Şimdi Ara

Ön lastiklerle arka lastikler aynı olmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arabama bi çift lastik almayı planlıyorum şuan 4 lastikte Lassa İmpetus Revo 91V. bi çift lastik daha almayı düşünüyorum tercihim michelin idi ama üzerinde 2 lassa daha olacağı için mecburen lassa alman gerekir deniyor dişleri aynı olduğu için. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc63 -- 5 Eylül 2014; 10:41:38 >

• bence hissedilir bir fark yaratmaz.

good year effient grip performance lastiklerini bir araştırın.

benim araçta önler lassa arkalar michelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 5 Eylül 2014; 11:33:49 >
  • her zaman tercih 4 lastiğinde aynı olması yönünde fakat ön 2si aynı arka 2si aynı olmak şartıyla problem çıkaracağını ve yolda gezinme yapacağını sanmıyorum.
  • Tamam arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun bi püf noktası vardı ama iyi lastik takılırsa farklı olsa bile fren mesafesi kısalıyordu, fakat öne veya arkaya takma durumuna göre değişiyordu bi araştırın derim
  • lastik genelde 4lü olarak değiştirilmesi daha iyidir. ama masraf etmek istemiyorsanız çiflti olarak değiştirmede sorun yaratmaz.

yani ön 2 aynı arka 2 aynı olabilir lakin ön sağ farklı ön sol farklı mutlaka olmasın aynısı arka içinde geçerli.
  • Yok bende zaten on 2 taneyi degisecem sag sol olayi olmaz yani.

ama hala tam karar veremedim aynisi olsun diyipte lassa mi alayim yoksa farketmez michelin mi alayim lassa cifti 400 tl istiyor michelin primacy 3 te ayni fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc63 -- 5 Eylül 2014; 20:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni lastiklerin arkaya takılması öneriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Yeni lastiklerin arkaya takılması öneriliyor.

Aslında bu sav çok mantıklı ön tekerlekleri gaz,direksiyon ile kontrol edebilirken arka lastikler Allah'a emanet...
    Arkadaşın sorusuna gelirsek bence 4 lastik birden değişmeli,eğer imkan yok 2 lastik aynı olmak koşulu ile değişilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.