< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (114. sayfa)
-
-
Gib sitesi, özel bankaların kartları ile ödeme yapılamaz diyor. Tam olarak hangi linkten ödediniz hocam?
-
e devlet veya ivdden ödeyebilirsin
özel banka kartlarıyla ödenebiliyor.
-
aynen öyle benden önce yazmışsın.
-
3000 harcarsak 250 mi gelecek anlamadım ben
-
İki farklı banka kartı ile denedim özel banka kartı uyarısı veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank günlük limit 600 bin TL.
850 bin para çıkmam lazım.
Nasıl yaparım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar on plus için hiçbir yöntem kalmamış. Tek tek bütün çıkışları kapamışlar. Daha fazla sormanızın anlamı yok. Normal alışveriş yaparak artık harcama sınırını dolduracaksınız. Buda artık ders olmuştur. Bu şekilde birşey bulduğunuzda ulu orta paylaşmayın. Yazacaksınız özel mesaj yoluyla yazın. Bilgisini alanda kullansın, orda burda paylaşıp durmasın. 2-3 beğeni alacağım diye sistemleri patlatmanın anlamı yok. Cimere ve ilgili kurumlara yazarak kimsenin dikkatini çekmeninde bir alemi yok. 250 TL ile hayatınız kurtulmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gram altın mı sarı kız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buraya dün görüntülü görüşme ile başvurdum.
görüntülü görüşme sırasında dediler ki adresiniz nedeni ile sistem hata veriyor çıkın tekrar deneyin e devlette olan adresinizi aynen yapın. biz burdan iptal ediyoruz. bu şekilde tekrar edin.
şimdi başvuruyu almıyor sistem çagrı merkezini arayın diyor arıyorum sistem hatası vs diye sallıyorlar.
bunu nasıl halledebiliriz?
-
eskiden yıllar önce kurye talep etme var idi. ücretsiz randevulu size kurye yolluyorlardı imza vs için. yanlış anımsamıyorsam pandemi döneminde gene kullanmıştım MH aradım eve yollamışlardı. sizde bir bakın halen var ise ondan yararlanırsınız.
-
arkadaşlar on fx'den gram altınla, mobil uygulamada yatırımlar seçeneği altından makas aralığı daha yüksek alma arasında fark nedir? Madem makas aralığı daha dar neden sadece on fx'den altın dolar almamıza müsaade etmiyorlar da yatırım seçeneğinden miletin daha pahalıya alıp satmasını sağlıyorlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen hafta soınu denemişsin olmuyor olabilir. hafta içi 5 gün on FX açık diye yazıyor.
-
www.kopazar.comON Dijital Bankacılık Müşterisi Ol 250 TL Kopazar Bakiyesi Senin Olsunhttps://www.kopazar.com/blog/on-digital-bankacilik-musterisi-ol
-
Kuyucudan altın alırsak, On plus tamamlanabiliyor mu ?
-
Hocam onu sormadım ki. Yatırımlar kısmında da dolar alıp satılıyor, on fx kısmından da. İkisi arasında on fx’in çok daha avantajlı(iş saatleri içinde de). Arasındaki bu fark neden diye merak etmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X