kimin neye ne kadar para verdiği neden sizleri ilgilendiriyor? sizlerin cebinden para çıkıyor mu? milletin keyfinin kahyası mısınız? ister sokağa atar ister telefona verir isterse başka bir şekilde tasarruf eder. insanların tasarruf haklarına ve hayat tarzlarına karışmayı, yorum yapmayı, çok bilmişlik taslamayı ne zaman bırakacaksınız? bu çekememezlikten başka bir şey değil. ya gidin milletin parasını har vurup harman savuranlara hesap sorun! |
Online Store ön siparişimi teslim etmedi (9. sayfa)
-
-
Bu 13 pro sierra çok tuttu yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen seneki pacific blue kötüydü ama sierra blu güzel gerçekten
-
Siz prosedürlerin nasil işledigini bilmiyorsunuz galiba? Banka kartlariyla alisverisler en geç 14 gun icerisinde yansır. Burada Apple ile alakalı bir durum yok. Kart kullandigijiz icin olusan bir sürectir bu.
Yasadiginiz durum kotü ama iptal etme hakkini vermişler. Bu hayatta son olarak, her türlü aksilik ve sorunun olabilecegini hunlarla yuzlesebileceginizi unutmayin. Bu yasadiginiz cok basit bir sorun. Bir devlet dairesinde, prosedür bir iste daha buyuk bir meblagda dolandiricilik, borç vb bir seye hic duşmediniz sanirim. Bu ulkede bu işlerle girla olur. Bu kadar stres ederseniz kebdinize edersiniz.
Allah başka dert vermesin kardeşim ne diyeyim..
-
Acil ihtiyaç olmasa ne olur iphone SE bu telefonun yapabildiklerini yapabilse ne olur kişinin parası var ve bu ürüne harcamak istemiş sonuçta mağdur olmuş. Adam bu kadar para vermiş heveslenmiş ve şuan forum köşesinde derdini anlatmakla meşgul. Öne çıkardım.
-
Beleşe ürün falan alma peşinde değilim, ne öyle bir ifade kullandım ne de ima ettim. Fiziksel mağazalarda stok olmadığı için belki yaşattıkları mağduriyetten dolayı gönderim tarihi bu haftaya çekerler; onun peşindeyim. Forum kültürü zaten dayanışma ve paylaşım üzerine kuruludur.
-
Troyda var ne uğraşıyon siparişle dostum
Şuan hiçbir fiziksel mağazada yok, online da yok. İsim yazdırıyorlar.
-
-
Geçmiş olsun hocam inşallah çözüme kavuşur.
-
Ben 4 Kasıma rağzıyım hocam 🥲
Ertelemesinler de…
Umarım sizin siparişinizi de daha erken bir tarihde teslim ederler.. 👋🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
allah başka dert vermesin gençler. 17 bin liraya telefon alıp, 2.5 ay beklemek gayet zevkli olsa gerek xd
-
Dün troy istinyeparkda vardı bi günde o kadar telefon bitmişmi
Hocam bazı renk modeller var ancak 13 Pro Max 256 GB Pacific Blue ne Zorlu Apple Store'da ne Akasya'da var ne de Troy ve Gürgençler onllne ve fiziksel mağazalarında var.
-
Ha ok seninki pro..düz 13 vardı ve bitmesi imkansız
bence sen teknolojiden anlamıyorsun. anlamdığın için de seni bütün teknolojik işlerden uzak tutmak gerekir. sipariş edene verilen bir tarih var. siparişlere dair sözleşme şartlarında bu gecikmeye yönelik atıf olsa bile! ben paramı iki ay bir yere bağlamak mnecburiyetinde değilim. her türlü uyarı vermesi gerekirdi apple'ın. kaldı ki internet üzerinden verilen siparişlerde, siparişi geçene yapılacak olan en büyük kötülük, terbiyesizlik ne dersen de, sipariş tarihine uyulmayıp tecavüz edilmesidir. teknolojiyi kullanmasını billenmeyen internetden bu işi yapmasın. apple'ın kabahati büyük.
-
Beterin beteri var ustadim ;)
-
İletişime geçtiniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X