< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus NORD |★ [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Hayır hocam olmaz farklı cihazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bu yılda sıfır yd 4kya OnePlus nord hala alınır mı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..
Alınır bence
Arkadaşlar,
Yurtdışından bir arkadaşım gelecek OnePlus Nord veya CE kutulu aksesuarlı getirse satılır mı ? kaça satılır veya sizin aranızdan almak ısteyen cıkarmı? muhtemelen 2 tane getirebilir.
-
Ekran koruyucu alıp memnun kalan var mı acaba?
Link atabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam geçen telefoncuda xiaomi mi 9tnin ekran koruyucusunu taktırdım. Tam oturdu.
Teşekkür ederim, yukarlarda oppo nun da olduğunu yazmışlardı.. Bende onu aldım, gelmedi daha, bakalım olmazsa 9t yi alırım.
Oppo Reno 4 Lite ile uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Ekonomik 3'lü PaketamazonOppo Reno 4 Lite ile uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Ekonomik 3'lü Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B623V575/ref=cm_sw_r_apan_i_BETDJH7CMHJNWDGJK2JJ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B623V575/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Gecen sene yurtdisindan almış oldugum OnePlus Nord CE 5g telefonumu 2 simkart yuvasiyla yaklasik 9 ay kullandim. telefon , kayıtsız oldugu icin bugun bloke oldu.
telefonu kullanmak icin yeni yılı beklemek istemiyorum.
istanbulda bildiginiz ,guvenilir imei atan kişi ve ya yer var mi ?
aslinda ondan önce ; imei attirmak mantikli mi, guncelleme aldiginda problem olmuyormuş gibi şeyler okudum.. kullanmadigim dokunmatik bir telefonun imeisiyle mi islem yaptirmak daha mantikli ?
yoksa hic bu islere girmeyip, yeni yılı bekleyip hic bir islem yaptirmayayim mi sizce ?
Evinizde bilgisayarınız varsa kendiniz rahatlıkla atabilirsiniz... başkasına attıracagınız hiç bir şey güvenli olmaz... nasıl atılacağına ait video oneplus olara youtubede mevcut..
-
-
Videolari izledim Ender Bey. Gercekten basit bir işlemi var..
Fakat bilgisayara yuklemem gereken bir ismini tam bilmedigim( box/tool gibi ) bir program var, onun ucretsiz versiyonu yok ve ya ben bulamadim. 45 usd gibi bir fiyatı var sanırım.
gsmturkey web sitesinde yazan whatsapp numarasi bu islemi ucrtli yapiyormus.kendilerine yazdim fakat onlar da 2 gundur cevap vermiyor.
dediginiz gibi 3. sahislara yaptirmak ta bir risk. kendi verecegim imei'yi baskalari icin de kullanabilirler ve 3-5 ay sonra sorun cikabilir.
Hocam ön kamera deliği toz toplamaktan başka bir işe yaramıyor ki. Ben bundan sonra hep 9t camı taktıracağım. Köşeleri falan bayağı güzel oldu.
En kısa zamanda bende alacam 9t.. Bunu mecbur taktım ama köşeden bir iki mm taştı kılıfı takınca da baskı yapıp kabarcık yaptı..
Evet ön kamera deliğine gerek yokmuş.
iyi günler,
izlediğiniz videonın altında tüm gerekli program linkleri mevcuttu..
-
Hocam reno 4 lite delikli var onu kullansaydin keşke
Bunuda reno 4 lite diye aldık ama delik çıkmadı
Sallıyor üçkağıtçılar direk oppo reno4lite mat Nano vur dehşet oturuyor bire Bir ekrana reno 4 lite da önde iki kamera var
Hocam geçtiniz mi 12 ye. Oradan güncelleme geldi ama imei için güncelleme yapmadım. 12 ye geçip imei uçan var ki nord ce 5g için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X