Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın, iyi diyen de yok zaten, oyun (warbirds) muhtemelen 10 yıl önce falan yapılmıştır, önceki sayfalarda ekran görüntüleri var, fikir sahibi olabilirsiniz.
    Hem 2. dünya savaşı uçak simulasyonu isterim hem de süper grafikler diyorsanız, IL2 Sturmovik'i tercih edin.

Bu oyunu oturup yarım saat offline oynasan sıkılırsın, ama işin güzelliği online oyundaki savaş kurgusu ve takım ruhu.
  • Merhaba beyler bende online uçak oyunu arıyordum. IL2 Sturmoviği severim. şimdi bana hayırsever bir arkadaş yardım etsin. Herhangi bir filoya katılmak istiyorum. hangi oyunu yükleyim ve başka neler yapmam gerekli ?

msn adresim cmanisali2001@yahoo.com

EDİT: Böyle bir şey arıyordum bir süredir. herhangi bi uçak oynunda takım halinde gidip savaşmak vesaire.

BU ARADA JOİSTİK YOK BENDE, GÜZEL VE EKONOMİK BİR JOİSTİK TAVSİYENİZ VAR MI?

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBlue_SkyI -- 1 Temmuz 2008; 14:47:14 >
  • Güzel oluşum ancak, sitedeki oyunların 2 sini offline olarak oynadım bir zaman hiç birisi bana beklediğim tadı vermiyor. Hayatımda oynadığım en güzel savaş uçağı simulasyonu "F-22 Lightning" dir. Yanılmıyorsam 99 çıkışlı. Ama grafik olarak IL' den daha iyiydi diye hatırlıyorum. Ayrıca 2. Dünya Savaşı konulu çoğu. Modern savaş uçakları yok. Hala da ara sıra yükler oynarım. Yanılmıyorsam F22 Lightning inde mp online desteği var ama şimdiye kadar oynayana rastlamadım. Oynanabilirliği de son derece yüksek.. İlgilenen arkadaşların oyuna bakmalarını tavsiye ederim.
  • @__MR__

bahsettiğiniz oyun Novalogic'in oyunu değil mi ? Evet o oyun harikaydı. Aynı motorla yazıldığını düşündüğüm bir de F-16 için olanı vardı. Şu an var mı bilmiyorum ama birçok defa o oyunu multiplayer oynamıştım 5-6 yıl önce.
  • Bende oynamayı düşünüyorum. Özellikle takım ruhu olayını çok tuttum.
    Joystick siparişi vermiştim. O gelene kadar klavye ile oynayabilecekmiyim ?
  • Beyler, warbirds ve il-2 hakkında; joy seçiminden donanım ayarlarına, teke tek dogfighttan takım uçuşuna, eğitimden online coop/görev uçuşlarına, geyik muhabbetinden ciddi bilgi baylaşımına kadar istediğiniz/aradığınız her türlü yardım ve destek için imzama tıklayıp forumda sorularınızı sorun. İster beğenin ister beğenmeyin ancak çok güzel bir ortam, dayanışma ve ustalarla dolu bir filo. Bekliyoruz.
  • oyunda filo oluşumu ön planda filolar da kırmızı ve turuncu olmak üzere iki grubu oluşturuyor. Sadece kendi filomuz değil filo olarak başka filolarla da iletişim içinde oluyoruz. Kendi aramızda teamspeak kullanırken yabancılarla yazışarak irtibat kuruyoruz. Tabi illa bir filoya üye olma zorunluluğu yok. isteyen tek başına hiçbir filoya üye olmadan kırmızı veya turuncu tarafta oynayabilir. Ben bazen başka bir isim ile karşı tarafa geçerek kırmızılı ekipte oynuyorum, bundaki amacım da karşı tarafın uçaklarını tanımak zaaflarını öğrenmek . Her uçağın kendine has özellikleri var. Bunu anlamanın en iyi yolu da o uçağı kullanmak. Böylelikle p51 ile karşılaştığım zaman veya spitfire veya La ile karşılaştığım zaman o uçaklara ve kendi kullandığım uçağa göre farklı manevralar yapıyorum.

burda arkadaki uçaklar ju-52 personel taşıyan uçaklar, öndekiler ise He -117/A bombardıman uçağı. ve ekip iki büyük havaalanına saldırı hazırlığında. Karşı tarafın kalabalık savunma uçaklarına rağmen iki alan da alınmnıştı..

