Şimdi Ara

öncelikle mrb,aranıza yeni katıldım, seviyeli bir platform o yüzden katıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • audi a3 1.6 attraction almak için çabalıyorum.acaba performans konusunda sıkıntı yaşar mıyım öncesinde 2001 1.6 Bora comfortline'm vardı.sizce a3 nasıl olur borayı aratır mı?

• Foruma hoşgeldin.. Eğer motor 1.6 102 bg hitler motorluysa yandın.. Çok yakar ve sanırım borayla aynı motor..
  • o nasıl bir başlıktır ya iyi yapmışsın
  • Hosgeldın.Imkanın varsa 1.4 TSI motor al,1.6 alacaksan lpg taktırman gerekebılır.Ama lpgli a3 te nasıl olur bılmem
  • başlığı kest
  • hocam a3 borayı aratmaz merak etmeyin ama imkan varsa tsi daha iyi olur.
  • BORA'daki 2001 model 1.6 8V motor AKL kodlu, A3'teki 2011 model 1.6 8V motor BSE kodlu. Aralarında fark var. 2001 motorunda hidrolik direksiyon pompası vardı, 2011 modelde bu yok. 2001 modelde hava üfleyici yoktu (air blower), 2011 modelde var. 2001 model mekanik gaz kelebeğine sahip ve "Kuruz Konturol" yoktu ama 2011 model elektronik gaz kelebeğine ve gaz pedalına sahip, ayrıca hız sabitleyicisi de var. O kadar yandın bittin kül oldun motoru da değil. Şahsen altına, ya da üstüne imzamı atacağım, basit ama sağlam ve dayanıklı, benzini çok yakan ama ucuz ve LPG'ye de anında uyum sağlayan bir motor. İleride ne yazık ki teknoloji değil, tasarruf kazanıyor. Ya 1.6 TDI alacaksınız ve parayı sayacak sonra tasarrufu ibrede göreceksiniz, ya da 1.4 TSI alacaksınız ve benzinde gideceksiniz, ya da 1.6 MPI alıp LPG takacak, keyfinize bakacaksınız. Yok amacın GÜÇ KUVVET KUDRET HIZ ise bu motor sana gelmez.
  • Seviyeli muhabbet var dediler geldik.
  • Beni de akşam eski mahalleye çağırdılar, Ehlibeyt Dergâhında dua ve çorba var diye, ben de gittim. İri bir dana ile 3 tane koyun kesmişler, şu anda da dev kazanlarda 1000 kişiye yetecek çorba pişiyor, sabaha kadar da pişmeye devam edecek. Kültürümüzün bence unutulmaması gereken, güzel bir yanı, değerli bir özelliği. Bu geleneklerimizin yaşatılması için gençlerin de katkısı gerek. Umarım elektronik hayat ve sanayileşme bunları karartmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Seviyeli muhabbet var dediler geldik.
  • Benzin'e bir daha zam geldi benim mazda 3 de kış lastikleriyle tekrar yakıt tüketimini yükseltti ne yapacağımı bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maniac_Turk -- 14 Ocak 2011; 0:13:04 >
  • Başlık ilginçmiş bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bergspyder -- 14 Ocak 2011; 2:09:35 >
  • Hoşgeldin.
    Nickin bana "audilover" vardı onu hatırlattı
  • seviyeli ilişki gibi oldu aklıma mırc kalanlı geldi, üzgünüm forumun bu kısmında hatun bulamassın
  • Arkadaş daha ateşli atışmalara, VW - Anti VW kapışmalarına denk gelmemiş belli ki Başlık iyiymiş ama ne diyelim.
  • Donanımhaber in çok seviyeli oduğu söylenemez. Esasen tam Türkiye gibidir. ÇOk fazla şey bilen de vardır, ama onla eşit konuşup hiç bişey bilmeyen de..Kulaktan dolma bilgilerle herşeyi biliyorum sanan da , hiç birşey bilmediğini itiraf eden de.

Yani çok seviyeli olduğu söylenemez anca kozmopolit denebilir. Elbette bilgi kültür seviyesi çok yüksek üyeler de vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Donanımhaber in çok seviyeli oduğu söylenemez. Esasen tam Türkiye gibidir. ÇOk fazla şey bilen de vardır, ama onla eşit konuşup hiç bişey bilmeyen de..Kulaktan dolma bilgilerle herşeyi biliyorum sanan da , hiç birşey bilmediğini itiraf eden de.

Yani çok seviyeli olduğu söylenemez anca kozmopolit denebilir. Elbette bilgi kültür seviyesi çok yüksek üyeler de vardır..

Doğru söze ne denir
  • Donanım Haber aslında Adana'daki S.S. Topel Motorlu Taşıyıcılar Koop. Dolmuşları gibi, veya İstanbul Tuzla-Harem Magirius-Deutz Minibüsler gibi, her yaş-çap-marka-model-menşe-mevkii-müptela-tür-tarz insan var. Çeşitlilik çoksesliliği getirir, bizim de buna ihtiyacımız var. Burası bir hücre, bir endoplazmik redikülüm, bir mitokondrion gibi, forum katılanlarına ait DNA'nın kodu aynı, hatalı olanları kendisi düzeltiyor, düzgün olanlar hata yapınca ayıklanıyor.

quote:

Donanımhaber in çok seviyeli oduğu söylenemez. Esasen tam Türkiye gibidir. ÇOk fazla şey bilen de vardır, ama onla eşit konuşup hiç bişey bilmeyen de..Kulaktan dolma bilgilerle herşeyi biliyorum sanan da , hiç birşey bilmediğini itiraf eden de.

• quote:

Çok güzel bir yorum olmuş..
  • seviyeli 1 gün geçirmiş arkadaş, uzaklaştırılmış :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.