Arabanın gövdesinde (kapılar, bagaj kapağı benzin kapağı vs.) bütün parçalar cuk diye oturuyor çizgiler jilet gibi hiçbir pürüz, ele takılma falan yok fakat ön kaput hariç. Sol ön tarafta 2,5-3 mm kadar bir kalkma söz konusu. Göçük yok. Fakat dediğim gibi tam oturmuyor diğer taraf öyle değil mesela bunu nasıl düzeltiriz tekrar kalıba mı sokulacak bilmiyorum nasıl bir çözüm yolu var yardımcı olursanız sevinirim.
Kaputu alttan destekleyen ve panel üzerinde olan plastik takozu ayarlamayı deneyin. Belki ondandır
kesin tırda gelirken tıklatmışlar biyere. kesin...
quote:
Orijinalden alıntı: baltalı_ilah
kesin tırda gelirken tıklatmışlar biyere. kesin...
kaputu tutan yerlerindeki vidalarda sorun olabılır benım kaputa kaplama yapılmıs sokerek yada esneterek yapıldı ıse kayma olusmustur dıye dusundugum ıcın önemsemedım bugune kadar ama ama bugun hayvanatın bırı uzerıne oturmus az önce arkadasım aradı baktım nasıl çökerttı ıse bu mahlukat tam ortaya yakın ön kısma dogru hafıf kırılma olusmus:( şimdi nasıl düzeltilir onu arastırcam bılgısı olupta paylasan olursa sevınırım
Allah akıl,fikir,sabır versin sana kardeş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme