Şimdi Ara

online pt alan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben alıyorum, paket halinde,
    8'li colgate sensation diş fırçası+ Online Per.Tra.+ KPSS Eğitim bilimleri 1000 Soru Bankası= Toplam 450tl

Tek başına alınca kampanya olmuyordu, birkaç siteye baktım hatta gittigidiyorda bile daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 8 Mayıs 2017; 20:11:25 >
  • Spora başladıktan sonra almıstım bir ara özgür mustafa geldeçten sene 2014te.Okuldaydım o ara pek uygulayamamıstım.Definisyon antreman proğramıydı,antremanlar ilk fullbody daha sonraki aylar alt vücut üst vücut olarak ayrılıyordu.Ama beslenmede makro kalori falan hiçbir şey yoktu,şu anda kaloriye falan vursam 1900 kalori falan geliyormuştur toplam beslenme.

Uygulayamadıgım icin yorum yapamayacagım.Ama tipik işte kahvaltıda yulaf öglen bulgur tavuk ton balıgı,elma biraz avuc olarak ceviz badem vesaire vardı yani su anda bunları zaten herkes biliyor o ara sporun mağara dönemlerinden yeni çıkılıyordu trde.
  • yıl 2017 pt alan zihniyetin zengin ve tembel olması lazım ...Böyle biriysende pt ye gerek yok zaten bu spor sana göre değil.
  • ben almadım ama çok kısa bir süre birkaç arkadaşa verdim.
    bazıları tekrar almak istedi ama ben vazgeçtim, tekrar yapmak istemiyorum.
    bir kere bir insanın başında olup onu çalıştırmakla uzaktan yazıp göndermek çok çok farklı. bana keyif veren ikincisi.
    bir sürü arkadaşım evimdeki salona geliyor, onları çalıştırıyorum ve acaip keyif alıyorum ama maille program vermekten zerre keyif almadım.
    o yüzden bence forumların, youtube'un, dergilerin vs bu kadar yaygın ve ulaşılabilir olduğu bu bilgi çağında bir başkasından program istemek ve ona para ödemek oldukça gereksiz.
    bu işin temellerini öğrenip deneme yanılma yoluyla kendi doğrularını bulmak en mantıklısı diye düşünüyorum.
    alanlara lafım yok tabi ki, eminim çok iyi hocalar da vardır.
  • ^+1

Online değil ama 2000'lerin başlarında Dorian Yates'ten bir personal training session almıştım. 100 küsür pound ödemiştim toplam 40 dk için ama güzel bir anı olmuştu.

Gittiğim sosyetik spor salonunda kıçından şırınga sarkarken internetten doğalım diye online program satan dişi-erkek fenomen arkadaşlardan bol bol var. Allah akıl fikir versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayı çöpe atmak için güzel bir yöntem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    TV plus premium grup var mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.