Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw siz burdan yükleniyo diye site weriyosunuzda, orda yok off oynamak için, yok on oynamak için diyor? yarım yamalak mı indircez?tam sürüm yokmu?
  • Öncelikle söyleyeyim, Vista'ya uyumlu değil maalesef.

Buradan indirebilirsin gerekli dosyaları :http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm

Mouse ile de oynanır ama joystick büyük avantajdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Yaw siz burdan yükleniyo diye site weriyosunuzda, orda yok off oynamak için, yok on oynamak için diyor? yarım yamalak mı indircez?tam sürüm yokmu?

oyun tam sürüm .. zaten ucretsiz bir oyun.. dosyaları indirdikten sonra downloads sayfasındaki sıraya göre kurmalısın.. 4-5 dk içinde tüm kurulum ve ayarlar bitmiş oluyor..
  • hem uçak simulasyonunu sevenler hem de online oyunun heyecanını yaşamak isteyenleri filomuza bekliyoruz..
    bu uçak simulasyonunda ikinci dünya savaşında kullanılan amerikan, rus, alman , japon avcı ve bombardıman uçakları kullanlmaktadır. öyle kilitlenme şaft atma vs yok.. tamamen uçuş tektiklerini icra etmeye ve uygun zamanlama ile sıkılan mermilerin isabet etmesine bağlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 4 Ocak 2008; 18:07:52 >
  • Oyunda kullanmak için joystick olarak ne tavsiye edersiniz?
  • ben saitekin cyborg evo'sunu kullanıyorum. çok da memnunum fiyatıda uygun . ayrıca oyunda yüksek skor yapanlarda da bu joy var.. bir kaç kişi de microsoftun kullanıyor ama çok pahalı ve artık o modellerden bulunmuyormuş.. genel olarak konuşursak; joystickte, twist(rudder), 8 yöne bakmaya yarayan tuş takımı ve gaz kolu bulunmalı. bir çok joystcikte de var zaten. joystickteki yay direnci de makul olmalı.. çok ser olursa zaten elin yoruluyor.. çok yumuşaklarda uçak gemi gibi sallanıyor.
  • arkadaşlar ben yıllardır il2 sturmovik oynuyorum hyper lobbyden.. oyunda size katılabilirim ama önce teamspeakten görüşürsek de fena olmaz.. teamspeak adresiniz değiştimi acaba? giremiyorum
    EDİT:yüklediğim campaignlerden dolayı temiz yükleme yapmam lazım ..puff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pliabos -- 5 Ocak 2008; 14:48:06 >
  • arkadaşlar bende oyunu indirdim ama bu oyunu oynamak için illaki joistik gereklimi
  • @pliabos bekleriz filomuza. teamspeak kullanılıyor.

adres 89.106.94.77:8767

Kanal TGR, Passwort rockandroll
    ts genelde akşam 8-9 gibi açılıyor o saatlerde asıl savaş başlıyor. bizden de il2 oynayanlar var orda da bir filo kurulacaktı. istersen onlarla da irtibata geçersin..

@eko_sol illaki joystick gerekmiyor. ben dahil bir çok kişi bu oyuna joysticksiz başlayıp sonradan joy. aldı.. Joy. yok ise mouse joy olarak kullanılıyor. ama tabi biraz zor oluyor alışmak gerek. Neden sonradan joy alındığına gelince; online ve filo olup ortak hereket etmenin verdiği haz gerçekten oldukça fazla. oyuncuların %90 nında joystick var. joystick de bir avantaj olduğundan bir süre sonra joystick almak zorunda hissediyor insan kendini .

www.turkishgoldraiders.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 6 Ocak 2008; 15:55:31 >

• oyunla ilgili iki resim..
    oyun öyle bir noktaya geliyorki jip ile alan koruması ön plana çıkıyor.. bu resimde alana kalabalik bir hava saldırısı gelmek üzere. yakında düşman uçak gemisi var ve sayıca fazlalar. kalkan uçaklar vuruduğu için alanı savunmak jiplere kalmış.

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

burda da bir kişiye 4 kişi dalıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 26 Ocak 2008; 8:25:34 >

• valla oyunda coook basarılı olmak istiyorum bu yüzden de sizin kullandığınız joystick'in markasını istiyorum ayriyeten teşekkürler
  • ben saitek in joystickini kullanıyorum. gayet iyi. ayrıca logitech ve microsoftun joy.larını kullanıp gayet başarılı olan arkadaşlar var. oyunda bir takım ufak ayrıntılar var online bağlandığında online oyunda da yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 28 Ocak 2008; 9:14:38 >

• kontrolü nasıl sağlıcaz?
    Pistten kalkınca otomatik pilotu açtık delim
    IKLJ tuşları ile sağ sol fln mı yapcaz???
    Be pistten kalkamıyom uçak sadece hızlı hızlı gidiyo kalkmıyo kalkıyo ama tekrar çakılıyo
    kontrolüde bulamadım hep me!

• alıştın mı var mı kontrollerde bir problem eto..
  • Arkadaşlar pilot alımlarımız devam ediyor. sorunu olan varsa lütfen beni eklesin .

muhendis420@hotmail.com

akşamları kesin açık olur msn adresim. birde joystic alırsanız iyi olur.

Başarılar.

SMRNFF

MODERATOR OF TGR
  • Arkadaşlar bende eğitimli pilotum çok yardımcı oluyorlar saolsunlar arkadaşlık ortamı muhabbet felan süper

hepinizi beklerim

Turkish Silver Raiders --- Aybars
  • oyun süperrrrr!!!! hemn indirmeye başladım.
    bi an önce başlamak istiorum.

bi de bi şey sorucam bende logitech in playstation kumandasına benzer bi kolu var onala oynanabilir mi?
  • selam @bjkliali,
    gamepad ile oynanıyor ama joystick kadar rahat olamıyorsun. yani simulasyon olduğu için joystickle oynamak için yapılmış bir oyun. Daha önce gamepad ile oynayanlar oldu. Şöyle söyleyeyim ,gamepad ile rahat oynarsın ancak joystick kullananlara göre dezavantajlı olursun her zaman. Oyunda da %90 oranında joystick kullanıldığını düşünürsek oyuna alıştıktan sonra joystick almak kaçınılmaz oluyor.
  • Slm arkadaşlar ya bi maruzatım var.Bende bi fsx dvd si var ve bu bende yüklenirken hata verdi.aynı dvd leri arkadaşın laptopda yükledim onunkine yüklendi.Bende visat arkadaşta xp var.Acaba sorun bundanmıdır. Artı daha büyük sorun arkadaşta yüklediğimiz fsx i deneyelim dedik ilk etapta bi uçağı kaldıramadık.Klavyede basmadığımız tuş kalmadı.En sonunda kaldırdık ama gerisi gelmedi.Ya şu klavyedeki tuşları bilen biri varsa yardım etsin. Ne neye yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.