Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (116. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
3.239
Cevap
220
Favori
322.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu para piyasası fonları hangi bankadan alırsak alalım 13.30 öncesi emir girersek aynı gün hesaba geçiyor mu? Yoksa atıyorum BGP aldık akportfoy gözüküyor sadece akbankdan alırsak mi aynı gün geçiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

evet aynı gün geçer. 13:30 sonrası emir almayabiliyor bankalar. Ertesi gün TEFAS fiyatını baz alabilmek için olabilir. sabah bazılarını tefas fiyatıda bazen hatalı olabilir diye duymuştum. ben 11:00 den sonra 12'ye kadar emir veriyorum. Denizbank başka banka olunca eskiden iyiydi ama bir müddettir sıkıntı var 15:00 - 15:30 arası para hesabıma geçiyor. Ama kendi DLY fonu anında görüntü şipşak.

Akbank/akportföy den BGP alım satımda belki kendi fonu diye 24 saattir. bilemiyorum . Hesabınız varsa 1 adet alın satın anlaşılır. sembolik.

Aktifbank IDL de N'Kola'y dan anında al sat. haftasonu falan 7x24.

kendi fonlarında da 2 saat e kadar işlem yaptırtmayabiliyor alım satıma hergün kapalı oluyor. tam sati anımsamadım 18 civarıydı sanırım. Ben denizbank DLY yi çok kullanıyordum ama baktım getiride maalesef geride kalıyor. en az onu kullanıyorum. Denizbanktan 10 çeşit PPF aldım aynı gün emir ver öğleden sonra gelsin ödemelerimi yap. işin özü bu. Çok acil durumlar için Aktif n'kolay^y da IDL ve Denizbank ta DLY ise ceçteki param. Hem kazanıyor hemde kafam rahat gece ani bir ödeme vs.

Akbank kullanıyorsan lütfen dene ve sonucu paylaş.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Akbank dan BGP alma 13:30 dan önce 13:30 dan sonra şeklinde

IDL gibi değil

Miktar yüksekse ücretsiz EFT yapan ve EFT limiti yüksek bankadan almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 22 Şubat 2024; 18:47:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burgan'da eft alımında sıkıntı mı var acaba? Borsa hesabımdan bir miktar attım, çıkış yapıldı yazmasına rağmen burgan hesabıma gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hocam.Ben de Nnklolayy dan 73 bin TL gönderdim çok uzun zaman geçti hâlâ gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 23 Şubat 2024; 11:15:0 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Burgan yatırımı aradım, takasbanktan çıkmış bekleyin dedi. burgan bank müşteri hizmetlerini aradım yatırım hesabı olduğu için göremiyorum diyor.

Büyük hata bana kalırsa. Emtia alacaktım fırsatı kaçırdım.

• Benim EFT de geçmedi. Burhan banka

• Şu anda Burgan eft/havale işlemlerinde sorun var.

Edit: sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 23 Şubat 2024; 13:8:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 bin harcama için önerisi olan varsa mesajla iletebilir mi ?

• sodavisne kullanıcısına yanıt
    Bana da mesajla iletirseniz sevinirim arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guncel bilgi olarak paycell zaten olmuyorda tosla ne alemde acaba onceden olmuyordu da halen olmuyor mu bilmiyorum. Fups buyuk ihtimal sayarda ama Fups tanda atilan para cekim sikinti mantikli degil. Baska yerler var oralar sayar ama oralardan kredi karti ile yukleyipte de zaten cekildigi için ve onbanktan o kadar ciddi miktarim yok o yüzden onun icin kullanmam hakkimi.
    Binance vs o tarz seyler kullanmiyorum kullanan varsa denesin onlarda cekim olabilir
    Birde a101 in hadi uygulamasinda banka kartindan cekim yapilip tekrar karta aktarila biliyorsa denesin. Bende o uygulama yok o yüzden deneyemedim
    Bilgi: 10000 bin tl de %45 ile %50 arasindaki 32 gunluk fark 417t fark ediyor. Karar sizin 3 bin tl baska kartla harcanizda o ne kadar bonus yetirisi olur vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 23 Şubat 2024; 14:27:27 >
  • İlk defa on plus açtım bugun, ilk ay harcama yapmama gerek yok sanırım değil mi? Bir de faiz günlük mü işliyor aylık mı acaba?

• nier kullanıcısına yanıt

İlk ay gerek yok faiz günlük

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Yeni hesap açılışında davet kampanyası var mı?

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Bu ay geçti zaten; PPF ler hatta IDL bile 47 civarı getiriyor.

Diğer ay 3 bin lik TÜP cü den TÜP alırız!

• şu plusu 10000 tl ye falan çekseler de herkes rahatlasa! Saçma sapan bir düzen..

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Var hocam yani en azından bir ara vardı ama davet edene veriyor sadece

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.