Şimdi Ara

Online Store Teslimat Süresi 7 Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım stoklar bu hafta gelecek, teslimat süreleri 7-10 iş günü olarak güncellenmiş. 16 ekim 21 ekim olarak. Zaten bu tarihler en kötü ihtimali gösterdiği için çarşamba günü troylara falan gelecek diyebiliriz sanırım.
    Ben ne olur ne olmaz diye online store dan havale ile sipariş verdim, dışarda bulamazsam ordan alıcam artık.
    Yorumlarınız nelerdir

Edit: iPhone 6 Plus modelleri ve iPhone 6 Space Gray 64 GB modeli halen 3-4 hafta gözüküyor, diğer bütün modeller 7 iş günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliekin -- 6 Ekim 2014; 15:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani teknosa, media markt gibi mağazalarada gelir mi diyorsunuz bu hafta?
  • Havaleyi tam olarak hangi tarih saatte yaptınız hocam ?
  • aliekin kullanıcısına yanıt
    Hala 3-4 hafta yazıyor hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balleyci kullanıcısına yanıt
    6 64gb dışındakiler 7-10 gün hocam
  • 6+ lar 3-4 hafta halen

• 6 lar bulunabiliyordu zaten mağazalarda 6+ yoktu umarım pluslarda gelir bu hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

Havaleyi tam olarak hangi tarih saatte yaptınız hocam ?

Parayı havale etmedim henüz hocam, siparişi bugün saat 12:10 da verdim. Çarşamba günü mağazalara gelirse önceliğim oradan almak, gelmezse havale yapıcam ücreti

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyson Granger

Yani teknosa, media markt gibi mağazalarada gelir mi diyorsunuz bu hafta?

Gelir hocam ama bu hafta mı önümüzdeki hafta mı bilemiyorum. Muhtemelen bu hafta bitmeden stoklar tazelenecektir

• aliekin kullanıcısına yanıt
    önceden havale etmeden sipariş vermeniz bir şey değiştirmez diye biliyorum yani çarşamba günü teslimat süresi uzarsa siz parayı yatırmadığınız sürece etkilenirsiniz bu durumdan .
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    Şansımı denicem hocam, burdan sipariş versem o telefonu bekleyemicem sabırsızlıktan. Parasını ödeyip biran önce almak istiyorum, bi yandan da garanti olsun diye aklıma geldi yapayım dedim. Umarım dediğin gibi değildir

• Doğru söylüyor hocam havale yapmadıysanız süreniz uzayabilir sonra. Mağazalarda bulamazsanız hemen havale yapın derim o bile zaten 1-3 iş günü sürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.