Çok sevindim hocam güle güle kullanın |
Online Store ön siparişimi teslim etmedi (13. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler hocam, malesef böyle bir şanssızlık yaşadık. Yapılması gereken her şeyi yaptım. Destekle konuşmak, Apple İrlanda ile konuşmak, gerekli yerlere mail atmak. Bakalım bir geri dönüşü olacak mı... @iDoctor
Amazon Prime üyesiyim ve kargo da bu derece başarılı bir firma daha önce görmemiştim. Hem hızlı geliyor, hem de paketlemeler inanılmaz başarılır. Bundan sonra Apple dahil hiçbir firmadan ön sipariş geçeceğimi sanmıyorum ama Amazon'dan ön sipariş harici telefon alırsam alabilirim, hizmeti güven veriyor. Tavsiye ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hocam. @kayraTsu07
-
Edite cevaben yazmak istedim. Bizim insanımız hak aramaz. Arayana da uzaylı gözüyle bakar. Kendi süründüğü için başkası da sürünsün ister. Ortadoğu çöplüğünde olağan davranışlar. Takmamak lazım.
-
Avrupada böyle olay kolay kolay olmaz.Anca 3.dünya ülkeleri ve doğudaki ülkelere gönderimde sıkıntı çıkar.Sipariş fazla değil birde ondandır.
-
Böyle dert mi olur diye mesaj atanların neredeyse hepsinin telefonu almaya parası yok yorumlardaki dilden bu anlaşılıyor. Çekememezlik hat safhada. Adam daha ilk dakikalardan önsipariş vermiş en önce ona teslim edilmesi gerekirken önsipariş verdi diye adamı suçlamışlar akıl almaz gerçekten. Sanki İstanbul Bilişimden sipariş vermiş de önsipariş mi verilir diye kızmışlar akıllarınca.
Üstteki Ortadoğu yorumu çok doğru. Sırf parası yetmediği için 2000 liralık telefon da aynı şeyi yapıyor diye iPhone düşmanı olanlar var. Parası olsa ilk gün gider alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 5 Ekim 2021; 17:27:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle hocam bunların mantığıyla bu telefonların hiç tr'ye gelmemesi lazım.ben bir telefona o kadar para vermem (veremem değil) ama almak isteyen olursa kimse karışamaz.adam ilk dakikadan sipariş veriyor bu kadar uzun süre neden beklesin. imkanı olsa ilk yapacak olan arkadaşım bedelli yapana vatan haini diyor çünkü o parayı vermeye bütçesi yok.
-
Zamaninda ben de iadeyle ugrasmistim Apple Zorlu’da. Nakit sekilde odedigim para tam tamina 39 gun sonra iadesi hesabima gelmisti. Kredi kartlarinda daha az suruyordur muhtemelen ama yine de zorlu ve sikici bir surec, Allah sabir versin simdiden..
apple ürünü alacak adama her şey müstehak, lul.
-
Apple yanında general mobile 21 kullansak olur mu Abey?
-
Yeni gelişme: Apple İrlanda biriminde bir çalışandan e-posta geldi, benimle iletişime geçmek için telefon numarası istediler, gönderdim.
-
ipad de tamir var.
support.apple.comiPad Onarım - Resmi Apple Desteğihttps://support.apple.com/tr-tr/ipad/repair/service -
Hadi güzel haberler olur umarım. Telafi etmek için hediye kılıf vs gönderseler bari.
ben mediamarktta çalışıyorum bize 10-15 ekim sipariş gönderimi diye söylendi bakalım
-
Hiç umudum yok hocam. Kılıfları da onlara kalsın. Mantıklı bir açıklama ve bana stok ayırmaları yeter. Karaborsadan almak istemiyorum.
-
Hangi şubedesiniz
-
Bakalım ne diyecekler, umarım mantıklı ve olumlu bir dönüş yaparlar.
-
Özür dilerim. Seni kalemini parayla satanlardan sandım. Sen düpedüz anadilinde okuduğunu anlayamayan modellerdenmişsin. Anadilinde okuduğunu anlayamayanlarla tartışmaya girmiyorum. Bilmeden girdim. Tekrar sizi muhatap aldığım için özür dilerim.
-
İnanıyorum ki apple bu mağduriyeti giderecektir ve sizi bu konuda destekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X