Şimdi Ara

Online Radyo Yayını Konuk Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Spreaker" üzerinden online radyo yayını yapmak istiyorum. Hesap açtım tek kişi mikrofon konuşması yapabiliyorum. Fakat yayına skype ile konuk almak istiyorum. Windows ve skype nin ayalarını biraz kurcaladım ama olmadı. Yardım ederseniz seniz sevinirim.

İşletim sistemim win 7, tarayıcı ie.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaaarmut -- 18 Aralık 2013; 3:18:49 >

• Skype dan biriyle konuşurken ses size duyulmuyor mu? sizin sesiniz Skype dan karşıya mı gitmiyor? yoksa sorun ikiside değil radyoyu dinleyenler skype misafirini mi duymuyor?
  • ikinci bir ses kartı kullanmak ve skype i bu kart üzerinden çalıştırmak mümkün. radyo yayın programının çalıştığı default ses kartının mikrofon girişine paralel bağlasanız skype in çalıştığı ses kartının çıkışını olmazmı.

ama ilk sorumun cevabı daha önemli daha basit bir çözüm bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellorihz

Skype dan biriyle konuşurken ses size duyulmuyor mu? sizin sesiniz Skype dan karşıya mı gitmiyor? yoksa sorun ikiside değil radyoyu dinleyenler skype misafirini mi duymuyor?

Skype nın sesi radyoya gitmiyor hocam onun yerine hopörlörden gelen sesi iletiyor ama çok bozuk. Doğrudan iletmenin bir ayarı yada yolu varmı ? Ses kartı eklemeyemem ne yazıkki dizüstü pc. Yardımcı olursanız sevinirim cidden.
  • olmalı diye düşünüyorum araştıracağım. usb seskartları var buarada.
  • stereo mix seçilip yapılabilir.http://www.spreaker.com/tutorial
    Taking Calls: Skype with a Mixer
    Taking Calls #2: Skype with Stereo Mix

bu konulara doğru inip bir incele istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellorihz

stereo mix seçilip yapılabilir.http://www.spreaker.com/tutorial
    Taking Calls: Skype with a Mixer
    Taking Calls #2: Skype with Stereo Mix

bu konulara doğru inip bir incele istersen.

Son üç videoya bakıyorum hocam umarım kartsız sade bir yöntemi vardır yada sanal kart vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.