Şimdi Ara

One UI 6, sorunlu geldi: Galaxy S23 kullanıcılarından şikayetler yağıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One UI 6, sorunlu geldi: Galaxy S23 kullanıcılarından şikayetler yağıyor!
    Samsung, Galaxy S23 telefonları için kararlı Android 14 One UI 6 güncellemesini sundu ancak ilk geri bildirimler iç açıcı değil. S23 kullanıcıları, güncellemeden sonra cihazlarında takılma sorunu yaşadıklarını dile getirdi. Kullanıcılar, Android 14’ün son sürümünün beta sürümlere göre daha az akıcı olduğundan da şikayetçi.

Ayrıca Bkz.Samsung telefonların yeni arayüzü One UI 6.0 resmen tanıtıldı: Yenilikler neler?

One UI 6 final sürümü beta kadar akıcı değil

Geri bildirimlere göre, kararlı güncellemede kullanıcı arayüzünün genel akıcılığı beta sürümdeki kadar iyi değil. Kullanıcılar, ana ekran animasyonlarıyla  ilgili sorunlara ek olarak uygulama çökmeleriyle karşı karşıya kaldı. Ayrıca One UI 6 güncellemesinden sonra WiFi bağlantısında sık sık kopma sorunu yaşadıklarını dile getirdi.

Çeşitli şikayetler geldi!

Samsung, gelecek yazılım güncellemesiyle uygulamalar ve araç takımlarının açılma/kapatılma animasyonlarını daha akıcı hale getireceklerinin sözünü vermişti ancak yakın zamanda kilitsiz S23 modelleri için yayınlanan One UI 6 kararlı sürümde bu çözülmüş değil. Umarız, Samsung yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlayarak son amiral gemisi telefonları için genel akıcılığı geri kazandırır.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/stable-galaxy-s23-one-ui-6-update-not-as-smooth-as-beta-version/
    Kaynak:https://samlover.com/2023/11/10/one-ui-6-stable-version-arrived-but-some-bugs-issues-remain/

• S23 Ultra kullanıcısıyım. Tek derdim bazen telefon "Cold Start" dediğimiz uykudan uyanma konusunda yarım saniyelik nazlanma yapıyor. Onun dışında akıcılık konusunda bir sorunum yok.

Zaten her ay güncelleme geliyor, çözerler... Çünkü OneUI 6 ile birlikte Antutu ve GeekBench skorları yükseldi.

Dert edecek, günlük hayatı etkileyecek bir sorun yok.

S23 Ultra UI 6 li kullaniyorum. Haberde bashedilen sorun zaten gecen ayin sonundan beri biliniyor ve bir sonraki guncellemede duzeltilecegi beyan edilmistir ...

Samsung One UI 6 to get animations improvements with next software update - SamMobile

Basit bir cozumu vardir : Animasyonlari kapatin... Gelistirici ayarlarini aktive etmeden gorunurdur " Animasyonlari kaldir" diye aratin. Erisililebilirlik altindadir ...

• Bir gerçeği vurgulamadan geçemeyeceğim Android İos kadar akıcı ve daha az sorunlu değil.Fold 5 ve Tab S9 Ultra tecrübemden buna şahit oldum.

• android 13 one ui 5.1 den farkı varsa yazın arkadaşlar sadece taskbar da fark gördüm

• S23 Ultra UI 6 li kullaniyorum. Haberde bashedilen sorun zaten gecen ayin sonundan beri biliniyor ve bir sonraki guncellemede duzeltilecegi beyan edilmistir ...

Samsung One UI 6 to get animations improvements with next software update - SamMobile

Basit bir cozumu vardir : Animasyonlari kapatin... Gelistirici ayarlarini aktive etmeden gorunurdur " Animasyonlari kaldir" diye aratin. Erisililebilirlik altindadir ...

• Berringer B kullanıcısına yanıt

Telefonun ayarlarinda var Turkce ve gorselleriyle. Ama yuklemedim nedir diye dersen de Ingilizcesi var :

A definitive guide to new One UI 6 features for Galaxy devices - SamMobile

• Bende anşmasyonlar kapalı. Hiç bir sorun yaşamadım. Aksine telefon hızlandı ve daha akıcı stabil şekilde çalışıyor. Pil kullanım sürüesi de arttı.

• Evet çok nadir olsa da, ekranı hızlı sürüklerken takılma oldu. Bir sonraki güncelleme ile çözerler. S23 Ultra'dan çok memnunum. S24 Ultra çıkıp S23 ucuzlayinca herkese tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S23 Ultra kullanıcısıyım. Tek derdim bazen telefon "Cold Start" dediğimiz uykudan uyanma konusunda yarım saniyelik nazlanma yapıyor. Onun dışında akıcılık konusunda bir sorunum yok.

