Apple böyle bir rezilliği nasıl yapar anlayamıyorum. Umarım en kısa sürede mağduriyetin giderilir dostum. From çallı :) |
Online Store ön siparişimi teslim etmedi (4. sayfa)
-
-
Ben ücret iadesi isterdim hem de en acilinden! Daha ne kadar uzatılır onu görmek istemişsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüketici hakem heyetine başvur tazminatı ile paranı geri al. sonra tekrar sipariş ver.
tabi zam gelirse, ayrı konu. ben olsam, şikayetvar dahil her yere yazıyı yazardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 4 Ekim 2021; 16:17:52 > -
Muhtemelen siparişi iptal edeceğim ama fiziksel mağazalarda da stok olmadığı bilgisini verdi çağrı merkezi çalışanı. Akşam arkadaş Zorlu ve Akasya'ya gidip haber verecek.
-
O zaman geceye kadar beklemekte fayda var.
-
Apple bile olsa Türkiye'de hizmet verince bozuluyor.
-
Bende 24 eylül sabahı sipariş verdiğim teslimat 18-25 ekim arası diyor. Ben ne anladım bu önsiparişten.
apple böyle müşteriye bizim sistem bu işine gelirse diyen bir şirket bende sorun yaşadım umurlarında olmaz hep telefonda iyi yaparız diye takılırlar millet de müşteri hizmetlerini iyi sanar telefonu hala istiyorsan yurtdışında amerikada bile stok sıkıntısı var trde alman çok zor olur iptal etme ama sonra alırım diyosan iptal et şikayetvara da yaz
hatta istersen tüketici haklarına başvur applea karşı parayı alıp ürünü vermediler diye ama onu yapana kadar parayı gönderirler thh yatar
normalde yaptıkları dolandırıcıkltan başka bir şey değil parayı almaya gelince anında alıyorlar ama sonra ürün yok ürün yoksa almayacaksın parayı! alıyorsan da belirttiğin sürede ürünü tedarik edeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 4 Ekim 2021; 16:35:25 > -
Tr deki apple o bildiğin apple değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu meblağda tüketici hakem heyeti olmaz. Direk tüketici mahkemesine dava açmak gerekir ama bunlara gerek yok, böyle dava da olmaz zaten iptal etse parasını geri alır.
Ayrıca tüketici hakem heyeti ve davaları ortalama 6-8 ayda çözüme ulaşıyor. Iphone 14 çıkar o sonuçlanasıya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 4 Ekim 2021; 16:42:24 >
İnanılır gibi değil Apple Online da Türkiye deki rezilliğe uymuş .Gerçekten büyük rezillik .Bence Amerika ya bile yazın .Mutlak surette zararınızı telafi etmeleri gerek , adınıza çok üzüldüm .İşin peşini bırakmayın
-
Hocam herkes yazın diyor da adamların mail adresi bile yazmıyor sitelerinde support@apple.com a bir mail attım İngilizce. Varsa başka bildiğiniz yazın lütfen onlara da göndereyim.
-
Siparişi iptal edin derim mutlaka, ödeme geri gelsin. Ankara 'dan ürünü bulursanız ben gider sizin adınıza direk alırım. Hiç beklemeyin daha, yazık bu ne rezilliktir. Kİ aslında Apple Türkiye akssaklıkları gideren bir yapıya mantığa sahip. Bir arkadaşım için bilgisayar aldığımızda, kampanyadan önce aldığımız halde telefonda bilgi verip kulaklık göndermişlerdi. Bu yaşananlar tamamen saçmalık.
-
Hocam İrlanda için bile görüştüm. Teşekkür ediyorum içten teklifiniz için. İstanbul'da stok bulmak daha kolay olur sanırım. Çağrı merkezi Zorlu ve Akasya'da 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue stoğu yok dedi ama adamlara o kadar itimatım kalmadı ki arkadaşıma gidip baktıracağım.
-
iPhone 14 gondersin 2022 hediyesi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X