Şimdi Ara

Online Store ön siparişimi teslim etmedi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Ama daha ne yapacaklar istiyorsanız paranızı iade edelim demişler."

Ben buna kesinlikle katilmiyorum. Ayni olaylari bana amazon yasatti. Bana yalan konustu. Tek yaptıkları para iadesi. Ben veya arkadas para iadesi almak icin urun mu aliyoruz ? Urunu almak icin parayi ödüyoruz. Bu sirketin hatasi mi ? O zaman sirket pasa pasa hemen yenisini dedigi vakitte yollamak zorunda. Yoksa aynisi daha iyisini yollamak zorunda veya ayni urunu bekletecekse musteri memnuniyeti altinda kismi iade yapmak zorunda. Bu benim degil sirketin hatasi. Sirket duzeltecek. Gecen olay yasadim amazon ile. Adamlar bana kesin 5inde urun geliyor dedi. Bu urunu 12 gun ayni yerde tuttular ingilterede. Ben kayboldu veya calindi bu diyorum. Yok diyorlar biz kargoya verdik. Sonra bana baska calisan kargoya vermedik diyor. Dhlye soruyorum. Onlarda biz almadik daha diyor. Amazon bana yalan konustu mesela. Sonra ne mi oldu ? Urun kaybolmus olabilir biz sana iade edelim. Bu konusmayi yaparken 10 tane stok vardi bi de. Bana ayirin yollayin dedim. Onu da yapmadilar. Neymis biz kargoya urunu verdik diyorlar. Kardeşim az once vermedik dediniz diyorum. Cevap yok. Sonra ne mi oldu ? Para iadesi. Iste buyuk sirketlerin en kolay cozumu bu. Para iadesi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Canadiens kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi adam bağımlı olsun, alsın. Ama parası var ki alıyor. Sen fakirsin ve alamıyorsun bu sebeple alabilen insanlarında kendi sefil hayatın gibi yaşamasını istediğinden böyle saçma sapan konuşuyorsun. Acıyorum burda sen ve senin tarzında yazan tiplere. İçten içe nasıl kıskanıyorsun dimi?

Sen 10 sene çalışır 20 bin zor toplarsın, adamın anadan babadan mal mülk kalmıştır yada iyi bir maaşı vardır alır. Herkes sizin gibi fakir ve sefil hayat standartlarında yaşamak zorunda değil. Hani açık açık yazıp terbiyesizlik etmeyelim zaten hayat vurmuş diyorum da siz bu dili hakediyorsunuz.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Hocam bunun adalet olmadığının ben de farkındayım. Ölümü görüp sıtmaya razı olmanın da severi değilim. Ama ne yapacaksın diyorum onu soruyorum yani. Gönderecek diyorsun. Tamam emredelim seve seve gönderecek ulan diyelim. Göndermiyor? Sen ben gönderecek diyince göndermiyor.

Ortada cidden mağduriyet olduğunu düşünüyorsan tüketici mahkemesine git. Bakalım senin adına ne karar veriyorlar. Ama bir şey çıkmaz. Çünkü maddi kayıp yok. Kargo süreciyle alakalı bi sıkıntı var adamlar da sıkıntıyı kabul edip özür dileyip para iadesi yapalım diyorlar mahkemede de avukatı bunu söyleyecek en fazla 2 kuruş para cezası alır senin eline yine bir şey geçmez.

Olması gerekenin ben de farkındayım ama gerçekte ne yapabiliriz ben onu soruyorum sizlere muhtemelen hiçbir şey. Firmanın tarafını tuttuğum yok yani ben de müşteriyim her zaman ama these are facts.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Apple store burada açıldı ama sizde Avrupa’nın standartlarını istiyorsunuz Burası Türkiye ve ona göre müşteri muamele görüyor Avrupa da git telefon kasasında açıklık olsun ya da telefon kutusundan çizikli çıksın saniyesinde değiştirirler ama Türkiye de sen yapmışsın denir ve telefon parası kadar ücret istenir
    Sipariş meselesine gelirsek Almanya dan iPhone 7 almıştım sipariş ile iPhone 7 ilk çıktığı gibi sipariş vermiştim teslimat 8 gün geçitli Apple özür dileyip 1 sene iCloud hizmeti ücretsiz vermişlerdi ama burda 16 Aralık gibi bir tarih sözkonusu dedikleri şey paranı ver biz sana ne zaman istersek göndeririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmus21 -- 7 Ekim 2021; 9:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altıüstü telefon alınacak. Ne irlandası ne maili ne konferansı.

• valla ben gidip zorlu apple centerdan 20 dakika kadar sırada bekleyip (ütsen yapacağım iş değil bu arada) apple 11 almıştım. online siparişin 20 hafta sürmesi normal. kim bu kadar yükseltti bu konuyu  

• bu gece ön sipariş açılıyor. ön sipariş versem mi ? istanbula gidip akasya avm deki apple storeden elden mi alsam ?

tavsiyeniz nedir ?

apple watch 7 series için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 7 Ekim 2021; 10:44:17 >
  • Kıl müşteri tipi nefret ederim

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Ya varya tam bir loser sın/kıskançsın insanlar sorunlarını dile getiriyorlar burada bu neyin çekememezliği böyle ?

• iPeople kullanıcısına yanıt
    İstanbul’a yolculuk masrafları yapmayın bide. Ön sipariş verin geçin. Her zaman olacak değil ya..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canadiens kullanıcısına yanıt
    Bu kadar saçmalanmazdı Babam adına da üzülme. Kırık ekranlı 5s’ten memnun olan bir kullanıcı. Tertemiz 7 Plus’ı ona vereceğim.

Neyse selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 7 Ekim 2021; 13:36:45 >
  • iPeople kullanıcısına yanıt

Hocam benim başıma gelen herhalde binde bir insanın başına geliyodur. Şikayet var'da buna benzer bir kaç şikayet var, bana gelen DM'lerden 1-2 kişinin başına gelmiş. Apple Türkiye Online mağazası sanırım 8-9 senedir faaliyette, buna göre bu tarz şikayet sayısı çok az. Yani sanıyorum ki sorunsuz gönderirler, benim gibi bir problem yaşayan fazla yok. Ha ben vermezdim o ayrı   Bir musibet bin nasihattan iyidir misali insan başına gelince akıllanıyor.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

İşte bunu anlamıyorlar hocam malesef

• iPhone kullanmayan ve fakir olanlar yazmasın bu konuya. Rahatsız olan da girmesin bu konuya.

• zaferkahraman kullanıcısına yanıt

Haydaaaa  

Linç is coming

• zaferkahraman kullanıcısına yanıt

ALLAH ına kurban , yabıştır :))) hahahaha kitabın ortasından konuşmuş.

• hie kullanıcısına yanıt

züğürt çene kitap orta oh yeahhhh

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.