Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
8
Favori
110.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skayn

206-427 TL arasında olduğu yazıyor. Pratilte polisler camı filmini söktürüp gönderiyor.
    sadece ön cam için mi
    yüzde 70 taktırsam yine mi sökerler
  • Mevzuatta her numarası yasak zaten. Her geçirgenlik modeli ve kendisi yasak.
    Trafik polisleri de genelde karışmaz. Sonradan yetki alan işgüzar düz polisler karışıyor.
    Koyulaştıkça karşılaşacağın polisin kıllanma ihtimali de doğru orantılı.
    Eski aracımda her taraf 3 numara ve ön 2 numara film vardı. Sattığım kişi de aynı halde kullanıyor.
    Şimdiki aracımda film yok. 2 numara tam kapatacağım. Cezadan korkuyorsan 1 numara taktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Mevzuatta her numarası yasak zaten. Her geçirgenlik modeli ve kendisi yasak.
    Trafik polisleri de genelde karışmaz. Sonradan yetki alan işgüzar düz polisler karışıyor.
    Koyulaştıkça karşılaşacağın polisin kıllanma ihtimali de doğru orantılı.
    Eski aracımda her taraf 3 numara ve ön 2 numara film vardı. Sattığım kişi de aynı halde kullanıyor.
    Şimdiki aracımda film yok. 2 numara tam kapatacağım. Cezadan korkuyorsan 1 numara taktır.
    1 numara yüzde kaça denk geliyor hocam
  • 1 ve 2 numara %70 ışık geçirgenliği şartını karşılıyor. Bu numaralar halk arasında var. Cam filmi yüzdelik oranlarla satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Saydam film var renksiz komple. Ön cam için.
    Ben denemek için Kaput koruma filmi gibi bir film çektim 15 cm genişliği var camın en üst kısmında, fark edilmiyor. Altına bir iki sıra daha çekip camı parça parça kapasam arada çizgi görünür mü diye düşündüm. İkinci parçayı denemedim henüz.
    nereden taktırırırz hocam. ismi nedir
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    kaput koruma filmi

renksiz saydam film sadece, adanada tanıdık bir usta normalde kaputa çekiyorum bu filmi ama isteyenler olunca ön cama da çekiyorum, herkes memnun ve şu ana kadar bundan dolayı bir şikayet gelmedi demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

kaput koruma filmi

renksiz saydam film sadece, adanada tanıdık bir usta normalde kaputa çekiyorum bu filmi ama isteyenler olunca ön cama da çekiyorum, herkes memnun ve şu ana kadar bundan dolayı bir şikayet gelmedi demişti.
    Kaput koruma filminin ne faydası olacak?

İyi bir marka UV korumalı ön cam air serisi ile kaput filminin -ki iyi bir marka değil ise zaten işlevsiz, iyi marka da kalın ürün- arasında “fayda olarak” çok farklılık var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    hocam fark vardır illa ki ama ön cama streç film taksan yine faydası olur muhtemelen.

geçen ay 500 km yol yaptım ön canım sadece üst 15 cm lik kısmına kendim taktığım kaput kapı koruma filmi ile ve daha önce güneşli havalarda elim yanarken bu sefer güneşli havada hiç sorun hissetmedim. yani o filmin etkisi oluyor güneşin yakan etkisini azaltıyor hissedilir derecede.

o yüzden camın kalanına da çeksem diyorum da tek çekincem alt alta iki film çekince arada birleşim yerindeki çizginin belli olması. deneyemedim kaç aydır.

ama o saydam filmin etkisi olduğu kesin

ek olarak ben istediğim zaman söker atarım diye ucuz çözüm baktım. ön cama özel film sordum 350-500 lira istiyorlar ve tek cam için fazla geldi bana. 20 liraya aldığım film rulosuyla çözüm buldum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Mayıs 2019; 18:49:45 >

• Lumar air 80 şeffaf veya istediğin ton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu uzanmış gitmiş...

Ön cam için, güneşi biraz engelleyecek uv korumalı ama görüşü de etkilemeyecek cam filmi var mı?

AliExpress de saydam uv korumalı bir film vardı. O tarz bisey
    Bunların fiyatı ne olur? Kaliteli marka var mı tavsiye edeceğiniz?

• beyler, başta sona okudum. air80 ve ya cr modelinde karar kıldım gibi.
    sonuç olarak yaptıranların ve geceli gündüzlü uzun sürelerdir kullananların tavsiyesi nedir ?
    en önemlisi hangi şehirde hangi yerleri tavsiye edersiniz ?
    * işçilik bence en az film kalitesi kadar önemlidir.
  • Şimdi ön cama 2 numara film yapsak sıkıntı olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Şimdi ön cama 2 numara film yapsak sıkıntı olur mu?
    yasak polis karışıyor. yönetmelikte ön cam hariç diğer camlara izin var.. ön cam açık tonlu belli olmayacak şekilde olursa ancak o zaman..
  • 3M CR serisinin teknik özellikleri (3M ABD sitesinden alıntıdır.)

Ön Cama Cam Filmi?
     Ön Cama Cam Filmi?

Amazon UK'den alıntı:
     Ön Cama Cam Filmi?
     Ön Cama Cam Filmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 14 Eylül 2019; 23:43:3 >

• pazartesi aracıma global marka ön cam filmi yaptırdm biraz istediğimden koyu oldu (35) ama görntüsü güzel oldu her tarafta film olduğu için aracın içi serin kalıyor güneşte bile
  • Güneşin yakıcı etkisinden kurtulmak istiyorsan UV ışınlarını vs kırıcı 0.25 veya 0.75 numara olarakta nitelendirilen kaliteli cam filmleri var %75 UV ışınlarınıda kırıyor bu baya fayda sağlar araştır yaptır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön cama air80 taktırmıştım llumar yani sıcak konusunda hiç bir esprisi yok şu an tüm camlar 2 sunroof 3 ön cam 0,75 film takıtırıyorum. Sıcak memleketlerde ön camda film şart özellikle de adanada.

• Anadolu yakasında çok ucuza 0.50 alman mali orafol yaptirdim,kesinlikle görüşü engelleme gibi bir durum yok. üründen kaynaklı sorunlarda ömür boyu garantili. daha önce her markanın cam filmini denemiş biri olarak 10 yıldan uzun suredir üye olup ilk kez bi servis öneriyorum. şimdiye kadar cam filmine öküz gibi para verip kazık yediğime çok üzüldüm.

Sıfır aracıma şeffaf poliüretan kaplama için pazarlık halindeyim.

yapan burak usta Merdivenköy de bcacar.
    https://www.google.com/search?q=bcacar&oq=bcacar&aqs=chrome..69i57j0l3.2618j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:2492380580969247636,rc_q:BCA%2520CAR%2520(Cam%2520Filmi%2526Ara%25C3%25A7%2520Kaplama),ru_q:BCA%2520CAR%2520(Cam%2520Filmi%2526Ara%25C3%25A7%2520Kaplama)
     Ön Cama Cam Filmi?

• llumar air 80 yaptırabilirsiniz ya da pp60. air 80 daha geçirgen diye biliyorum.

ikisi de renksiz gibi, görüşü engellemiyor.

yan camlara markasız yaptırdım ama kıyabilsem air 80 ya da pp60 yaptıracağım öne. 5 cam film parasına geliyor bu filmler fiyat olarak.
  • ÖN CAMA ASLA FİLM ÇEKTİRMEYİN GÖRÜŞ AÇINIZ BERBAT OLUYOR KANSER OLURSUNUZ GECELERİ
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.