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

quote:

Orjinalden alıntı: VoodooChiLd

Bende oynamayı düşünüyorum. Özellikle takım ruhu olayını çok tuttum.
    Joystick siparişi vermiştim. O gelene kadar klavye ile oynayabilecekmiyim ?

joystcik yoksa klavye değilde, daha çok mouse ile oynanıyor. Ancak joy. olsa çok daha iyi olur. oyuncuların %99 unda joy var ve çok büyük avantaj. Ben de mouse ile başladım sonradan joystick aldım. Hatta bu 3 üncü joystickim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 3 Temmuz 2008; 18:53:51 >

• online oyundan güncel bir resim,
    alçak irtifadan seyireden bir düşman bombardıman uçağı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 12 Ağustos 2008; 22:31:44 >
  • TGR ekibinden bir saldırısı hazırlığı. 10 adet Pe2 bombardıman uçağı ile kalkış ve yükselişten görüntüler aşağıda. Hedef orta büyüklükteki bir havaalanı hedeflerini yok etmek ve alanı ele geçirmek.

• cannot connect to server hatası veriyor :/ ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz.. ufak login kutusunda Id ve PW yazıyorum Connect e basınca Cannot Connect to server diyor
  • ufak login kutusunda using ip yazan yer var oraya tıkla, ip configuration diye bir pencere açılacak . Update ip list yaparak yeni ip listesini kaydet . yada kullandığımız ip şu , 89.108.72.190 bu numarayı add ip yazan yerden ilave et. Listede yeni ip çıkacak ona çift tıklayarak tekrar login penceresine döneceksin. sifre ve bir kullanıcı adı girerek oyuna başlayabilirsin..
  • yaptım..fakat şimdide Fh launcher 1.67 istedi onuda yükledm yüklememe rağmen hala aynı FHlauncher'i istiyor..sildm hepsini bştan download ettm tekrar pc ye yükledm yine aynı valla gittim joistic aldım sırf bnun içn ama oynaymyrm
  • FH Launcher 1.67'yi eskisinin olduğu klasöre kurdun değil mi?

quote:

yaptım..fakat şimdide Fh launcher 1.67 istedi onu da yükledm yüklememe rağmen hala aynı FHlauncher'i istiyor..sildm hepsini bştan download ettm tekrar pc ye yükledm yine aynı valla gittim joistic aldım sırf bnun içn ama oynaymyrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gursah

FH Launcher 1.67'yi eskisinin olduğu klasöre kurdun değil mi?

quote:

yaptım..fakat şimdide Fh launcher 1.67 istedi onu da yükledm yüklememe rağmen hala aynı FHlauncher'i istiyor..sildm hepsini bştan download ettm tekrar pc ye yükledm yine aynı valla gittim joistic aldım sırf bnun içn ama oynaymyrm

Eğer kurmadıysan şu adresten çok küçük bir yama indir ; http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=1765
    Burdan indirdiğin dosyayı kur . Kurma yeri zaten otomatik olarak C:\Program Files\FreeHost Launcher olarak çıkacak değiştirmene gerek yok.
    Tüm dosyaları silip yeniden kurduysan ip'leri de güncelle tekrar

Bu yama ne diyecek olursan uçakların özelliklerinde bir takım değişiklikler yapıldı. Verdiğim linkte bunun açıklaması da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Eylül 2008; 11:13:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orjinalden alıntı: gursah

FH Launcher 1.67'yi eskisinin olduğu klasöre kurdun değil mi?

quote:

Eğer kurmadıysan şu adresten çok küçük bir yama indir ; http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=1765
    Burdan indirdiğin dosyayı kur . Kurma yeri zaten otomatik olarak C:\Program Files\FreeHost Launcher olarak çıkacak değiştirmene gerek yok.
    Tüm dosyaları silip yeniden kurduysan ip'leri de güncelle tekrar

Bu yama ne diyecek olursan uçakların özelliklerinde bir takım değişiklikler yapıldı. Verdiğim linkte bunun açıklaması da var.

saol abi..varsa bi msn falan verebilirmisin pm den yada burdan ... benimki keremkaleli@gmail.com

• güzel oyuna benziyor indirelim bakalım
  • kerem msn ekledim pharmadeniz@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

kerem msn ekledim pharmadeniz@hotmail.com

tamam abi bende ekledm seni.. valla bi kurym kurban kescem aşşa bahçede
  • tek uçak türümü war yoksa baya bi ucak war mi bi taneyse ben sıkılırım hemen
  • Rus ALman Japon İngiliz Amerikan uçakları var. Savaş sırasında çok kullanılan modeller mevcut.

Bombardıman , nakil ve avcı uçakları kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 25 Eylül 2008; 16:07:39 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.