Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warbirds'ün tek Türk filosunun kurucularından biri olarak sizleri online simulasyon oyununa davet ediyorum. Resmi sitemizwww.turkishgoldraiders.com adresinden üye olabilirsiniz. Sitenin forum ve yardım bölümlerinde sizleri yönlendirecek bilgiler mevcut. Tek ihtiyacınız internet ve joystick.
    warbirds platformu altında görev yapan filomuz yaklaşık 200 üyeden oluşmakta. şu anda ise alt filomuz (junior fighters) la beraber aktif olarak 40 civarında pilotumuz var. oyun tüm dünya üzerinde gerçek zamanlı oynanan ikinci dünya savaşı uçak simulasyon oyunudur. uçakları kokpit içinden yönetebildiğiniz gibi kokpit dışındanda yönetebilirsiniz. oyunda iki grup mevcut. Redler ve Goldlar. bizler golduz türk filosu olarak. dünyanın her yerinden bir çok filo görev yapmakta. amaç her ne kadar düşman uçaklarını vurmak olsada belirtilen haritadaki düşman hava üslerini ekip halinde ele geçirerek reset atmak. 1939 yılından 1945 yılına kadar devam eden süreçte belirlenen haritada oynuyorsunuz. 1945 en sonra harita değişiyor ve süre yeniden başlıyor. oyunu indirmeniz için gereken likler sitede mevcut ve sizinle ilgilenecek sorumlu pilotlarımız da var. oyuna alt filodan başlıyorsunuz ve alışma dönemini burada geçiriyorsunuz. buradaki belli kriterleri sağladıktan sonra sizde bir turkishgoldraiders üyesi oluyorsunuz. eminim ki meraklı arkadaşların bırakamayacağı bir oyun haline gelecek. oyun içinde haberleşme kanallarımız mevcut. isterseniz diğer ülke pilotları ile de konuşabilirsiniz. kendimize ait kanallarda var tabiki. filomuz şu anda çok iyi durumda daha da iyi olabiliriz. uçaklar yıllara göre kronolojik sıraya göre yenileniyor. her yılın uçağı farklı.

eğer sen de bir turkishgoldraiders üyesi olmak istiyorsan, eğer sen de kıran kırana bir savaşa hazırsan bize katıl. hotmail adresim muhendis420@hotmail.com (akşamları açık olur siz ekleyin, ben sizi sorumlu arkadaşlara yönlendireceğim)

SMRNFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 23 Mart 2007; 15:23:26 >

• indirebileceğimiz bi yer varmı acaba
  • canınız sıkıldıkça aynı konuyu açıyorsunuz.
  • Oyunu indirmek için gerekli olan yardımı ve kurulum dosyalarını sitemizden alabilirisiniz. katılmak isteyenlere her konuda yardımda bulunuyoruz. amacımız reklam değil sadece dünyadaki tek türk filosunu ayakta tutabilmek ve geliştirmek.
  • strd Daha ne olduğunu bilmeden neden böle eleştiriyorsun anlamış değilim sen ilgilenmeyebilirsin ama ilgilenen arkadaşlar olursa birde simulasyon topiğinde açmış smrnff .
  • quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

Oyunu indirmek için gerekli olan yardımı ve kurulum dosyalarını sitemizden alabilirisiniz. katılmak isteyenlere her konuda yardımda bulunuyoruz. amacımız reklam değil sadece dünyadaki tek türk filosunu ayakta tutabilmek ve geliştirmek.

Dünyadaki tek türk filosu değil sadece Warbirds'deki tek Türk filosu
  • linkteki programı indiren hemen oyuna girebiliyomu yoksa sizinle bağlantı kurmalımı çalışma sistemini biraz anlatırmısın kısaca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis similator oyunu tavsiyeleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

strd Daha ne olduğunu bilmeden neden böle eleştiriyorsun anlamış değilim sen ilgilenmeyebilirsin ama ilgilenen arkadaşlar olursa birde simulasyon topiğinde açmış smrnff .

ne oldugunu biliyorum.daha once cok açılmıştı bu konu adama baksana zaten yeni uye siteye uye oluyo bu mesajı yazıyo bidaha gozukmuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

linkteki programı indiren hemen oyuna girebiliyomu yoksa sizinle bağlantı kurmalımı çalışma sistemini biraz anlatırmısın kısaca

Programı indirdikten sonra kısa kurulum ayarları var, download sayfasında yazıyor. Adımları takip edersen problem olmuyor...
    Online ucmadan önce biraz offline pratik yapmanızı tavsiye ederim. Baslangıcta biraz zorlayabilir.
  • Oyun çok zor ama çok güzel herkese önereblilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: strd

quote:

strd Daha ne olduğunu bilmeden neden böle eleştiriyorsun anlamış değilim sen ilgilenmeyebilirsin ama ilgilenen arkadaşlar olursa birde simulasyon topiğinde açmış smrnff .

ne oldugunu biliyorum.daha once cok açılmıştı bu konu adama baksana zaten yeni uye siteye uye oluyo bu mesajı yazıyo bidaha gozukmuyo.

