Şimdi Ara

Ön kayıt olmaıyorum yardım lütfen...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Ege üniversitesi sitesinden ön kayıt yapmaya başladı ama ben yapamıyorum.

Kıbrıstan sınava katıldım ve ege'yi kazandım kıbrıslıların kimlik kartı numaraları faklı olduğu iiçin ösym bize tc kimlik numarası yerine geçen bir numara vermişti sınavlara başvururken.

Bende ege'nin sitesine yazıyorum kimlik numaramı ve doğum tarihimi ama şöyle bir şey çıkıyor...

'/' Uygulamasında Sunucu Hatası.
    Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
    Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin.

Özel Durum Ayrıntıları: System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.

Kaynak Hatası:

Geçerli web isteği yürütülürken işlenmeyen bir özel durum üretildi. Özel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki özel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir.

Yığın İzleme:

[NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.]
    Ogr0209._OnKayit.adim1_fillForm(String p) +4038
    Ogr0209._OnKayit.adim1_Load(Object sender, EventArgs e) +1465
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +131
    System.Web.UI.WebControls.WizardStepBase.OnLoad(EventArgs e) +16
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +65
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2427

Sürüm Bilgisi: Microsoft .NET Framework Sürümü:2.0.50727.4927; ASP.NET Sürümü:2.0.50727.4927

Ne yapmalıyım ? Lütfen Yarıdmmmm

• Beyler lütfen yardım edin..Ne yapmam gerekli ??
  • Ön kayıtlar 19 unda değil bugün yani 22 sinde başladı. Ancak sitelerinde sorun var yine sunucu hatası veriyor. Haberleri varmış ve düzeltmek için uğraşıyorlarmış ama bütün gün düzeltemediler. Nasıl bir problemse artık..
  • birkaç gün sonra tekrar dene şu sıralar sorun olabilir yine olmazsa öğrenci işlerini ara net cevap alırsın
  • arkadaşlar ön kayıtı yaparken öğrenci köyüne iki kişilike tıkladıktan sonra bidahaki adıma geç dediğimde zaman aşımı "Uzun süredir bir işlem yapmadığınız için oturumunuz zaman aşımına uğradı." diyor. tekrar giriyorum hızlıca yapıyorum yine aynı uyarı geliyor. var mı bi bilen??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkörkirpik

arkadaşlar ön kayıtı yaparken öğrenci köyüne iki kişilike tıkladıktan sonra bidahaki adıma geç dediğimde zaman aşımı "Uzun süredir bir işlem yapmadığınız için oturumunuz zaman aşımına uğradı." diyor. tekrar giriyorum hızlıca yapıyorum yine aynı uyarı geliyor. var mı bi bilen??

bence sende öğrenci işlerini ara.ben sorum olunca orayı arıyorum daha doğru cevaplar alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkörkirpik

arkadaşlar ön kayıtı yaparken öğrenci köyüne iki kişilike tıkladıktan sonra bidahaki adıma geç dediğimde zaman aşımı "Uzun süredir bir işlem yapmadığınız için oturumunuz zaman aşımına uğradı." diyor. tekrar giriyorum hızlıca yapıyorum yine aynı uyarı geliyor. var mı bi bilen??

benim de orda takılıyor yav.
  • Arkadaşım en doğru bilgiyi dekanlığı arayarak öğrenebilirsin. Ege üni sitesinde ki numarayı ara bilgi al. Öğlen 2-3 gibi ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.