Şimdi Ara

ön-arka tampon uzatma ( modifiye )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hyundai accent marka 2002 kasa bir aracımız var. Buna mod yapmak istiyorum.Tamponlardan başlamayı düşünüyorum. Şu aşağıdaki resimdeki araç gibi veya ona benzer bişeyler düşnüyorum. Ortalama fiyat ne kadar tutar ?

NOT: İstanbul'dayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 3 Mayıs 2009; 15:11:10 >

• eğer tanıdığın falan yoksa, çevren geniş değilse boyayla beraber (artık çok çakallar, boyaya ayrı para alıyolar) 2000 lira gözden çıkar. hani o kadar tutmazda, sen yinede gözden çıkar

Ekleme

Ali yine mi sen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Mayıs 2009; 15:26:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

eğer tanıdığın falan yoksa, çevren geniş değilse boyayla beraber (artık çok çakallar, boyaya ayrı para alıyolar) 2000 lira gözden çıkar. hani o kadar tutmazda, sen yinede gözden çıkar

Ekleme

Ali yine mi sen ya

hemşo valla ben yine arıyorum soruyorum yapacağım ben bu modu ya. canıma tak etti artık hayal kurmak

edit: sen arabayı aldın mı . ? imzada accentfilan yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 3 Mayıs 2009; 15:32:46 >

• aldım ama yumurta kasa. neyse bırak onu şimdi

Şimşek sanayi sitesindeki kuru tuninge götür. hatta İhsan abi yönlendirdi beni de hangisi derse biliyosun Transporter. sana en iyi fiyatı o verir.
  • quote:

aldım ama yumurta kasa. neyse bırak onu şimdi

Şimşek sanayi sitesindeki kuru tuninge götür. hatta İhsan abi yönlendirdi beni de hangisi derse biliyosun Transporter. sana en iyi fiyatı o verir.

Allah kaza bela vermesin

Bi gün gideceğim bi fiyat almaya. Bakalım hiç fırsat olmuyor. Üniv. işleri çıktı benim.Peki bişey soracağım, her hangi bir taslak götürmeme gerek var mı. Yoksa bu tamponların filan özel isimleri var mı yani adam herhalde götüreceğim foto tarzında şeylere bakarak mı yapacak Üstüne iyilik, hiç anlamam bu sanayi işlerinden.

• Taslak götürmene gerek yok, zaten sana bi şekilde katalog sunabilir. yada internetteki resimleri gösterir sen onlardan beğenirsin ama şurası biraz daha şöyle, burasına biraz şöyle yap gibi söylersin. hatta kuruda varmı bilmiyorum ama photoshop üzerinden de sana gösterebilir istediğin tamponu, ona göre önce kalıp çıkarılır, sonra kalıba fiberglass dökülür. zımpara boya falan derken tampon hazır
    tabi istersen bir tamponun fotografını götürüp gösterebilirsin bundan istiyorum diye.
  • quote:

Taslak götürmene gerek yok, zaten sana bi şekilde katalog sunabilir. yada internetteki resimleri gösterir sen onlardan beğenirsin ama şurası biraz daha şöyle, burasına biraz şöyle yap gibi söylersin. hatta kuruda varmı bilmiyorum ama photoshop üzerinden de sana gösterebilir istediğin tamponu, ona göre önce kalıp çıkarılır, sonra kalıba fiberglass dökülür. zımpara boya falan derken tampon hazır
    tabi istersen bir tamponun fotografını götürüp gösterebilirsin bundan istiyorum diye.

Hımm.Anladım. O zaman ben fiyat arayışlarına başlıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arka tampon demiri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver parana yazık yapma hiç bişey bodykit vs..

• quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

Boşver parana yazık yapma hiç bişey bodykit vs..

neden hocam ?

Bu arada trafikte polis ne yapar bu mod olaylarına ve muayenelerde filan dert olur heralde dimi ?
  • trafikte gezen çok var, adam gibi kullanırsan zaten pek ilgilenmiyorlar ama kızdırırsan yüklü bi ceza yersin muanede nasıl olur hiç bilmiyorum ama orjinal tamponları sakla, lazım olabilir
  • quote:

trafikte gezen çok var, adam gibi kullanırsan zaten pek ilgilenmiyorlar ama kızdırırsan yüklü bi ceza yersin muanede nasıl olur hiç bilmiyorum ama orjinal tamponları sakla, lazım olabilir

tekrar teşekkürler

Edit: hocam bi de şey vardı BİM in oralarda bi mavi renkli accent duruyordu. 34 vg 1595 di plakası hatta. O da modluydu. Ona ne oldu haberin var mı ? O da güzel bişeydi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 3 Mayıs 2009; 16:20:56 >
  • ona bakıp kopya çekicektin dimii

yok vallahi hiç dikkat etmedim, belkide defalarca yanından geçmişimdir ama hiç görmedim.
  • quote:

ona bakıp kopya çekicektin dimii

yok vallahi hiç dikkat etmedim, belkide defalarca yanından geçmişimdir ama hiç görmedim.

Hep özenirdim ya Satmıştır belki de..
  •  ön-arka tampon uzatma ( modifiye )

Yerli skyline

• quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

Yerli skyline

• quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

quote:

neden hocam ?

Bu arada trafikte polis ne yapar bu mod olaylarına ve muayenelerde filan dert olur heralde dimi ?

Hayır aslında onları goz onunde bulundurdugumdan degil

ben aracı sade kullanmaktan yanayım. En fazla yapılacak şey Jant olabilir.

Ötesi benim icin gereksiz. Boyle yaklastıgım ıcın fıkrımı gerek yok seklinde beyan ettim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

quote:

neden hocam ?

Hayır aslında onları goz onunde bulundurdugumdan degil

ben aracı sade kullanmaktan yanayım. En fazla yapılacak şey Jant olabilir.

Ötesi benim icin gereksiz. Boyle yaklastıgım ıcın fıkrımı gerek yok seklinde beyan ettim.

Evet efendim haklısınız.Sonuçta zevkler ve renkler meselesi değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 4 Mayıs 2009; 16:57:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.