Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gamepad ile oynanabilir, ama aslında joystick ile oynanmalı..
  • Güzel bir oyuna benziyor gerçekten, yalnız sistem gereksinimleri falan neler? tüm konuyu okuyamadım. Ve isteyen herkez pilot olabiliyor mu?
  • Deniyorum
  • 2006 dan beri oynuyan varsa yardim lütfen siteye giriyorum kaydol diyorum herseyi dolduruyorum kaydola basiyorum hic birsey olmuyor?aktivasyon linkide gelmemis
  • slm ,
    oynayanlar var tabiki.. oyunun forumuna kayıt olduktan sonra yeni üyeyim diye bir mesaj yaz. forumdaki diğer alanlara girmen için gerekli yetkiler verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online oılarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

Dewil ,online bağlantı kurup oynayabildin mi? Oyundaki nick nameni belirtirsen online olarak da oyun esnasında seninle irtibata geçelim.
    Team speak haricinde oyun esnasında yazışarak da konuşabiliyoruz.
    YYAAAA BENIM ISMIM NEY NASIL ALABILIYORUZZ BIR YARDIMCI OLSANIZ COK SEVINICEM ARKADSLARRRRRR

• www.turkishgoldraiders.com/forum <=== forumda ilgili yere filoya girmek istediğini yazarsan yardımcı olacaklardır..
  • gamepad joystick kadar keyif vermez... nede olsa uçuyorsun pes değil
  • Bu oyuna başladım. Hatta Junior Fighters ne ona bile girdim ama şu var oyunu Çol çocuk oynuyor ve her zaman ağızlarında bir küfür. Oyundakilerin ahlak seviyesi çok düşük ayreten bir oyunu böyle sanki orduya asker alıyormuşsunuz gibi insanları rezil edecek seviyede zorlaştırmakta mantıksız.

Şunu diyebilirim arkadaşlar deneyimlerimi söylüyorum. Oyunu Joystick olmadanda oynuyabilirsiniz amma velakin çok zor öğrenirsiniz. Joystick olanlar oyunu kısa sürede çözebilirler ama oyunda ustalaşmak için epey bir vakit geçirmek gerekiyor. Buda insanın sabırlarını zorluyor. Sıkı bir sabrınız varsa ve her an chatten ananıza gelen küfürleri savuşturabilcek azminiz varsa oyuna başlayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabroN

Bu oyuna başladım. Hatta Junior Fighters ne ona bile girdim ama şu var oyunu Çol çocuk oynuyor ve her zaman ağızlarında bir küfür. Oyundakilerin ahlak seviyesi çok düşük ayreten bir oyunu böyle sanki orduya asker alıyormuşsunuz gibi insanları rezil edecek seviyede zorlaştırmakta mantıksız.

Şunu diyebilirim arkadaşlar deneyimlerimi söylüyorum. Oyunu Joystick olmadanda oynuyabilirsiniz amma velakin çok zor öğrenirsiniz. Joystick olanlar oyunu kısa sürede çözebilirler ama oyunda ustalaşmak için epey bir vakit geçirmek gerekiyor. Buda insanın sabırlarını zorluyor. Sıkı bir sabrınız varsa ve her an chatten ananıza gelen küfürleri savuşturabilcek azminiz varsa oyuna başlayın derim.

Arkadaşlar burada bir genelleme sözkonusu, bu oyunu oynayanların yaş ortalaması 30, ahlak seviyesi de söylendiği gibi düşük değil, TGR filo forumu da izleyeceğiniz gibi. Ben senelerdir uçuyorum, daha kimseden küfür yemedim.

Filoya katılmak da SabroN arkadaşımızın bahsettiği gibi orduya asker almaya benzemez, ancak kolay bir oyun olmadığı bir gerçek.

Daha fazla bilgi için Simfighters sitesinden faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -abba- -- 9 Eylül 2010; 0:49:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: özzer

canınız sıkıldıkça aynı konuyu açıyorsunuz.

+11
  • oyunu açmak için sistem özellikleri ney
  • Aktivasyon kodu geliyo tıklıyom 404 error veriyo

404 - Bileşen bulunamadı
    Bu sayfayı ziyaret edemeyebilirsiniz, çünkü:

süresi dolmuş yer imi
    bu sitenin süresi dolmuş listelemesine sahip bir arama motoru
    eksik girilmiş bir adres
    bu sayfaya erişim hakkınız yok
    İhtiyaç duyulan kaynak bulunamadı
    İsteğiniz işlenirken, hata oluştu.
    Lütfen takip eden sayfalardan birini deneyiniz:

Anasayfa
    Eğer sorunlar devam ederse, lütfen sitenin sistem yönetici ile iletişim kurunuz.

Bileşen bulunamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Aktivasyon kodu geliyo tıklıyom 404 error veriyo

404 - Bileşen bulunamadı
    Bu sayfayı ziyaret edemeyebilirsiniz, çünkü:

süresi dolmuş yer imi
    bu sitenin süresi dolmuş listelemesine sahip bir arama motoru
    eksik girilmiş bir adres
    bu sayfaya erişim hakkınız yok
    İhtiyaç duyulan kaynak bulunamadı
    İsteğiniz işlenirken, hata oluştu.
    Lütfen takip eden sayfalardan birini deneyiniz:

Anasayfa
    Eğer sorunlar devam ederse, lütfen sitenin sistem yönetici ile iletişim kurunuz.

Bileşen bulunamadı

ne diyorsun anlamadım. oyunla alakalı birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Aktivasyon kodu geliyo tıklıyom 404 error veriyo

Bileşen bulunamadı

Üye olurken e-postaya gelen aktivasyon linki sayfayı bulamıyor.
    Öncelikle üyelik adın ve şifrenle siteye girmeyi dene, üyeliğin aktive edilmiş olabilir.
    olmuyorsa tekrar üye olmayı dene, üye olduğun isim ve maili bana özelden atarsan durumuna bakabiliriz.
  • mesajım bulunsun..
  • Sadece 6,5MB mi
  • Arkadaşlar Tam olarak nasıl yükleniyor ? :S
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.