Arkadaşlar su an onglarda farm yapıyorum.ama arada kaldım one handed sword mu acsam two handed mi :S acıkçası eu charlar hakkında pek bilgim yok oyunu bırakalı 1 sene oldu geri döndüm...2sini karşılaştırmanızı rica ediyorum...warriorlardaki o mükemmel buff one handed da da var mi acaba?ve benzeri bi çok özellik...ve warrior cleric char rehberi linki gösterirseniz çok sevinirim.saygılar iyi günler iyi forumlar
Bence one handed yap charı karizmatik oluyor
yatmıo glba onehanded lar :D
Ona handed gerçekten avrupa karakterleri arasında en çok sevdiğim builddir. Gerek vuruşları açısından, gerek görsellik bakımından çok güzel bir karakterdir. Oynaması zevklidir. Kötü yanı ise yavaştır. Ama tank gibi ilerlersin. Yanına birde Axe açtığın zaman deyme keyfine. Yapılandırmanıda söyliyeyim ;
One Handed - Axe / Cleric
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Ona handed gerçekten avrupa karakterleri arasında en çok sevdiğim builddir. Gerek vuruşları açısından, gerek görsellik bakımından çok güzel bir karakterdir. Oynaması zevklidir. Kötü yanı ise yavaştır. Ama tank gibi ilerlersin. Yanına birde Axe açtığın zaman deyme keyfine. Yapılandırmanıda söyliyeyim ;
Teşekkür ederim değerli görüşlerini benim ile paylaştığın için.Ancak ben birazda öneriden görüşten çok yardım bekliyorum..Dediğim gibi oyundan uzun süre ayrı kaldım hangi skill ne işe yarar söylediğin buildde avantaj ne dezavantaj ne hangi skilleri açmalıyım ve benzerleri...Şimdiden bu soruları cevaplayacak arkadaşlara sevgiler saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: FLoWsHy
quote:
Teşekkür ederim değerli görüşlerini benim ile paylaştığın için.Ancak ben birazda öneriden görüşten çok yardım bekliyorum..Dediğim gibi oyundan uzun süre ayrı kaldım hangi skill ne işe yarar söylediğin buildde avantaj ne dezavantaj ne hangi skilleri açmalıyım ve benzerleri...Şimdiden bu soruları cevaplayacak arkadaşlara sevgiler saygılar
One handed ile bütün skiller. Buffların kimisini açmıcaksın. Clericki bilmiyorum one handed aksan cevaplıyabilir daha ayrıntılı bir şekilde.
Ben Two Handed im. galiba warior buffların hepsinde hem one için hemde two için yazıyor..
bufflar ortaktır. skill barın en yukarısındaki ilk 2 seri bufflardır. bakarsanız bütün silahların yazdığını görürsünüz.
benim görüşüme gelince onglarda farm yapmak çok kolay, biraz daha sp biriktirip ikisini birden hatta axe serisini bile açmanı öneririm.
İki silahı da zaten aynı mastery içerisinde kullanmıyor musun? Hatta 3, bir de axe var. Tek mastery ve 3 silah! Bu eu işi bence ful traş yahu
çoğu warrior kullanıcısı 3 buildi birden açıyor ...
2h 1h axe .. + cleric
neden mi ? arkadaş cleric bufflarını basarken elinde kalkanı hazır oluyor saldıracağı adama Shield trash ve shield crush skilleri ile hem dull series'e sokuyor hemde knock - back yapıyor sonra axe yi eline alıp sprint assault ile stun üstüne bleed status e sokuyor adamı Veeee en eğlenceli kısım ^^ 2H i alıp DareDevil skilliyle tabi bleed'in de yardımıyla uçuk dmg'ler atıyorlar tabi o kadar sp biriktirebilecek ve bu comboyu hiç sektirmeden yapabileceksen ... ama diyeceksin ki arkadaşlarla oynuyoruz tank lazım 1 H aç kesinlikle ... ha diceksin ki tek oynuyorum 2H derim 1 H takım içindir yinede karar senin
Benden bu kadar
Bir warrior'da 2 handed skillerinin mutlaka olması taraftarıyım.En çok vuran silah çünkü.1 handed güzeldir ama 2 handed'a göre az vurur, pvp dışında 2 handed kadar başarılı olamaz.2 handed'ın yanına 1 handed ve axe aç ama 2 handed'ı kenara itme...
1.200.000 den az sp kasma sonra da ne açıcam diye kafana takma.
quote:
abi o senin blade sevdiğinden dolayı ölümsüz charları seviyosun Bende 1h de 2hde var 47 lvl warrior warlockum 48 warrior/cleric arkadaşı bile alıyorum önemli olan hızlı olmak ve konbinasyonları doğru şekilde yapmak ama sen neyi seversen onu yap Bir str olup madding-dare deville nukerler kadar vurmak mı?Yoksa tank olup yavaş yavaş öldürmek mi?SEÇİM SENİN
1h =
2 h =
axe =
Muco abi senın fıkrını çaldım k.bakma xD
2h tabi eger ki 80 lwli gorursen benim iciden bi dare devil yap
sadece o skill benim olsun tum oyun sizin olsun...
1h= savunma amacli bi char tipidir bufflar verirsin köşede beklersin joblarda eventlarda kale savaşlarında..
2h=Tam bi saldırı adamıdır vur babam vur 80 lwlde zaten char sınıf atlıyor...söyliyecek söz yok..
axe=pvp de çok iyi iş yapar tabi kullana bilene..
quote:
Orjinalden alıntı: FLoWsHy
quote:
Yağcılığın manası yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme