Şimdi Ara

Online Store ön siparişimi teslim etmedi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler dostlar, provizyondan dönem içine girmiş. Bakalım iade süreci nasıl olacak, umarım sıkıntısız olur.

@~Lion King~ Hocam geçen sene de vardı bu sene de inanılmaz bir karaborsa var, biz 10 gün öncesinden parasını ödeyip telefona ulaşamıyorken bunlar yüzlercesini zulalıyor. Arabasından, telefonuna, yahu bir dönem maskesine; her şey mi karaborsa olur bir ülkede.

Cihaz için ise çok uğraşıp kendimi yormayı düşünmüyorum. Ara ara Zorlu ve Akasya stoklarını kontrol ettireceğim. Alabilirsek alırız, alamasak da dünyanın sonu değil.

• canibeyaz C kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun hocam

• Bu Bağdat caddesi ne zaman açılır acaba? Bu hafta sonu Zorluya gitsem mi acaba stok gelir mi? Zorluya git gel 512gb farkını yedim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt

Ben de Bağdat Caddesi'ni takipteyim hocam. Açılışa özel stok gelir diye düşünüyorum.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Ne kadara satıyorsunuz hocam yorumlarınızı? Eleştirenlere ya da destekleyenlere karşı gelmek için yorum başı ne veriyorlar? Ekşi'de 20 TL'den başlıyor. Sizin ekip kaç veriyor?

• Siparişi iptal etmeyip , belirtilen tarihlerde ürün teslim edilmediği için Bankana Kredi kartı harcama itirazında bulunacaktın , ondan sonra tutuşup ellerinden geleni yapacaklardı , firmaların en çok korktuğu şey banka ile muhattap olmak

• Az önce mediamarkttan gelen SMS

Değerli müşterimiz, 32xxxxxx no'lu siparişinizdeki ürün henüz Türkiye stoklarına gelmemiştir. Bu nedenle siparişinizin kargoya teslim edilmesi 28 iş gününü bulabilecektir. Ürününüz kargoya teslim edildiğinde sizleri SMS ile tekrar bilgilendireceğiz. Sipariş takibi: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/siparis-takip-sistemi.html?utm_source=mobildev&utm_medium=sms&utm_campaign=051021_iphone_bilgi MERSIS:0613063688400256 B018

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    +1111111Ne kadar haklı bir durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

Böyle bol bol yazıp haklı gibi sonunda da olmazsa olmaz duyarını kasanlar için amme hizmeti. Bedava kapak yapmak hoşuma gidiyor.

Adam önsiparişle aldığı ve bir teslim tarihi verilen bir ürün için ön ödeme yapıyor. Parasını bağlatıyor. Türkiye şartlarında bu paraları bu kadar süreler bağlatmak akıl mantık işi değil. Sonra bir bakıyor ki hoop kafalarına göre tarih değişmiş. Bu arkadaş böyle olacağını bilseydi alır mıydı? Parasını bağlatır mıydı? Ne avantajı kaldı? Gelmiş karaborsa mı satıyor safsatası anlatıyor. Söyledim işte kalktın işten izin aldın gittin bir baktın tarih değişmiş? Ne yaparsın önce buna cevap ver sonra zırvalamaya devam edersin. Ekipmiş paraymış sıkıştıkça sarın bunlara.

• hie kullanıcısına yanıt

Hocam onların rahatsızlığı başka bir rahatsızlık. Herkes biliyor ama dillendirmiyor. Boşverin.

• off çok üzüldüm abi ya inşallah paran çabuk iade olur da stok varsa mağazadan alabilirsin

-iphone 5S'ten gönderildi

• scanh kullanıcısına yanıt

İnsallah hocam.

• Buraya kötü anlamda yazanlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil.

• Bu ne ki siz bi de rtx3000 serisi kovalayın 😂

• Kıskançlık - eziklik kafası, ne kafası olacak.

Ya bunlar sosyal medyada da peydah olmaya başladı. Ne içiyorlar çok merak ediyorum. Atıyorum adamın çocuğu olmuş, hayırlı olsun diyeceğine, "çocuk pişmanlıktır" falan diye anlamsız mesnetsiz terbiyesizce yorumlar atabiliyorlar fotoğraf veya yorum altlarına falan.

Birisi bilmemne yazmış, zart, onu bozmalar falan..

Arkadaş en başta mesaja edit yapmış, başkalarının mutluluğunu, imkanlarını hor gören, kıskanan, başkalarının mutsuzlukları ile mutlu olan ezik karakterler.

Sinir bozmak onların hayattaki görevi galiba  

Başlığı da okuduğumda ilk aklıma gelen Android kullanıcısı bazı eziklerin de gelip "ah canııııım tüh tüh" diye dalga geçecek olması idi, ama adamlar boyut atlamışlar artık, niye rezalet olsun ki kafasındalar  

Geçmiş olsun diyorum arkadaşa da bu arada, insan heveslenip bekleyip bir de üzerine bu muameleyi görmesi kabul edilemiyor.

Apple'ın sallamaması da komik. Türk işi, bakkal mantığı kafasına geliyor hemen her şirket Türkiye'de...

• tekseker kullanıcısına yanıt

Sipariş yola çıkmış yarın ulaşır sanırım. Darısı on sipariş verenlerin başına;) En azından burada siparişi kargolanınca ücretini öyle tahsis ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 5 Ekim 2021; 16:23:47 >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, emin olun bu durumu yurtdışında yaşasanız çok ses getirirdi ve herkes size destek çıkardı.

Ülkedeki ekonomik durumundan mı kıskançlıktan mı bilinmez, herkes firma savunuculuğu yapmaya bayılıyor.

Sizi diğer konu başlığında da görmüştüm, benden bile önce sipariş geçmiştiniz ancak Apple dalga geçer gibi paranızı bloke edip, ürünü inatla size göndermiyor.

Bugüne kadar Apple Online Store ile hiçbir sorun yaşamadım ama sizin yaşamanıza çok üzüldüm. Ülkede tüm firmalar rica ile iş yapıyormuş gibi takılıyor.

• scanh kullanıcısına yanıt

Hocam ön siparişte herhangi bir hediye vermediklerini varsayıyorum, bundan böyle benim gibi amazondan alabilirsiniz, express teslimat ile hallederler 2 günde.

Yani samsung kulaklık felan veriyor ama iPhone da ön sipariş verince sadece paran bekliyor bende anlamış değilim. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.