Şimdi Ara

Online Store ön siparişimi teslim etmedi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple musteri hizmetleri kalitesizleşiyor....ipad 8.nesil ipad 3200tl ama arızalı 5.nesil ipad tamiri için 4000tl fiyat cektiler mesela...

• Uğraşmayın, gidin yurt dışından alın gelin, bu telefonu alacak adam zaten aç adam değildir, he maaşını bağlıyorsa zaten zihin açıdır.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Programınızı yapıyorsunuz belki şehirdışından geliyorsunuz işinizden izin alıyorsunuz aaaa o da ne tiyatronun tarihi değişmiş!

Her şeye sığ bakmaktan vazgeçerek başla sonra duyar kas.

• Peki Apple şöyle birşey söylemiş olsaydı çıkartılan ilk seride ekranlar'da hata var biz size hatasız ikinci seri göndereceğiz bu yüzden biraz daha bekleteceğiz deseydi ? beklerdiniz değil mi ? Apple'da söyle yalanı gitsin ne uğraşıyorsun Online Store ön siparişimi teslim etmedi 

• foruma malum butondan istiyoruz .

• Konuya bak! Adam üretilmemiş ürünü hazretlerine bırakacak. O da forsunu sürecek. “İmi men parasını virdim imi imi”… insanda gram utanma olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AzuLA kullanıcısına yanıt

Her yeni iphone cikisinda forumda hasetliginden ortadan ikiye catlayanlar tum iphone konularinin altina ususuyor hocam, hakaretler girla gidiyor. Gecen elemanin biri iphone alanlari kacakcilikla, pis isler yapmakla sucluyordu Online Store ön siparişimi teslim etmedi 

Su forumda kimseyi rencide etmek istemem ama artik yeter yani ulan olum sizin yasadiginiz sefil hayatin suclusu biz miyiz? Gelip hayatiginda yedigin sillenin acisini, kiskancligini iphone alabilenlerden cikariyorsunuz?

• El Fuego kullanıcısına yanıt

Arkadaşım konuyu nasıl okuduğunu hala çözemedim. Parasını peşin alıp sana pazartesi teslim edip daha sonra da yok kardeşim ben canım sıkıldı 2 ay sonra sana teslim edeceğim diyen insan utanmıyor da biz mi utanacağız. Konuya cevap yazmak için yazmayın. Adamında canını sıkmayın.

• Gelen/gelecek stok miktarı ile online sipariş miktarını ayarlamayan şirkete dönüşmüş apple. Aynısını Çin markası yapsa itin bilmem neresine sokarlardı ama Apple yapınca en ağır tabir Apple Türkiye bozdu.En saçma web sayfasında bile bilmem kaç adet kaldı diye yazıyor ona göre sipariş atılıyor. Apple bilmiyor mu kaç tane geleceğini de ona göre ön sipariş miktarı belirleyemiyor?

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt

Şu ön siparişi rezil bir duruma getirme konusunda APPLE 'ın üzerine yok maalesef. Ön sipariş amacında baktığınızda sadece erken almaktan ve 14gün içinde iadeden başka bir artısı yok. Bazı şirketler ön sipariş açtığında yanında kılıf+kulaklık veya üyelikler vs hediye ederken Apple sadece ön sipariş hakkı veriyor. Adamın malınıda halen göndermediler.

• Online Store ön siparişimi teslim etmedi

parayla rezil olmanın fiziksel ibretlik örneği resmen.

Sözde müşteri hizmetleri bile sizi “müşteri” olarak değil köle olarak görürken, nasıl olsa alacak buna mecbur diye düşünürken gördüğünüz muameleden şikayetçi olmanız yersiz olmuş.

• El_domingo kullanıcısına yanıt

ipadde tamir yok direk yeni veriyorlar.

• Büyük rezalet, geçmiş olsun

• El Fuego kullanıcısına yanıt

Bu ne saçma yorumdur. Arkadas parasını Ödemiş on siparişini vermiş bu tarihte teslim edilecek denmiş teslim edilmemiş ne demek üretilmemiş telefonu verecekler? Cuma günü fiziksel mağazadan bir sürü insan aldı on sipariş vermeden onlarada mi üretilmemiş ürün verdiler? Yazmak icin yazıyorsunuz ya tilt oluyorum.

• bu konunun bukadar popüler olmasına anlam veremesemde, ön sipariş veren arkadaş belki sosyal medyada kanalına inceleme yapıcak ondan erken istemiştir, başka türlü bende sizler gibi anlam veremedim, 1 ay elindeki telefonla idare et işte :)

• Konuyu editledim dostlar. Siparişi iptal ettim, İrlanda falan da geri aramadı. Daha fenası çok uzun süre parasını geri alamayanlar varmış. Şuan gelinen süreç ortada telefon yok ve param Apple'da, bakalım süreç bundan sonra nasıl ilerleyecek.

• scanh kullanıcısına yanıt
    O karaktersiz karaborsacılar kadar onlara para kaptıran ve rant elde ettirenlerde suç. Adam 128 gb kapasiteli telefonu 256 gb’ın fiyatından 500-600 lira pahalıya satıyorlar ve bizim millet alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam geçmiş olsun, en iyisini yapmışsınız. Stoklara yavaş yavaş düşüyor telefon. Sadece biraz sıkı takip etmelisiniz.

Para iadesi bana 2 iş gününde geldi, çabuk gelir dert etmeyin o meseleyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hadi geçmiş olsun, umarım en kısa sürede geri gelir ödeme. Stoklara girincede yapıştırın gitsin. Pro Max 'larda genel stok sorunu şuan devam ediyor, alan aldı bitirdi.

• Önsipariş vererek telefona sahip olmak istenlerin %80i mağdur oldu. 1 ekim günü apple mağazasına giden herkes telefonuna kavuştu. Bunu duyan önsiparişçiler iptal ederek almak isteselerde paranın hesabına yatmasını beklemek zorunda kaldılar yada aynı cihazın parasını tekrar ödeyerek sahip olmak zorunda kaldılar, olaya neresinden bakarsan tam bir skandal.

Ben de önsipariş verenlerdenim ve 24 eylül sabahı sipariş vermeme rağmen teslim tarihini 18-25 ekim olarak verdi. Sonradan anladım ki 1tb versiyonları geç gönderiliyormuş. Mağazalarada 1 tb stok gelmemesi de beni bi nebze rahatlattı diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.