Şimdi Ara

Ön Cama Cam Filmi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
8
Favori
110.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wallaha bende Sonax ta yaptırmak ıstıyorum malum Bodrumdayım ve cok sıcak memleket faydası cok oluyor ama yasa ne zaman cıkaycak ne zaman serbest yasak hıçmı hıc hersey belırsızlesıyor bazen ..
  • bırde bu Sonax gıbı kurumsal yerlerdede 3M dıyor ama orjınal logolumu oluyor yada nasıl olması gerekıyor ...
  • Devlet bu cam filmi isine kafayi acayip takmis durumda her nedense.cam filmi niye takilir.tabiki gunesten sicaktan korunmak icin.devlet buna niye karsi israr ediyor daha onemli islerimiz varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim komsuda corsa var.yan ve onden ici gorunmuyor.hicbir sikintida yok yillardan beri kullaniyor sokturmedide.

• Bende yanlar ve arka 2 numara yani orta koyulukta. Ön 0.50 dedikleri sadece UV ısıyı engelleyen film var. Gayette farkını görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Piyasada en yaygın sahte film 3M'de zaten; emin olmadan yaptırmayın bence de. Telefonla denediniz mi peki ulaşmayı?

Orjinal 3M filmlerin üzerinde "3M holagramı" oluyor. Uygulama sonrası araç içinden dikkatlice bakıldığında görülebiliyor/seçilebiliyor.

logolular var bide logosuzlar var 3m yazıyor belli aralıklarla onu mu diyorsunuz ? logolular daha ucuz oluyormş logosuzlara göre

Evet! belli aralıklarla 3M logosu var, dikkate edilince seçilebiliyor.

Ben Logolu olanların orjinal olduğunu biliyorum. Şu andaki satış fiyatları hakkında bilgim yok.

Ama artık Çin den çok taklit ürün geliyor, orjinal ürünleri ayırmak zorlaştı. O yüzden ben Llumar tercih ediyorum, memnunum.

Alıntıları Göster
    ön cama film yaptırdım 3m falan diyor, sahte muhtemelen ama önemli olan saydama yakın olmasıydı benim için. marka kalite şu an ikinci planda. birkaç yer gezdim 0.75 veya 0.5 diyorlar ama film olduğu belli oluyor. bu saydam gibiydi, rengi yok gibi bişey.

dün çektirdim akşam eve dönüşte bile fark etti, güneş her gün o yolda gözümü alırken dün rahat gördüm yolu. muhtemelen elimi kolumu da yakmaz artık güneş.

fakat sıkıntı 3M logosu dikkat edince değil her zaman seçiliyor, resmen logo yapmışlar ama filigran gibi değil bildiğin harf basılmış. biraz canımı sıktı ama camın köşelerinde 4 tane var sadece, o yüzden idare ederim sanırım. sahtedir değil mi bu hocam ? ona göre arkadaşlara da önerebilirim, fiyatı gayet uygun, 150 liraya taktılar.

Ön Cama Cam Filmi?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim logo hologram şeklinde, böyle bir işarete sürekli göz takılır. Ön cama normal film bir süre sonra görüşte sıkıntı yaratabilir(özellikle iyi bir ürün değil ise ve gece).

İyi markaların ön cam serileri bu iş için ideal, gerisi tamamen işlevsiz, hele hele markasız yada sahte ürünler bir süre sonra rengini de kaybedecektir, zaten UV koruması hak getire!

150TL orjinal bir ürün için ucuz fiyat. Ben olsam ön cam için hiç kimseye yönlendirme yapmam, özellikle orijinalliğinden emin değil isem.

Artık takılmış, kullanın bir süre sıkıntı olursa söktürürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    ön cam en büyük cam olduğu için oradan giren ısı sıkıntı oluyordu, hem aracı kullanırken hem de otoparkta dururken çok ısınıyor aracın içi. ön cama güneşlik koyuyorum ama yine de cam filmi iyi geldi.

dediğiniz gibi sıkıntı çıkarsa söker 600 liralık olanı taktırırım. birkaç ay da idare etse yeter ki bence en az bir yıl idare eder, rengi solsa bile anlayana kadar bir yıl daha gider.

görüşü engelleyen bir sıkıntı olmadığı için kullanırım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ön cam en büyük cam olduğu için oradan giren ısı sıkıntı oluyordu, hem aracı kullanırken hem de otoparkta dururken çok ısınıyor aracın içi. ön cama güneşlik koyuyorum ama yine de cam filmi iyi geldi.

dediğiniz gibi sıkıntı çıkarsa söker 600 liralık olanı taktırırım. birkaç ay da idare etse yeter ki bence en az bir yıl idare eder, rengi solsa bile anlayana kadar bir yıl daha gider.

görüşü engelleyen bir sıkıntı olmadığı için kullanırım ben de.

• ön cam tavsiye edilmez ama, yaptırmak isteyene en mantıklı tercih llumar air sanırım

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    3m in sahtesi çok piyasada. Cr70 filmin sadece ön cam için maliyeti 150 liranın çok üstünde. İstese de , hiç işçilik almıyorum dese de o fiyata takamaz kimse.
    Orjinal filmde filigram yok baskı var. Kolonya ve kağıt havlu vs silebilirsiniz o logoyu. ama baskınında sahtesini yapıyorlar. En çok da oradan anlaşılıyor sahte ürün olup olmadığı. Hem logo boyutları hem logo aralıkları farklı oluyor orjinaliyle.
  • ben bugün ön cama AIR80 yaptırdım dışarıdan hiç belli olmuyor.

saygılar
  • 0.50 lumar air fiyat nedir acaba yaptıran var mı ?
  • fiyatlara ne olmuş öyle ya. lumar ahmet seat ibiza için 800 tl, altunizade detail works ise 900 tl fiyat verdi.
  • Ön cama 0,5 filme ceza yiyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ben bugün ön cama AIR80 yaptırdım dışarıdan hiç belli olmuyor.

saygılar
    nerden ve kaça yaptınız bilgi verseniz faydali olur.. tskler

• LLumarAnkara ana bayisinde yaptırdım K.Karabekir de yerleri. ön cam sadece 700 TL idi ben yaptırdığımda zam gelecek diyorlardı

saygılarımla
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkntz -- 13 Mart 2021; 11:58:44 >
  • Ön cam filmi öyle bir şey ki uygulandıktan sonra sağladığı konforu görünce ne büyük ihtiyaçmış bu diyorsun .Burada en önemli nokta yan camlardaki karartmalı filmlerden öne uygulatmamak bence, çünkü sağladığı avantajı görüşü kısıtlayarak törpüleyen bir tarafı var.En sağlıklısı şeffaf veya çok hafif mavi tonda olan filmleri tercih etmek gerek.Ön cam için fiyatlar oldukça yüksek olsa da , biraz araştırmayla uygun fiyatlı garantili ürünler mevcut piyasada.

• Valla benimde hiç niyetim yoktu. Serviste sormuştum. Aman dediler araya su kaçırırlar bütün beynini bozar. Biz zaten takmayız dediler. Fakat kader ağlarını ördü ve yıkamacıda öküzler ön camı tam görüş alanıma gelecek şekilde çizmişler. Eğer çizik giderilemez ve camı değiştirmek zorunda kalırsam film yaptırayım diyorum. Camı takmadan film yapmaları heralde 10 dakikalarını alır yetkili serviste. Araç son kasa honda crv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 22 Eylül 2021; 0:24:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.