Arkadaşlar golf 7'nin çatlayan ön camını sanayide uygun fiyata değiştirdim. Şimdilerdeki soğuk Eskişehir günlerinde camda buğu oluyor. Diğer arabalarda buğu yokken benimkinde olduğunu görüyorum. Siliyorum kısa süre sonra tekrar buğulanıyor. İçeriden cama sıcak hava üfletmediğim takdirde veya camlardan birini açmadığım sürece hızlı bir şekilde buğu oluyor. Bunun kalıcı bir çözümü var mı ? Eski camındayken bu kadar buğu kesinlikle olmuyordu. Camın etkisi nedir ? Ne yapmak yerinde olur ?
Buğu önleyici spreyler var bir deneyin isterseniz
Aynı sorun bende vardı ilk değişim zamanlarında şuanda normale döndü 1 yıl sonra fakat cam kalitesi bariz etki .
Kış geldiği için çok oluyor,
sirkeli suyla sil dene.
Benimki orijinal cam, havalndrmayı açmazsam buğulanıyor.
Hele arabada 2-3 kişi olunca yol görünmeyecek hale gelir.
normal değilmi
Hocam limon kullanirsaniz bugulanma bir nebze azalacaktir.
Bence olay camı takarken fabrikasyon gibi yapamadılar bu sebeple hava kaçağı yapıyor . Ya da orijinal cam buğu giderici katmana sahipti bu takılan cam ikinci kalite olunca bugulaniyor
Yetkili serviste orjinal cam değişiminde genelde %25 muafiyet olur kasko poliçelerinde.
Kaçak olsa buğu hiç olmazdı, yalıtımı düzgün olduğunda sıcaklık farkından buğu yapıyordur, eski camınızda deterjan&yağ(camsil-torpido sütü vs.) gibi kalıntılar bulunduğu için yapmıyor olabilir yakında yenisini de pisletirsiniz o da yapmaz.
Gilette bin jel tras losyonu varya ondan alip cami onla temizle