştum. hatta birde 50TL idi sanırım cashbacj geri ödeme vs de yapmıştı dşiye anımsıyorum.

ama belkide yazıyordu ben dikkat etmedim.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Evet abi ben de sgk vergileri burada hallettiğimi hatırlıyorum sanki..

2 puan arttırdı diye yapmadıkları saçmalık kalmamış.. Umarım nklay kapağı koymak için hazırlanıyordur

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

PPF yani para piyasası fonları daha mantıklı. BURGAN ile 2 ocaktan beri aramızı açtık :P ilişkileri en aza çektik. büyükelçimizi çektik :P

aktifbank'N'Kolay Bono dan daha iyi. Mesela para piyasası fonu (ppf) yerine ordan IDL alsan bu hafta ilk 5 de. Ben ordan 24 saat al sat yapıyorum haftanın 7 günü. sadece belli saatlerde 2 saat alım satım kapatıyorlar. KEndi fonları olduğu için TEFAS taki fiyatı beklemeden zarurui durumlarda ben cüzdan gibi kullanıyorum. Hatta denemesi bedava 2,0951 ise 1 fon bozsan 2,10 gecer vadesiz hesabına anında. Ben bazen tefas dan önce fiyatı tükselince denemeler yapıp aldım sattım ordan sağlamasını yaptım.

illa IDL al demiyorum alım satım kurallarına uyarsan her TEFAS fonunu da alabilirsin, illa aktfi'N'kolay danda değil diğer banka ve aracı krumlardan da al sat yaparsın . ben denizbank ta DLY para fonunu 7gün 24 saat cüzdan gibi kullanıyorum. bileşik faizli getiside oluyordu. ama baktım DLY listeye çok girmiyor. IDL kullanmaya başladım. şimdi ise alım/satım kurallarına uyup 13:30 öncesi mesela akportföy BGP fon alırsam aynı gün 14 civarı portföye giriyor. Satış için saat 09:30/13:30 desede ben genelde 11den sonra emir giriyorum bankasına göre 14:30 - 15 civarı param karıyla tefas dan vadesizime geçiyor , kredi kartı vs ödemelerimi o saatlerde hallediyorum.

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi
    ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendix (formerly twitter)
    FonTurkey (@FonTurkey) on X
    https://twitter.com/FonTurkey/status/1760568180819345483?s=20

#Parapiyasasıfonları aynı gün nakde dönebilmesi ve güncelde mevduat üzeri getiriyle kısa vadeli birikimler için öne çıkıyor.

Özellikle riskin arttığı dönemlerde parayı park etmek için bu fonlar alternatif sunuyor.

Listede yer alan ilk 15teki fonların

Haftalık (15.02 - 22.02) getirilerini yıllıklandırdığımızda %46-47 brüt mevduata denk getiri oranları mevcut.

Not: Bu oranlar mevduatla kıyaslamanız için bankadan aldığınız mevduata eş hale getirilmiş oranlardır. Para piyasası fonlarında stopaj istisnası bulunduğundan, stopaj %0 olarak uygulanmaktadır.

Stopaj istisnasının 30.04.24 tarihine uzatıldığını hatırlatalım.

İlk Sıradakiler

#AkPortföy #BGP - %47,3

#NurolPortföy #PPN - %47,3

#KarePortföy #KPP - %47,1

#PerformPortföy #PPP - %47,1

#AktifPortföy #IDL - %47,0

Getiri olarak ayrışan fonlarda dönemsel getiriler olabilir, sürekliliği için izlemek önemli!

GÜNLÜK den eşleniğe liste.

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendix (formerly twitter)
    FonBee (@FonBeeTurkey) on X
    https://twitter.com/FonBeeTurkey/status/1760202969063018651?s=20

2 farklı fonun sosyal medya resmi hesabından görselde atayım.

• Faizler güncellenmiş. 50yi gördük sonunda

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.