Şimdi Ara

Ön tekerlerin çamurluk arası boşluklar eşit değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağ ön

Soldakine 1.5 parmak girerken sağdakine 1 parmak giriyor.Zaten fotoğraflardan da ikisi arasında boşluk farkı belli oluyor.Araçta sporyaylar mevcut.

Rot ayarı mı bozuk yoksa amartisör yaylarında bir sorun mu var ?

kullanırken herhangi bir sorun teşkil etmiyor bugün lastikleri yıkarken araya bez sıkıştırmayı çalışırken fark ettim.Sorun neyse yaptıracağım fikri veya bilgisi olan var mı

not: sol ön tampon işlemli olduğundan tırnağı kırık tam oturmuyor dikkatli bakarsanız çok hafif boşluk gözüküyor.

1 ay evvel sol ön takımın yaylarını kontrol etmek için çıkarttırıp taktırmıştım acaba ondan bir dengesizlik olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Şubat 2023; 22:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Travers,salıncak,ilk başta akla gelenler.Çamurluk değiştiyse montaj hatası vs parça kaynaklı olabilir.Eğer ön travers'de yamulma yoksa ayar ile düzelebilir

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

çamurluklar orjinal

• Aracın sağ önden kazası yok ki yani o tarz bir kazası yok şaşelere baktırdım hiç işlem yok yarın amartisörcüye göstereceğim bakalım ne diyecekler işlem bitince bilgilendiririm

• kazalı arabarda böyle olur diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problemi bulduk.Kamber ayarı yokmuş araç kaldırıma çukura sert girince oluşuyormuş.Sorunlu olan sağ taraf değilmiş sol tarafmış sağ taraftaki lastik 0.7milim içe doğru olduğundan kaynaklanıyor.Araçta herhangi bir çekme Yoksa yaptırmaya gerek olmadığı söylendi.Araç alçak olduğu için belli oluyor çoğu araçta bir kaç milim olabiliyormuş.
    Yaptırmak istenirse 1000tl gibi bir masrafı olduğu söylendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.