Şimdi Ara

ÖNEMLİ BİR PROBLEM YARDIMINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E kolay üzerinden 0822 li hatla bağlantı kurduktan sonra 0049 ile başlayan bir numara üzerinden bağlantı kuruyor,,duyduğuma göre ingiltere numarasıymış ve saati 10 dolarmış bunu nasıl engelleyebilirim,,,,,yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba

• bi spyware arattırması yapsana alette. Tahminimce spyware girmiş otomatik çeviriyor. Bende de bir kere Faroe Adalarını aramayı denerken direk modemin oraya atlayıp hattı modemden çekmiştim.

Birde endişen olmasın bende sonradan öğrendimki sen istemediğin sürece telekom telefonu uluslararası görüşmelere açmıyormuş. Sen yinede bi ara sor telekomu senin telefon açıkmı uluslararası konuşmalara...
  • kardes adsl ye geçmeden önce bende 56k ile baglanıyodum aynı şey bendede oluyodu 150 milyon fatura geldi dikkatli olderimwww.download.com burdan spybot diye programı indir ve tarat bulduklarını sil
  • sağolun söylediğiniz programları indiriyorum suan yok ama bakalım
  • bu spyware taratmasında 64 infections detected 64 tane çıktı diyor ve aktivasyon kodu istiyor parayla temizliyorlar galiba
  • kardes paralı degil spybot bulduklarını fixche... ile sil tamam
  • almanya numarası
    arkadaşların dedikleri programları kullan ve eger yurtdışı ile işin olmuyorsa yurtdışına kapattır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.