Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fırsat buldukça donanım haberdeki sorulara cevap vereceğim. iş güç napalım :) evett üye olmak isteyen arkadaşlar benim msn adersimi kaydetsinler. akşamları ben kendilerine takıldıkları her konuda yardım edeceğim. amacımız bazılarının düşündüğü gibi sadece konu açmak değil. o konu hakkında gerekli yardımıda sağlayacağız. strd kardeşime gelince o da gelsin bakalım eleştirdiği ortamı bir görsün. kendisi üye olmak istediği an yardıma hazırız :) . hadi genç pilotlar nerdesiniz. filomuz tüm gücüyle sizi bekliyor.......(wing yardıma ihtiyaç duyarsan bana ulaş. msn ekle akşamları açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 21 Aralık 2006; 10:59:27 >
  • Bur
    quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

arkadaşlar fırsat buldukça donanım haberdeki sorulara cevap vereceğim. iş güç napalım :) evett üye olmak isteyen arkadaşlar benim msn adersimi kaydetsinler. akşamları ben kendilerine takıldıkları her konuda yardım edeceğim. amacımız bazılarının düşündüğü gibi sadece konu açmak değil. o konu hakkında gerekli yardımıda sağlayacağız. strd kardeşime gelince o da gelsin bakalım eleştirdiği ortamı bir görsün. kendisi üye olmak istediği an yardıma hazırız :) . hadi genç pilotlar nerdesiniz. filomuz tüm gücüyle sizi bekliyor.......(wing yardıma ihtiyaç duyarsan bana ulaş. msn ekle akşamları açık)

Burhanettin hocam merak etmeyin bende yardım isteyen arkadaşlara elimden geleni yapmaya çalışıyorum

• http://www.youtube.com/watch?v=BWCUmJ5jVuI&eurl=

arkadaşlar filomuzun fragmanı seyredin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

http://www.youtube.com/watch?v=BWCUmJ5jVuI&eurl=

arkadaşlar filomuzun fragmanı seyredin!!!

Vayy Güzel reklam olmuş hocam elinze sağlık aramıza yeni plotlar en kısa zamanda katılır inşallah
  • filomuz oldukça genişledi.. şu an için 26 adet aktif olarak uçan günün çeşitli saatlerinde giren pilotumuz var. Ve oyun istatistiklerinde üst sıralarda yer almakla beraber oyunun gidişatını değiştiren bir filo olduk.. Uçak simulasyonuna merkaklı herkesi bekliyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

filomuz oldukça genişledi.. şu an için 26 adet aktif olarak uçan günün çeşitli saatlerinde giren pilotumuz var. Ve oyun istatistiklerinde üst sıralarda yer almakla beraber oyunun gidişatını değiştiren bir filo olduk.. Uçak simulasyonuna merkaklı herkesi bekliyoruz..

Eyvallah çok güzel dedin.Daha çok pilotlar gelse oyuna
  • oyun bayagı zor ama guzel
  • Joystick olması şart mı yawwwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahony007

Joystick olması şart mı yawwwww

Josytic olması gerek çünkü savaşırken düşmandan kaçmak için çevik davranmalısınız onun için tuşlar çok etkili olmuyor.
  • Oyun joystick olmadan da oynanabiliyor. mouse ile ucaga yön veriliyor. ancak joystick büyük bir avantaj sağlıyor. Ve oyuncuların %99'unda joystick var. Bu bakımdan oyunda bir varlık göstermek açısından joystick şart gibi birşey..
  • site çok yavaş yav
  • indiriyorum hiçbir bilgim yok denemeye çalışıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

indiriyorum hiçbir bilgim yok denemeye çalışıcam.

Merak etme kutulumu çok kolay yalnız kurulum bittikten sonra sitemizi ziyaret et oradan sana yardımcı olacaklardır.Birde üye yapacaklar seni
  • bir filoda maksimum 30 kişi olabilecegi için ve sayımız da arttığından bir filo daha kurmayı düşünüyoruz.. ancak bir kaç ay sonra. Şimdilik iki filomuz var ve en kalabalık filoyuz. Bu oyunda ruslar ve brezilyalılar çok iddialı. Ancak eminim Turkishgoldriders adını görünce bacakları titremeye başlamıştır..

• ben de gelmek istiyorum ya indirecegim 1 2 gün içinde kesin sorun çıkar o zaman görüşürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

ben de gelmek istiyorum ya indirecegim 1 2 gün içinde kesin sorun çıkar o zaman görüşürüz

Kurulum çok zor değil ama herhangi bir problem çıkarsa forumdan yardımcı olmaya çalışırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wing

quote:

Orjinalden alıntı: strd

quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

strd Daha ne olduğunu bilmeden neden böle eleştiriyorsun anlamış değilim sen ilgilenmeyebilirsin ama ilgilenen arkadaşlar olursa birde simulasyon topiğinde açmış smrnff .

ne oldugunu biliyorum.daha once cok açılmıştı bu konu adama baksana zaten yeni uye siteye uye oluyo bu mesajı yazıyo bidaha gozukmuyo.

Sayın strd ;böyle bir topiğe neden cevap yazma gereği hissediyorsunuz ?Topiğin başlığını görüyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu ise uğramadan geçersiniz ;mesela benim bu forumda ilgilenmediğim onlarca konu var başlığı gördüğümde o topiğe girmeden devam ediyorum .
    Ayrıca arkadaş bu konuya başlık atmış çünki bir simulasyon kulanıcısı ve burası bu forumun simulasyonlara ayrılmış bölümü ; ayrıca bildiği bir site var (ve benim haberdar olmadığım!) bunu bize bildiriyor yeni veya eski üye olması ne fark eder'!!! Siz kişilerin düşüncelerine gönderdikleri mesaj sayısına bakarak karar veriyorsanız hele hele mesajı okuduktan sonra bu kararınızda ısrar ediyorsanız! Yanlış bir yöntem izliyorsunuz! Simulasyonlar ile ilgilenmiyorsanız bu kısım size bir şey kazandırmaz ...

Cevap budr

• Filomuzun eğitim ve teknik destek sorumlusu, joystick(saitek cyborg evo ) ödüllü bir yarışma organize etmektedir.
    ayrıntılara burdan ulaşabilirsiniz http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=486&get=last#3009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 2 Şubat 2007; 14:14:42 >
  • Bu yarışma bir ralli olacak. Bu rallide, düşman hedeflerini vurma, düşük irtifada düşman uçaksavarlarının arasından geçme gibi etaplar olacak. Belirlenen rotayı en kısa zamanda tamamlayan pilot yarışmayı kazanacak

Zaman : 04 Şubat 2007 14:00-18:00 arası
  • beyler accaunt alamıyom gerçi oyunu çözemedim ama benim yerime alın yau zahmet olmassa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.