Sayın strd ;böyle bir topiğe neden cevap yazma gereği hissediyorsunuz ?Topiğin başlığını görüyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu ise uğramadan geçersiniz ;mesela benim bu forumda ilgilenmediğim onlarca konu var başlığı gördüğümde o topiğe girmeden devam ediyorum .
    Ayrıca arkadaş bu konuya başlık atmış çünki bir simulasyon kulanıcısı ve burası bu forumun simulasyonlara ayrılmış bölümü ; ayrıca bildiği bir site var (ve benim haberdar olmadığım!) bunu bize bildiriyor yeni veya eski üye olması ne fark eder'!!! Siz kişilerin düşüncelerine gönderdikleri mesaj sayısına bakarak karar veriyorsanız hele hele mesajı okuduktan sonra bu kararınızda ısrar ediyorsanız! Yanlış bir yöntem izliyorsunuz! Simulasyonlar ile ilgilenmiyorsanız bu kısım size bir şey kazandırmaz ...

• quote:

Orjinalden alıntı: wing

quote:

Orjinalden alıntı: strd

quote:

Sayın strd ;böyle bir topiğe neden cevap yazma gereği hissediyorsunuz ?Topiğin başlığını görüyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu ise uğramadan geçersiniz ;mesela benim bu forumda ilgilenmediğim onlarca konu var başlığı gördüğümde o topiğe girmeden devam ediyorum .
    Ayrıca arkadaş bu konuya başlık atmış çünki bir simulasyon kulanıcısı ve burası bu forumun simulasyonlara ayrılmış bölümü ; ayrıca bildiği bir site var (ve benim haberdar olmadığım!) bunu bize bildiriyor yeni veya eski üye olması ne fark eder'!!! Siz kişilerin düşüncelerine gönderdikleri mesaj sayısına bakarak karar veriyorsanız hele hele mesajı okuduktan sonra bu kararınızda ısrar ediyorsanız! Yanlış bir yöntem izliyorsunuz! Simulasyonlar ile ilgilenmiyorsanız bu kısım size bir şey kazandırmaz ...

Bravo hocam eline sağlık

• Wing senide bekleriz oyunda yanımızda inan bana çok eğlenceli
  • quote:

Wing senide bekleriz oyunda yanımızda inan bana çok eğlenceli

:)) Geleyim bakalım benim joystiğin tozunu alma sırası geldi..

• quote:

quote:

Wing senide bekleriz oyunda yanımızda inan bana çok eğlenceli

:)) Geleyim bakalım benim joystiğin tozunu alma sırası geldi..

EE tabiki Wing hocam sende katıl bizede omuz omuza savaşalım senle halledelim şu kırmızıların işini.Gerçekten düşün valla süper bekleri senide aramızda

• Programı kurdum oyunada girdim biraz baktım güzel oyun fakat çıkışta banim adsl ve modem cozuttu bu nedenle internet sayfaları açılmaz oldu !online oyunlara giriyor fakat sayfaları açamıyor...
    Telekom yardımı ile şimdilik düzeldi..Oyundan olduğunu sanmıyorum böyle birşey başınıza geldi mi?.Benim ağ ayarları autodan çıkmış ve eski bir IP adresine bağlı kalmış....telekomun yeni IP adresini girince düzeldi ama ben autoda deneyeceğim bakalım ne olacak .Yani şimdilik sorun var benim makine de....
  • virus programıyla ve güvenlik duvarıyla alakalı olabir kesin bilmiyorum
    siteye yaz yardımcı oluruz
  • merhaba wing,
    şimdiye kadar bahsettiğin şekilde bir problemle karşılaşmadık, ama araştıralım. Oyuna baglandığındaki nick ini yazarsan online da yardımcı olmaya çalışırız.

Oyunun ana server'i wbfree.net, oranın forum sayfalarına da bakabilirsin.

http://forum.wbfree.net/
  • quote:

Orjinalden alıntı: gursah

merhaba wing,
    şimdiye kadar bahsettiğin şekilde bir problemle karşılaşmadık, ama araştıralım. Oyuna baglandığındaki nick ini yazarsan online da yardımcı olmaya çalışırız.

Oyunun ana server'i wbfree.net, oranın forum sayfalarına da bakabilirsin.

http://forum.wbfree.net/

Teşekkür ben makinayı biraz kurcalayayım şimdilik...
  • quote:

Programı kurdum oyunada girdim biraz baktım güzel oyun fakat çıkışta banim adsl ve modem cozuttu bu nedenle internet sayfaları açılmaz oldu !online oyunlara giriyor fakat sayfaları açamıyor...
    Telekom yardımı ile şimdilik düzeldi..Oyundan olduğunu sanmıyorum böyle birşey başınıza geldi mi?.Benim ağ ayarları autodan çıkmış ve eski bir IP adresine bağlı kalmış....telekomun yeni IP adresini girince düzeldi ama ben autoda deneyeceğim bakalım ne olacak .Yani şimdilik sorun var benim makine de....

Valla Wing hocam şimdiye kadar böle bi sorunla karşılaşan arkadaşımız yok ama ayarlarla kurcala biraz ve bir an önce aramıca katıl

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.