Şimdi Ara

Ön hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010-2011 döneminde sınava yeniden hazırlanmaya karar verdim. Pi Analitik dersanelerine gitmeyi planlıyorum. Dersanede fazla zorluk ve sıkıntı çekmemek için tüm yaz çalışmaya karar verdim. Mat2,mat1,edebiyat,geometri ve cografya2 çalışcam. TM sınava girmeyi planlıyorum. Bana
    Çözümlü Matematik 2 kitabı
    Normal Matematik 1
    Çözmlü Geometri 1-2
    Edebiyat
    Coğrafya

Kitapları lazım bu kitapları hangi yayından almamı tavsiye edersiniz. Ygs,lys sorularına yakın soru soran ve hatası az olan kitaplardan önerirseniz çok mevnun olurum. Birde Ankaradayım dersane konusunda ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.

• oncelikle fem guvender coz sonra biraz zor kitaplar coz....ama tavsiyem finale dokunma bilee ben finaldeyim kitaplarının yuzunu açmadım yada acamadım:)1 tast normal digerleri zor
  • Tamamdır ilk başta fem alıcam sonra ne almamı önerirsiniz? Neyse onuda sonra sorarım :=) Teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • pi anlatik nasıdlr ?
  • Fem almanı pek tavsiye etmem nedense femin konu anlatımlarından aklımda kalan pek birşey yok. Güvender konu anlatımında tek geçerim. Vaktinde var uzun uzadıya çalışırsın kapsamlı ve her soru tipine örnek verebilen bi yayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Fem almanı pek tavsiye etmem nedense femin konu anlatımlarından aklımda kalan pek birşey yok. Güvender konu anlatımında tek geçerim. Vaktinde var uzun uzadıya çalışırsın kapsamlı ve her soru tipine örnek verebilen bi yayın.

Güvenderede bakabilirim farketmez yeter ki iyi kitaplar olsun. Başka önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.