Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda GOLD ve RED olarak iki taraf var. Kullanılan bazı uçaklar aşağıda:

GOLD Tarafı Uçakları :
    A6M – Zero Mod32, Mod5
    Bf 109 E4, F2, F4, G2, G6, G14, K4
    FW 190 A3, A4, A6, A8, A8R8, D9
    KI 27, 43, 44, 61, 84
    N1k2-Ja
    ME 262
    JU52
    JU87
    JU88 A1, A4, S1
    HE177, B5N2, D3A2

RED Tarafı Uçakları :
    Spitfire
    I-153, I-16
    Hurricane, YAK
    F4F, F4U, F6F, Typhoon, Tempest
    Beaufighter, Mosquito
    LaGG, La5, La7, Mig-3
    P38, P39, P40, P47, P51
    DB-3F, TBF, SBD, LI-2, IL2
    B17, B24, B25, Pe-2, Pe-8
  • quote:

Orjinalden alıntı: gursah

quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

Oyunu indirmek için gerekli olan yardımı ve kurulum dosyalarını sitemizden alabilirisiniz. katılmak isteyenlere her konuda yardımda bulunuyoruz. amacımız reklam değil sadece dünyadaki tek türk filosunu ayakta tutabilmek ve geliştirmek.

Dünyadaki tek türk filosu değil sadece Warbirds'deki tek Türk filosu

Türk hava kurumunu ayakta tutak once sora warbirds üde tutariz Kurban derisi bagıslayın bisi yapin (Amma ucak warla tam benlik Joystik'te aldım alemlere uçucaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan41 -- 27 Eylül 2008; 0:39:28 >

• upupupup
  • bu oyunda hiç mi mouse yok arkadaşlar sürekli çakılıyorum
  • Mouse ile de oynanıyor ancak zor olur, en iyisi joystick !
    Burada bazı joystick bilgileri var.

quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

bu oyunda hiç mi mouse yok arkadaşlar sürekli çakılıyorum
  • hort
  • Videomuzu görmeyen olduysa görsün

herkezi bekleriz

• @ExSeLaNS

İndiriyorum. Biraz alıştırma yapıp aranıza katılmak isterim. nasıl yapılacağını anlatırsın o zaman gene yazarım.
  • bakalım bende game pad le oynamayı deniycem
  • Merhaba,

Turkish Gold Raiders ekibi yoluna IL2 Sturmovik ile devam etme kararı aldı. Site yapısı ve forum değiştirildi. İlgilenen arkadaşlar için linkleri aşağıdadır. Saygılar.

http://www.turkishgoldraiders.com/
    http://www.turkishgoldraiders.com/forum/
  • sitedeki 3 dosyayı indirdimde oyunun klasörüne kopyalayın diyor bende oyunun kendisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: vrc

sitedeki 3 dosyayı indirdimde oyunun klasörüne kopyalayın diyor bende oyunun kendisi yok

IL2 sturmovik 1946 oyunu olması lazım elinizde. Bu kurulanlar MOD'dur.
  • inşallah bu akşam oyunu indireceğim. Bende katılmak istiyorum aranıza.
  • Arkadaşlar F22 Lightning 3 oynayan var mı? Eğer varsa online oynamayı teklif ediyorum. Lütfen varsa ses etsin beyine karşı oynamak çok daha zevklidir eminim. Hiç oynamadım şimdiye kadar server larını bulsam yabancılarla oynayacağım ama bulamadım.
  • warbirds ufak bir yama ile vista'da da çalışır hale gelmiştir..
    online oyundan bir kaç kare.

www.turkishgoldraiders.com

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 9 Ocak 2010; 18:50:42 >

• bende şuan indiriyorum aranıza katılmak için uğraşıcam
  • şimdi internetten IL2 sturmovik mi inidiriyim warbirds mü ? hangisindesiniz
  • biz warbirds oynuyoruz. İl2 oynayanlar da var. il2 için ayrı bir başlık ve filo mevcut. aktif oalrak eagleturk filosu uçuyor. Benim bildiğim bu, başka da vardır belki.. il2 görüntü ses vs olarak daha yeni ve iyi. Ama warbirds'ün her bilgisayarda sorunsuz çalışması , oyun kurgusu , takım oyunun önemi sebebiyle bizim ilgimizi hala çekiyor. mesela bir üstteki mesajımdaki ikinci resimde 3 adet uçak var. bulunduğumuz yer düşman havaalanı.. Ekranda gözükmeyen ve 4000-5000 metre civarında uçan bir bombardıman uçağı kullanan arkadaşımız var. Bu arkadaş alandaki binaları ve uçaksavarları bombalıyor , ben, thome ve filo arkadaşım gursah da bu esnada alandan ve yakındaki düşman alanından kalkan uçakları vurarak bombardıman uçağına koruma görevi yaptık. Ayrıca uçağımızda bulunan bomblarla biz de yer hedeflerini vurduk. alandaki bütün yapılar patlatalınca alan bir süreliğine kapanıyor ve yeni uçak kalkamaz hale geliyor. o süre içinde resimde görünen fiğer uçak olan ju52 trasnport uçağını kullanan hami arkadaşımız alana paraşütçü birlikleri atıyor. paraşütçü komandoları bilgisayar yönlendiriyor yere iner inmez alandaki kuleye gidiyorlar. ve alan bizim oluyor. bir süre sonra alan açılıyor ve artık bizim uçaklarımız ordan kalkabilir.. Tabi bazen herşey tam tersi oluyor . karşı taraf saldırırken bize alanı savunmak kalıyor..
    Warbirds simülasyon ve arcade özellikleri çok iyi dengelenmiş bir oyun.
    Ama çok kolay değil , gerçekçi fiziksel dinamikler sebebiyle alışması biraz sürebilir. Tecrübe çok önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 10 Ocak 2010; 15:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

burda da karşı tarafın bombardıman uçağı bizim üsse gelmek üzre. Ancak önceden aldığımız bilgilerle uçağın geleceğinden haberdar olduk ve belli bir mesafade düşman uçağını karşıladık. pe8'in arka tarafındaki makineli tüfekleri filo arkadaşım --axe- yi motorundan vurmuş. ancak pe8 de düştü. :)

• bu ne yav sadece gamepad ile mi oynanıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.