anakart g41m p33 combo. kasa da baya eski bir kasa. başka bir anakartta bu portlar calismisti ama bu anakartta calismiyor. anakart uzerindeki konnektorleri dogru bagladigimi da dusunuyorum. siz de bir bakabilir misiniz ![]() kasadan boyle 2 tane ayri geliyor ![]() bu sekilde baglamam gerekiyor sanirim ama olmuyor. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ön usb port baglantisi
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Büyük ihtimal kasanın usb girişleri bozuk. Benim de bozuk. Biri hiç çalışmıyor öbürü ancak parmak bellek çalıştırıyor.
-
anakart degismeden once calisiyordu. sorunun kasada oldugunu pek zannetmiyorum. 2 si de hic bir sekilde calismiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kasalardan gelen kablolar tek parça oluyor. Sen onları JUSB yazan yere takacaksın da renk sırası önemli. O yüzden mutlaka anakart kitapçığına bak. Anlamazsan buraya linkini koy biri yardımcı olsun.
-
vcc den başlayarak kırmızı-beyaz-yeşil siyah olarak takıyorum. diğer usb2 yazan kabloyu da altına aynı şekilde takıyorum
-
Anakartın usb portlarıda bozuk olabilir. bağlantınız doğru. voltaj ölçün yada başka bir bağlantı aparatı deneyin. hala gelmezse anakartın portlarıda bozuk olabilir.
-
cd dvd okuyucu için ide slotu da çalışmamıştı. bunlar komple gitmiş olabilir mi acaba? jusb2 de çalışmıyor ama power,reset bağlantı kısmı çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 21 Ocak 2022; 23:37:45 > -
onlarda çalışmazsa zaten anakarti nasıl çalıştıracaksınız?
-
islemci pininde de 1-2 yamukluk vardi ama calisiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deseydiniz ki ben 1156 ve daha sonraki nesil islemci anakart kullanıyorum bi düşünürdüm ama 775 sokette usb ler guney koprusune bağlı bu yüzden anakartta veriyolu arızası olması veya guney koprusu arizasi olması muhtemel
-
sanirim oyle hocam. tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X