Zaten her ay güncelleme geliyor, çözerler... Çünkü OneUI 6 ile birlikte Antutu ve GeekBench skorları yükseldi.

Dert edecek, günlük hayatı etkileyecek bir sorun yok.

• otosinan O kullanıcısına yanıt

Eskiden ayfon tayfası "Bizim işletim sistemi daha stabil" diyordu, şimdi "Bizim animasyonlar daha iyi" demeye başladılar. Animasyon işi bir dayatmadır. Ayfonda ayarı yoktur. Bazen bir şeyi açmak için saniyelerce beklersin. Android daha özgür, istersen kapat geç.

Dediğiniz gibi OneUI 6 ile cihaz daha akıcı bir hal aldı, pil bende aynı.

• Güncelleme bazen güvenlik açısından iyi oluyor ama çoğu zaman güncelleme=plânlı eskitme

• Eskiyen piller için clockspeed'i düşürüyorlar geçen zaman diliminde her zaman. Bunu Apple da yapıyor. Açıkçası adamları pek suçlayamayız bu durumda. Clockspeed kutudan çıktığı gibi olsa pil 1 saatte biter diye şikayet ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bir gerçeği vurgulamadan geçemeyeceğim Android İos kadar akıcı ve daha az sorunlu değil.Fold 5 ve Tab S9 Ultra tecrübemden buna şahit oldum.
    ya bi yürü git ipad 7-8 i çıkar çıkmaz aldım beniim s20fe kaymak gibi ona göre :D
  • yeni telefon almak için eskisini yetersiz bulmanız gerekir. Güncellemelerle telefonu daha fazla özellikli ve kasıntılı hale getiriyorlar. Giderek daha problemsiz ve daha hızlı olsaydı eski telefon kullanmak daha keyifli olacaktı. Bazen özellikleri az da olsa Odin üzerinden ilk versiyon yazılımlara mı dönsem acaba diye düşünüyorum. Isınma nedeniyle işlemci ve soğutucu elemanlar zarar görüyor da olabilir. Batarya eskidikçe akım gücü ve gerilim zayıflar. Bu nedenle de stabil çalışması için işlemcinin daha düşük güçte çalışması gerekir. Telefonun performanslı kullanım ömrü en az 15 yıl olmalı.

• One UI 6 güncellemesi biraz aceleye getirilmiş gibi geldi bana. 1-2 güncelleme ile stabil hale getirilir diye tahmin ediyorum.

• Nu.D.38 kullanıcısına yanıt
    Betasına katılmadığım halde en az 10 Beta görmüş bir güncellemeden bahsediyoruz ama Samsung'un burada yaptığı en güzel şey Google'ın piksel telefonlarına Android 14 verdikten Yaklaşık 15 gün sonra Samsung s23 cihazlara Android 14 vermesidir. Buna rağmen bir s23 Ultra kullanıcısı olarak Android 14'ün Can sıkacak, bütün deneyimi bozacak hiçbir sorunu olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Güncellemelerle telefonu yavaşlatanlara inat Samsung s23 ultra'nın Android 14 ile birlikte benchmark skorları dahil hissedilebilir bir şekilde tepkiselliği artmıştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şikayetlerin çoğu sallama!!!

Samsung S23 ultraya kurdum. Yağ gibi akıyor. En ufak takılma donma yok..

• Kasimin basindan beri One UI 6 yi S23U telefonumda kullanıyorum. Telefonu subat ayinda on siparis ile aldim ve suan icin en iyi en stabil halinde calisiyor. One UI 6 guncellemesi asiri stabil calisiyor. Ben herhangi bir sorunla karsilasmadim ve ustune ustluk onceki yazilimda var olan sorunlarida cozmusler. Bu benim deneyimim tabikide. Samsung bu isi çözmüş. Telefon yag gibi akiyor...

• s23'te kullanıyorum.bahsi geçen sorunlara rastlamadım.akıcılık 5.1 ile aynı.daha fazla özellik ve kişiselleştirme gelmiş özetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Kasım 2023; 11:22:28 >
  • Ekran süreleri önceki sürümde şarjdan sonrası gösterirdi şimdi günlük gösteriyor.telefonu yeni almış biri olarak bu benim için takıntı.eski Huawei p20pro da böyleydi.

Downgrade nasıl yaparız eski sürüme?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.