< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Online Store ön siparişimi teslim etmedi (15. sayfa)
-
-
milletin çok büyük bir kısmı ciddi manada fakirleşip orta direk diye birşey kalmazken, bir kısmı da çok ciddi miktarda zenginleşti tezine güzel bir örnek... bu fiyatlarla bile bu ülkede yok satan bir telefon... söyleyecek fazla söz yok sanırım... arkadaşın başına gelen durum tabiiki kötü bir durum yine de umarım bir an önce telefonuna kavuşur... saygılar...
-
Sizin ekran görüntünüzde telefonun teslim tarihi yazıyor. Bu açıkça apple tarafından yapılan bir taahhüttür. Siz o tarihlere kadar teslim alabileceğinizi, bunun sizin için bir sorun olmadığını söylüyorsunuz. Sonra teslim tarihi değişiyor. Bu kabul edilemez. Konu sahibine kesinlikle katılıyorum. Bu 20 bin liralık telefon olmak zorunda da değil, 20 liralık versatil kalem de olabilirdi. Sonuçta yaşanan olay taahhüte aykırı davranılması.
Tabi teslim tarihinin ötelenmesi kişide nasıl mağduriyet yaratır, konu sahibinin hali hazırda kullandığı bir telefonu vardır mutlaka. E teknolojik anlamda da yeterlidir denilebilir. O takdirde elbette bekleyebilir. Lakin bu beklemenin ne kadar süreceği de belli değil . İşte bu da başka bir rezalet. Parasını verdiği ürüne kavuşmak kadar doğal bir şey olamaz.
Geçen sene yaşadıklarım aklıma geldi. Telefon karaborsa, istediğim renk yok, istediğim kapasite yok. Hasbelkader bir vatan mağazasının önünden geçerken bir sormuştum ve ellerinde bir adet 64 beyaz kaldığını söylemişlerdi iphone 12 için.
Bu ülkede 85 milyon insan var, her gün farklı bir süper spor otomobil kullanan, 100 milyonluk evde oturan ultra zengini de var, sokakta yatmak zorunda kalanı da.
Umarım mağduriyetiniz bir an evvel çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne övgüsü be
adamın telefonu bozuluyor kapanıyor açılmıyor kullanıcı hatası deyip geçiyorlar
müdahale olmuş diyorlar
geçiniz
-
vatan mağazalarından ürünün diğer mağazalarda olup olmadığını dair stok sorgulaması yaptırabiliyorsun
ve ödemeyi yapıp ürünü o mağazaya kargoyla getirtebiliyorsun ücretsiz kargo diye hatırlıyorum.
-
Tanrım ne dertler var. Keşke benim de böyle derdim olsa da foruma ekşi başlığı açsam
-
3 ay sonrada fiyat farkı çıkar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul’da bazı satıcılar araya fark koyup satıyor şu an. Dün bir arkadaşımla telefonda konuştum, Vodafone bayisi bile 400 lira fark ile satıyormuş. Bazıları da 1600 TL fark ile telefonculardan alıyormuş. Sizin anlayacağınız bu telefon resmen karaborsa malı olmuş durumda. Düz 13 için böyle bir durum yok ama belirtelim.
Ek olarak, bu konu resmen telefon almak isteyip de alamayanların hasetlik duvarına dönmüş vaziyette.
Şehir efsaneleri..
Siz geçiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple'nin ön sipariş haricinde de teslimat tarihleri haddinden fazla uzun zaten. Geçmiş zaman, lightning kablo aldım, 10 gün sonra falan kargoya verildi. Kablo lan! her yerde bulunan bir mal! Ama orijinali olsun dedik, orijinal diye satılan çakmalara dünyanın parasını vermeyelim dedik halt ettik, Apple'dan sipariş verdik...
Bugün Türkiye'de stoklu çalışan tüm kurumsallar en fazla ertesi gün kargo sözüyle satıyorken bu malı, ana dağıtıcısındaki bu rahatlık nereden geliyor anlamak güç gerçekten! Ki artık bu olgu alıcılar için tercih sebebi haline geldi, aynı gün kargoya veren firmalar daha çok tercih ediliyor.
-
Kusurabakmayın ama sayfada kocaman 3/5 haftada teslim edilir diye yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taraf tutmuyorum fakat firmaların müşterilere bu tip davranışlarından hoşlanmadığım için destekliyorum.
Profesyonel olsalar ya da müşteri memnuniyeti önemseseler böyle bir gecikmenin mutlaka bir karşılığı olurdu.
Biraz da ülkemize özgü bu tutumlar maalesef,
Daha geçen Bursa 'da üretilen bir aracın otomatik fren sistemi paylaşılıyordu instagramda. Meğer TR modellerinde yokmuş
Kimse ses etmedikçe böyle böyle gidiyor işte.
-
Vah vah bu nasıl bir derttir çare bulunmaz Allahm nasıl dertli kulların var sen yardımcı ol yarab şu derde bak bizimki de dertmi
Hocam daha da kötüsü bunu neden yaptıklarına dair gerekçe bile sunmamaları.
-
Hb sitesinde iphone 13 modeli 13-13.5 civarinda satiliyor elbet sonu gelicek şefszlerin tükenmesi için dua edicem
Acele edip sanki stok düzelmeyecekmiş gibi tel arayanlar bu sabırsızlıkla cebinizden çok para gider.Bekle 1 ay sonra al kılıfı,ekran koruyucusu da gelir.
-
ispatlarsam telefonun parasını adamın zararını ödeyecek misin?
boş boş yazıyorsun
-
Artık Xiaomi ye geçer misin yoksa biraz övelim mi
-
Amazon da ön sipariş aldı ve hemen zamanında teslimatları yaptı. İlk bakılacak yerin amazon olduğunu öğrenmeliyiz artık :) neyse geçmiş olsun hocam.
Apple İrlanda biriminden aradılar.
0232 320 00 19. Anladığım kadarıyla önce Apple Türkiye ile iletişime geçiyorlar, İzmir üzerinden bir arama oluyor. Konferans olduğu için ses inanılmaz boğuk, adamın dediği hiçbir şey anlaşılmıyor. Çeviri için İngilizce öğretmeni bir arkadaşım yardımcı oldu ancak sesini nerdeyse duyamadık adamın. Gün içeresinde bir daha arayacağını söyledi ama bu şekilde iletişim imkansız gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X